Inaninzorluyirumki ne esimle ayriliyim ne cocuklarim babasiz kalsın diye onun icin bekledim hep . Kaynanam bana tek oglum sen benden nasil ayirmaya kalkarsin dedi bana
Ozmaanlar altinlarimla cikicaktik ama onuda bi bahaneyle erteletti her 2 sensde bi konusu acildi ben ne yapsam bilemedim eskiden civil civildim enerjimi somurduler eskiden herseye mutlu olan ben simdi hic mutlu degilim
Biraz acımasız düşünüyorum ama hayata 1 kere geliyorsunuz ya. Gerçekten üzülüyorum. Allah sağlık sıhhat versin 3 çocuk yapmışsınız. Millet prenses gibi evlat büyütüyor. Ne lohusaliginiz ne analiginizdan ne kadinliginizdan bişey anlamıyorsunuz. Sürekli hizmet bekleyen insanlarla büyüme evresinde çocuklarla laftan anlamayan kocayla uğraşmak insanı bunalıma zaten sokar.
Çokmu zor eşiniz için en azından onlara yakın bile olsa bı ev tutmak kapıyı bacayı ayırmak ?
İnsanın bazen kocasına sarılmak bazen kavga etmek bazen küsmek istediği zaman oluyor evde bu kadar insanla ev arkadaşlığı gibi arkadaşlık sürdürmek ne kadar guzel. İster kaçmış olun ister 3 değil 10 evladiniz olsun. Sizde insansınız sizinde hayalleriniz, uzuntuleriniz sizinde aman bıktım dediğiniz noktalar yok mu.
Size resmen robot gibi hayat yaşamayı layık görmek hemde bu yaşta gerçekten üzülüyorum ya.
Benimde eşim babasıyla beraber yaşıyordu evlendik haftada bir gideriz o bize gelir yemek yeriz. Evi temizlencek beraber gideriz yaparız ederiz. Ama akşam olur kendi evimize gireririz.
Sizin kocanız sizi ne kadar seviyorsada bencil.
Mesela bunalmissiniz ya. Evde onca insan çocuklara 2 saat bakın biz bı dışarı çıkalım diyip sizi alıp bı çay bahçesine getirse bunu bile anlarım. Ama herşeye katlanan taraf ailesiyle görüşmeyen taraf dışarı Çikmayan taraf sizsiniz.
Herşeyi geçtim evlatlarıniz ergen olcak sorunları olacak o zaman ne olacak ?
Sadece siz değil evlatlarınızin bile hakkı yok ki hiç bişeye. Oda hakkı yok bunalma hakkı yok gezme hakkı yok.
Bu mu bı kere geldiğiniz hayat ?
İse git eve gel yemeğini ye yat karinin koynunda adam için ne sorun olacak ?
Gelsin sizin ailenizle yaşasın 8 kişi evde bakalım nolcak ?
İşte bu yüzden bencil.
Empati yapmayan kimsenin kocam değil anam olsun sevgisine inanmıyorum.