- 3 Ağustos 2017
- 588
- 838
- 32
- Konu Sahibi HazalHazall
Bekle tabi o seni arasın,merak etsin.Bugün hiç aramadı yazmadı bende yazmadım peki ne yapmalıyım şimdi ??
Şuan yoğun dönemde olduğu için biraz uzun sürebilir sabret.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekle tabi o seni arasın,merak etsin.Bugün hiç aramadı yazmadı bende yazmadım peki ne yapmalıyım şimdi ??
Su an yazmamasi aramamasi yoğunluktan değil ama tartışmadan dolayıBekle tabi o seni arasın,merak etsin.
Şuan yoğun dönemde olduğu için biraz uzun sürebilir sabret.
Bence çok bunaltmışsınız sürekli ilgi bekliyorum yada beklerim diye yeri gelir insan kafa dinlemek ister yada bugün konuşacak birşey bulmayabilirsin bu sizin içinde geçerli siz de kafa dinlemek isteyebilir yada arkadaşlarınzla takılmak isteyebilirsiniz,taşınma süreçleri,iş değişikliği vs bu tür olaylar zaten çok yorucu maddi ve manevi olarak çok yoruluyor insan.Zaten ona sürekli 7/24 benimle ilgilen demedimki sadece gün içerisinde bana da zaman ayır dedim .Sadece gün sonunda gece yatmadan aklına gelmeyeyim dedim
Ama bu tartışma olmadan birkaç mesaj öncesi cuma günü için planlar yapiyodu görüşmek için sizce istemeyen yada soğuyan birisi böyle davranır miÜzülmeni istemem lakin, bence o çoktan soğumuş.Bu saatten sonra ayrılmanızın ona pek koyacağını sanmıyorum. Ki bence o kafasında zaten senin aradığı kız olmadığının kararını vermiş...Huylarınızı kendisiyle uyuşturamamış.O zaten kelime arasında seni istemediğini ve olmayacağını söylemiş. Açık açık söylemesine gerek yok.O yoğunluk hiç ama hiç bitmicek emin ol.
Oda bana dedi ki aşırı ilgi istiyorsun bende o kadar ilgi yok .bu davranışların beni korkutuyor ve de soğutuyor
Peki su an nasil davranmam lazım sizce aramalıyım onun mu aramasını beklemeliyim ?Bence çok bunaltmışsınız sürekli ilgi bekliyorum yada beklerim diye yeri gelir insan kafa dinlemek ister yada bugün konuşacak birşey bulmayabilirsin bu sizin içinde geçerli siz de kafa dinlemek isteyebilir yada arkadaşlarınzla takılmak isteyebilirsiniz,taşınma süreçleri,iş değişikliği vs bu tür olaylar zaten çok yorucu maddi ve manevi olarak çok yoruluyor insan.
Bence bu sefer ilk adımı siz atın derim.Peki su an nasil davranmam lazım sizce aramalıyım onun mu aramasını beklemeliyim ?
Ama bundan korkuyorum.Açıkçası hep alisirsa bu duruma diye .Sonuçta şu da bir gerçek ki kaçan kovalaniyor ikili ilişkilerde ve erkekler buna hep alisabiliyor.Tartisinca nasıl olsa o arar o yazar yine gelir durumlarinaBence bu sefer ilk adımı siz atın derim.
Ama bu tartışma olmadan birkaç mesaj öncesi cuma günü için planlar yapiyodu görüşmek için sizce istemeyen yada soğuyan birisi böyle davranır mi
Peki sizce ben arayinca yada yazınca bu duruma alisirsa bidahaki tartışmalarda hep benden beklerseOzaman mesela bir mesaj atın Küsmüyüz diğin bakalım ne diğcek.
Peki sizce ben arayinca yada yazınca bu duruma alisirsa bidahaki tartışmalarda hep benden beklerse
Ben sadece ikilemde kaldım bir tarafım o yazmiyorsa sende yazma tamam ben fazla beklenti içerisine girmiş olabilirim ama o da beni kırıcı sözler söyledi bu yüzden yazma diyor bir yanım.Ama diğer taraftanda bir an önce konuş herşey olacağına varsın daha fazla zaman geçip daha çok alismadan.Yaz gitsin düşünme diyor.Ama çok kararsızım2 aylık bir ilişkide kimsenin ölüp biteceğini düşünmüyorum sonuçta arada mesafe olduğu için birbirimizi tanıma çözme aşamasındayız bu süreç boyunca.Evet arada sevgi var ama bu onda ne boyutta bunu hiçbir zaman bilemeyiz.
Tabiki orası öyle ama benim ilgiden kastım 7/24 beni arasın konuşalım değildi.Sadece bende onu tanımak istiyorum bu süreç boyunca vakit gecirelim biraz diye bir beklentim var.Ama onun soğuma kelimesini kullanması kırdı beniBu kadar darlamayin ve karsinizdaki insanin sizden farkli bir dunyasinin da dugunu unutmayin. Sunun surasi 2 aydir tanisip da tum evren sizden ibaret gibi davranamaz kimse. Arkdasina da zaman ayirir kisisel meselelerine de.
Ön pazarlık değil hanimefendi sadece bir yola başlarken ilişkiden beklentimi dile getirdimki bu ileride bize sorun olmasin diye.herkes yapıyor bunu ilişkide sevip sevmediği şeyleri konusabiliyorlarİlgiyi çok seven birisiyim ona göre davranmalısın ön pazarlık nedir yahu kim sevmez ki ilgiyi