- 3 Kasım 2017
- 202
- 43
- Konu Sahibi HazalHazall
Bayanlar mrb.Size birşey sormak istiyorum.2aydir hayatımda birisi var erkek arkadaşım yani (tabi daha öncesinde tanıdığım birisiydi)Dün gece mesajlasirken bir anda tartışmaya başladık.Sorun şu erkek arkadaşım su aralar çok yoğun iş nedeniyle başka şehire taşınma durumu falan vardi ve bu süreçte aşırı yoğun geçti bende ilgiyi çok seven birisiyim ve ilgisizliğe asla gelemiyorum.Ve bunu ilişkiye başlarken belirtti ben ilgisizliğe asla gelemem bunu bilerek baslayalim birşeyler olcaksa eğer dedim .Oda tabiki elimden geleni yaparım bu konuda merak etme falan dedi .Sonrasında bu işleri için pek sık görusemez olduk o da bana dedi ki biraz sabret senden bu konuda anlayışlı olmanı bekliyorum sonrasında düzenimi kurunca herşey daha güzel olacak bizim için dedi.Bende tamam dedim.Sonrasında bu memleketine gitti ve de orada da yoğunluk vardı ev arama akrabalar eş dost arkadaş derken bende ister istemez bu duruma arada takıyor oldum ve ona dile getiriyordum.Oda az kaldı seni anlıyorum ama su an boyle olmak durumunda dedi.Neyse dün gecede yine sohbet ederken birden bir konuda biz gerildik tartışmaya başladık vede bu geç oldu yatıyorum iyi geceler dedi bende bu davranışına sinirlendim ve böyle davranamazsin falan dedim .Oda bana dedi ki aşırı ilgi istiyorsun bende o kadar ilgi yok .bu davranışların beni korkutuyor ve de soğutuyor Bu kadar ısrarcı olman dedi .Bişey soyluyorsam inat etme ısrarla dedi.yatalim yorgunum diyorum anlamıyorsun falan dedi.ve de ben çok kirildim tamam iyi geceler dedim ve sonrasında sabah ne o yazdı ve aradı ne de ben.Aramızda geçen ilk tartismaydi bu şekilde.Size sorum sizce nasıl davranmaliyim?Aramalimiyim yoksa onun gibi davranmam mi lazım ??