Sizce nasıl davranmalıyım?

HazalHazall

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2017
202
43
Bayanlar mrb.Size birşey sormak istiyorum.2aydir hayatımda birisi var erkek arkadaşım yani (tabi daha öncesinde tanıdığım birisiydi)Dün gece mesajlasirken bir anda tartışmaya başladık.Sorun şu erkek arkadaşım su aralar çok yoğun iş nedeniyle başka şehire taşınma durumu falan vardi ve bu süreçte aşırı yoğun geçti bende ilgiyi çok seven birisiyim ve ilgisizliğe asla gelemiyorum.Ve bunu ilişkiye başlarken belirtti ben ilgisizliğe asla gelemem bunu bilerek baslayalim birşeyler olcaksa eğer dedim .Oda tabiki elimden geleni yaparım bu konuda merak etme falan dedi .Sonrasında bu işleri için pek sık görusemez olduk o da bana dedi ki biraz sabret senden bu konuda anlayışlı olmanı bekliyorum sonrasında düzenimi kurunca herşey daha güzel olacak bizim için dedi.Bende tamam dedim.Sonrasında bu memleketine gitti ve de orada da yoğunluk vardı ev arama akrabalar eş dost arkadaş derken bende ister istemez bu duruma arada takıyor oldum ve ona dile getiriyordum.Oda az kaldı seni anlıyorum ama su an boyle olmak durumunda dedi.Neyse dün gecede yine sohbet ederken birden bir konuda biz gerildik tartışmaya başladık vede bu geç oldu yatıyorum iyi geceler dedi bende bu davranışına sinirlendim ve böyle davranamazsin falan dedim .Oda bana dedi ki aşırı ilgi istiyorsun bende o kadar ilgi yok .bu davranışların beni korkutuyor ve de soğutuyor Bu kadar ısrarcı olman dedi .Bişey soyluyorsam inat etme ısrarla dedi.yatalim yorgunum diyorum anlamıyorsun falan dedi.ve de ben çok kirildim tamam iyi geceler dedim ve sonrasında sabah ne o yazdı ve aradı ne de ben.Aramızda geçen ilk tartismaydi bu şekilde.Size sorum sizce nasıl davranmaliyim?Aramalimiyim yoksa onun gibi davranmam mi lazım ??

Bu huyundan vazgeçmeyeceksen adamı hiiiç meşgul etme.
Anlayışlı ol demiş onu bile olamamışsın.
İşi olduğu sürece zaten fazlasıyla anlayış gösterdim.Ama arkadaşlarıyla biraz daha az vakit geçirip bana da zaman ayırabilir.Benimde bunu istemem çok doğal diye düşünüyorum.Sonuçta su an izinde zorunlu bir durumu yok

Şımarık bir cocuk gibi davranmışsın.
Ilgilen diye tutturmak da neyin nesi?
Adamın içinden gelirse ve uygun olduğunda ilgilenir zaten. Sen tutturdun diye ilgilenirse bir anlami olacak mi?

Bence çok boğmuşsunuz adamı. Biraz rahatlayın lütfen. Ben de ilgi severim ama sizinki aşırı geldi.
Bi de bazen bende de olur, öyle yorgun olurum ki kimseye tahammülüm kalmaz. Telefonum çalsa kim arıyor diye ekrana bakmak bile yük olur. Bence biraz hoşgörülü olmalisiniz

Şımarık bir cocuk gibi davranmışsın.
Ilgilen diye tutturmak da neyin nesi?
Adamın içinden gelirse ve uygun olduğunda ilgilenir zaten. Sen tutturdun diye ilgilenirse bir anlami olacak mi?
Hayır tabiki.Ama ne diyorum ben iş zamanlarında zaten bişey demedim sadece memlekette arkadaşlarıyla sabah akşam vakit gecirecegine birazda bana zaman ayır dedim sizce bunun neresi simariklik?

İşi olduğu sürece zaten fazlasıyla anlayış gösterdim.Ama arkadaşlarıyla biraz daha az vakit geçirip bana da zaman ayırabilir.Benimde bunu istemem çok doğal diye düşünüyorum.Sonuçta su an izinde zorunlu bir durumu yok
İyi de ilgi içten gelip gösterilince güzel,
İlgilen diye çocuk gibi diretmek de ne ola ki?
Kim yaparsa yapsın,anında soğuyorum ben o kişiden.
O da muhtemelen benim ve diğer birçok kişi gibi düşünüyor.

Demekki arkadaşlarına da az vakit ayırabiliyor.
Zaten sizden süre istemiş tamam da demissiniz anlayışlı olmanız gerekirdi.
Verdiğiniz süre sonunda ilgisiz davransaydi haklı olurdunuz ama şu an haksizsiniz.
Evli falan değilsiniz sonuçta hayatındaki herşeyi bir kenara itip siz olmadan sizle yaşamasını beklemek fazla beklentiye girmek olurdu.

Kendini biraz frenle.
Başka şeylerle meşgul ol, onu takma.
O zaman bu söylediklerini o sana söyler.

Zaten konuşup mesajlaşıyormuşsunuz.

Anlamak için soruyorum. İlgili olmak nedir sizce tam olarak? Günde ne kadar konuşmalı sizle?

Dün mesela, yatayım yorgunum dediğinde ne kadar süredir mesajlaşmıştınız?
  1. Dün geceye kadar sadece bir kere iki dakika konuşmuştuk gün içerisinde ve de o yüzden geç saatte mesajlasmak zorunda kaldık

Bence çok boğmuşsunuz adamı. Biraz rahatlayın lütfen. Ben de ilgi severim ama sizinki aşırı geldi.
Bi de bazen bende de olur, öyle yorgun olurum ki kimseye tahammülüm kalmaz. Telefonum çalsa kim arıyor diye ekrana bakmak bile yük olur. Bence biraz hoşgörülü olmalisiniz
Ama onun soguyorum kelimesi beni çok kırdı ve bende gerildim ister istemez

Günde kaç defa konusuyosunuz? ilgilenmiyor demişsiniz ama pek emin olamadım sanki siz fazlasını istiyomussunuz gibi geldi anlattiklarinizdan. Bence arayıp gönlünü alın. Bir de ilgi her zaman zirvede olmaz ilk başlarda en yüksektir sonra yavaş yavaş düşer, evlenince dip yapar. Alışmanız lazım.

Hayır tabiki.Ama ne diyorum ben iş zamanlarında zaten bişey demedim sadece memlekette arkadaşlarıyla sabah akşam vakit gecirecegine birazda bana zaman ayır dedim sizce bunun neresi simariklik?

34 yaşındayım ve bu zamana kadar kimseye benimle ilgilen demedim.
Kendi nasıl isterse öyle davransın istedim.
Bana uyar uymaz o ayrı. Ama tutturdum diye benimle ilgilenecek adami istemem zaten.
Sen de bence kendini biraz çek ve onun nasıl davrandığını gözlemle.
Sonra seni mutlu edip edemeyeceğini düşün.
Ilgiyi cok sevebilirsin hak da veririm ama sen istedin tutturdun diye evlenene kadar ilgilenir, evlendikten sonra olur bir odun.
Icinden gelerek, seni gercekten mutlu edecek, ilgili biriyle ol.

1. Dün geceye kadar sadece bir kere iki dakika konuşmuştuk gün içerisinde ve de o yüzden geç saatte mesajlasmak zorunda kaldık
Mesajlaşmanız kaç dakika sürdü, o telinizde belli olur. Asıl sorduğum bu...yani 5 dk'da adam sizi bu şekilde postaladıysa sinirlenmek için bir sebebiniz olabilir, ama 45 dk mesajdan sonra uykum geldi lafına trip attıyorsanız, ergence bir tavır bence.

Sevgiliniz memlekete gittiğinde size nasıl ilgi gösterecek gün boyu sizinle mi konuşacak telefonda yada mesaj mı çekecek arkadaşlarıyla vakit geçirmesi doğal birşey memlekete gidince.

Sevgiliniz memlekete gittiğinde size nasıl ilgi gösterecek gün boyu sizinle mi konuşacak telefonda yada mesaj mı çekecek arkadaşlarıyla vakit geçirmesi doğal birşey memlekete gidince.
Zaten ona sürekli 7/24 benimle ilgilen demedimki sadece gün içerisinde bana da zaman ayır dedim .Sadece gün sonunda gece yatmadan aklına gelmeyeyim dedim

X