• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce nasil adim atmaliyim

Ama sen yaşamıyorsun.
Eğer ailen kabul ediyorsa al çocukları çık git.
Eşin de ayrı ev açana kadar kabul etme dönmeyi.
Kafayı yiyen bir anneleri mi olması daha mantıklı yoksa sağlıklı bir anne mi ?
Etme arkadaşım, çocukların böyle yaşamıyor sadece alışık oldukları düzen bu olduğu için bir şeyin farkında degiller.
Dusunuyorum aslinda zaman tanidim sadece yaza kadar oldu oldu olmazsa ben kendim herseyi halledicem dedm gelirsen gelrsin gelmezsen kendin bilirsin dedim

Inaninzorluyirumki ne esimle ayriliyim ne cocuklarim babasiz kalsın diye onun icin bekledim hep . Kaynanam bana tek oglum sen benden nasil ayirmaya kalkarsin dedi bana

Ozmaanlar altinlarimla cikicaktik ama onuda bi bahaneyle erteletti her 2 sensde bi konusu acildi ben ne yapsam bilemedim eskiden civil civildim enerjimi somurduler eskiden herseye mutlu olan ben simdi hic mutlu degilim
Biraz acımasız düşünüyorum ama hayata 1 kere geliyorsunuz ya. Gerçekten üzülüyorum. Allah sağlık sıhhat versin 3 çocuk yapmışsınız. Millet prenses gibi evlat büyütüyor. Ne lohusaliginiz ne analiginizdan ne kadinliginizdan bişey anlamıyorsunuz. Sürekli hizmet bekleyen insanlarla büyüme evresinde çocuklarla laftan anlamayan kocayla uğraşmak insanı bunalıma zaten sokar.
Çokmu zor eşiniz için en azından onlara yakın bile olsa bı ev tutmak kapıyı bacayı ayırmak ?
İnsanın bazen kocasına sarılmak bazen kavga etmek bazen küsmek istediği zaman oluyor evde bu kadar insanla ev arkadaşlığı gibi arkadaşlık sürdürmek ne kadar guzel. İster kaçmış olun ister 3 değil 10 evladiniz olsun. Sizde insansınız sizinde hayalleriniz, uzuntuleriniz sizinde aman bıktım dediğiniz noktalar yok mu.
Size resmen robot gibi hayat yaşamayı layık görmek hemde bu yaşta gerçekten üzülüyorum ya.

Benimde eşim babasıyla beraber yaşıyordu evlendik haftada bir gideriz o bize gelir yemek yeriz. Evi temizlencek beraber gideriz yaparız ederiz. Ama akşam olur kendi evimize gireririz.
Sizin kocanız sizi ne kadar seviyorsada bencil.
Mesela bunalmissiniz ya. Evde onca insan çocuklara 2 saat bakın biz bı dışarı çıkalım diyip sizi alıp bı çay bahçesine getirse bunu bile anlarım. Ama herşeye katlanan taraf ailesiyle görüşmeyen taraf dışarı Çikmayan taraf sizsiniz.
Herşeyi geçtim evlatlarıniz ergen olcak sorunları olacak o zaman ne olacak ?
Sadece siz değil evlatlarınızin bile hakkı yok ki hiç bişeye. Oda hakkı yok bunalma hakkı yok gezme hakkı yok.
Bu mu bı kere geldiğiniz hayat ?
İse git eve gel yemeğini ye yat karinin koynunda adam için ne sorun olacak ?
Gelsin sizin ailenizle yaşasın 8 kişi evde bakalım nolcak ?
İşte bu yüzden bencil.

Empati yapmayan kimsenin kocam değil anam olsun sevgisine inanmıyorum.

Esim ailemle gorusmeme izin vermiyo ben zorlamasam dosarida cikartmiyo normalde oda ayda 1 kere psikolojim bozuldu intihar edicem cocuklara iyi bak dedim kaynanami arayip karim intihar edecek anne ne yapiyim ben demis oda beni arayip oglumu uzme diyo.

Ya siz yumurta kabuğundan mı çıktınız? Her gün bir konu açılıyor bu kadarı da olmaz diyorum. Eşiniz ve sülalesini bırakın çekin gidin ailenizin yanına. Siz evli falan değilsiniz.

Ne demek ayda bir çıkıyorum bşr sıkımlık canı kalan iki tane bencil buruşuk cadı sizi sıkıştırıyor. Siz ökmeyi düşünüyorsunuz adam anasına soruyor o da oğlumu üzme diyor.

Seni de oğlunu da s.kerler!!

Adam sizin sahibiniz siz kölesiniz bu evlilik değil. Yıl 2022! Yapmayın ya! Boşanın annenizin yanında yaşayın.

Bir saat dayanmayın

Al çocuklarını git ailenin yanına ya.. sonra da çalış, onlara bir düzen kur. En azından çocukların kendine ait bir dolabı, çalışma masası, oyun alanı falan olsun. Bu çocuklar nerede resim yapacak, kitap okuyacak, oyuncakları ile nerede oynayacak, nerede ders çalışacak? Çocuklarını düşünmek istiyorsan bunları düşün.

Evde huzurlarını kaçırın Onlar gönderir zaten sizi. Mesela iş yapmayın yemeğinizi yiyin ortada bırakın etrafı dağıtın deli numarası yapın kenara grçin ve curcunayı seyredin

Biraz acımasız düşünüyorum ama hayata 1 kere geliyorsunuz ya. Gerçekten üzülüyorum. Allah sağlık sıhhat versin 3 çocuk yapmışsınız. Millet prenses gibi evlat büyütüyor. Ne lohusaliginiz ne analiginizdan ne kadinliginizdan bişey anlamıyorsunuz. Sürekli hizmet bekleyen insanlarla büyüme evresinde çocuklarla laftan anlamayan kocayla uğraşmak insanı bunalıma zaten sokar.
Çokmu zor eşiniz için en azından onlara yakın bile olsa bı ev tutmak kapıyı bacayı ayırmak ?
İnsanın bazen kocasına sarılmak bazen kavga etmek bazen küsmek istediği zaman oluyor evde bu kadar insanla ev arkadaşlığı gibi arkadaşlık sürdürmek ne kadar guzel. İster kaçmış olun ister 3 değil 10 evladiniz olsun. Sizde insansınız sizinde hayalleriniz, uzuntuleriniz sizinde aman bıktım dediğiniz noktalar yok mu.
Size resmen robot gibi hayat yaşamayı layık görmek hemde bu yaşta gerçekten üzülüyorum ya.

Benimde eşim babasıyla beraber yaşıyordu evlendik haftada bir gideriz o bize gelir yemek yeriz. Evi temizlencek beraber gideriz yaparız ederiz. Ama akşam olur kendi evimize gireririz.
Sizin kocanız sizi ne kadar seviyorsada bencil.
Mesela bunalmissiniz ya. Evde onca insan çocuklara 2 saat bakın biz bı dışarı çıkalım diyip sizi alıp bı çay bahçesine getirse bunu bile anlarım. Ama herşeye katlanan taraf ailesiyle görüşmeyen taraf dışarı Çikmayan taraf sizsiniz.
Herşeyi geçtim evlatlarıniz ergen olcak sorunları olacak o zaman ne olacak ?
Sadece siz değil evlatlarınızin bile hakkı yok ki hiç bişeye. Oda hakkı yok bunalma hakkı yok gezme hakkı yok.
Bu mu bı kere geldiğiniz hayat ?
İse git eve gel yemeğini ye yat karinin koynunda adam için ne sorun olacak ?
Gelsin sizin ailenizle yaşasın 8 kişi evde bakalım nolcak ?
İşte bu yüzden bencil.

Empati yapmayan kimsenin kocam değil anam olsun sevgisine inanmıyorum.
Peki ayni durumda oldugunuzu farzedin ne yapardiniz ben sunu yapardim diyin cunku inanin adim atmakta zor surekli konusan insanlar var etrafinizda cocuklarlami ilgileniyim evin temizligimi insanlarin istekleri yemekleri derken inanin kendime vakit ayiramiyorum. Kocamada yorgunum diyorum ugrasma benle diyorum gecistiriyorum bazen diyo bura olmamis erinmiyorum gisip bezi getiriyorum veriyorum eline al yap bakalim.

Bu kadar kalabalığa az olmuş 3 çocuk... gerçekten kendinize yazık eşiniz evi ayırmaz hep orada yaşayacaksınız sizi kendilerine hizmet ettirmek için evlendirmişler

Evde huzurlarını kaçırın Onlar gönderir zaten sizi. Mesela iş yapmayın yemeğinizi yiyin ortada bırakın etrafı dağıtın deli numarası yapın kenara grçin ve curcunayı seyredin
Denedim ozamanda bende huzur birakmiyolar o ev oyle kaliyo sonra gene ben kalkip mecbur yapiyorum kirilan dokulen olmasinda daha fazla zahmete girmeyeyim diye

Merhaba arkadaslar.
Fikirlerinize ihtiyacim var sizce ne yapmaliyim evliyim esimin ailesiyle oturuyorum ve bunaldim.
Arkadaslar 8 yillik evliyim 3 cocugum var kayinvalidem kayinpederim esimin babnnesi 3 cocuk ve esimle ben 2+1 evde hep beraber oturuyoruz bunaldim kendime ait bi kafa dinlemek icin ne zamanim ne alanim var. Esime surekli diyorum kendi evimize cikalim diye ama beni hic dinlemiyo iside iyi istese cikariz ama yok. Babannesiyle zaten anlasamiyorum herseyime karisiyo kayinvalidem zaten hic bi ise elini surmez bi kosede oturur yaptigimida begenmez. Ama esim dut yemis bulbul hic tepki vermez napiyim der elimden hic bisey gelmiyo bu sekilde cekicez der. Babannesi odama girdigime yattigima kalktigima eve yemege herseye karisir. Sadece kayinvalidem yok yani evde kayinvalidemin kaynanasi . Esim ailemle gorusmeme izin vermiyo ben zorlamasam dosarida cikartmiyo normalde oda ayda 1 kere psikolojim bozuldu intihar edicem cocuklara iyi bak dedim kaynanami arayip karim intihar edecek anne ne yapiyim ben demis oda beni arayip oglumu uzme diyo. Ben kime dert yanayim kimle konusayim. Esimle aramizda bide 10 yas fark var ben 26 o 36 yasinda sizce ne yapmaliyim nasil bi tavir almaliyim nasil bi yol izlemeliyim.
2+1 eve 8 kişi nasil sığıyorsunuz çok merak ettim, gerçekten hayatınız çok zor ...
Ailenizle neden görüştürmuyor ? Öyle bi hakkı yok adamın. 8 yila üç tane çocuk... Ne denir bilmiyorum.
Boşansaniz aileniz arkanızda olur mu ,çocukların yaşları kac ,eğitim durumunuz nedir ,bunlarda çok önemli.
İntihar edicem de demeyin ,o çocuklara ne olacak sonra ? Ben bu tür konularda en çok o küçük çocuklara üzülüyorum,
Ama böyle hayat çekilmez, giderim bosanirim ayrı eve çıkalım diye kocanızi ikna etseniz bile yine çok mutlu olacakmissiniz gibi gelmiyor çünkü kocanız çok yobaz . Ailenizle gorusturmuyor ama sizi kendi ailesine hizmetçi yapmış ,
Allah yardımcınız olsun

2+1 eve 8 kişi nasil sığıyorsunuz çok merak ettim, gerçekten hayatınız çok zor ...
Ailenizle neden görüştürmuyor ? Öyle bi hakkı yok adamın. 8 yila üç tane çocuk... Ne denir bilmiyorum.
Boşansaniz aileniz arkanızda olur mu ,çocukların yaşları kac ,eğitim durumunuz nedir ,bunlarda çok önemli.
İntihar edicem de demeyin ,o çocuklara ne olacak sonra ? Ben bu tür konularda en çok o küçük çocuklara üzülüyorum,
Ama böyle hayat çekilmez, giderim bosanirim ayrı eve çıkalım diye kocanızi ikna etseniz bile yine çok mutlu olacakmissiniz gibi gelmiyor çünkü kocanız çok yobaz . Ailenizle gorusturmuyor ama sizi kendi ailesine hizmetçi yapmış ,
Allah yardımcınız olsun
Inanin herkes sasiriyo. Ailemle ben kacarak evlendim onlar seni bana vermedi mutlulugumuzu istemedi diye istemiyo cocuklarimda 6 4.5 2.5 yaslarinda lise mezunuyum

8 kişi aynı evde büyük konuşmayayım da tahammül edilebilecek bir durum değil. Bir anda çekip gitseniz bile niye gittin denmez şu ortamda.

Inanin herkes sasiriyo. Ailemle ben kacarak evlendim onlar seni bana vermedi mutlulugumuzu istemedi diye istemiyo cocuklarimda 6 4.5 2.5 yaslarinda lise mezunuyum
Suan yaşadığınız hayata bakılırsa eğer aileniz haklıymış istememekle
Peki aileniz size destek çıkar mı? Ne bileyim kardeşleriniz falan var mı onlardan destek olacak kimse falan var mı, çünkü üç tane cocukla kendi kendinize yeni bi hayat kuramazsınız

Suan yaşadığınız hayata bakılırsa eğer aileniz haklıymış istememekle
Peki aileniz size destek çıkar mı? Ne bileyim kardeşleriniz falan var mı onlardan destek olacak kimse falan var mı, çünkü üç tane cocukla kendi kendinize yeni bi hayat kuramazsınız
Ailin durumu iyi anneminde babaminda cocuklarimla ilgilense annem gene yeter ben calisir bakarim ama bende anne baba ayri bi cocugum zorluklari var baba yanlari eksik kalicak onu istemedim o yuzden sabrettim hwep ana daja dayanamıyorum

Back