- 28 Nisan 2022
- 1.059
- 2.250
- 63
- Konu Sahibi zorgeliyor
Ailenizle konuşun ve boşanmak istediğinizi söyleyin eşinize. İleride o çocukların okulu, ergenlikleri var. 2+1 de kim nereye sığacak?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman al çocuklarını Çek git neyi bekliyorsun ?Inanin herkes hayatindan memnun bi ben degilim zaten cocuklarimi dusunuyorum inanin tek cocuktan sonra korundum ilacla falan degil spral taktirdim ama gene oldu sonradan babannesi geldi istemedim. Surekli dile getiriyorum cocuklarimizjn odasi olsun evimizin duzeni olsun diye ama esim hic beni dinlemiyo
Anlamaz cinnet geçireceksin herkes evdeyken.Intihari esimi korkutmak icin dedim oyle bi dusuncem tabiki yok sikolojimi anlasin diye anlamadi bile
Fake olun nolurMerhaba arkadaslar.
Fikirlerinize ihtiyacim var sizce ne yapmaliyim evliyim esimin ailesiyle oturuyorum ve bunaldim.
Arkadaslar 8 yillik evliyim 3 cocugum var kayinvalidem kayinpederim esimin babnnesi 3 cocuk ve esimle ben 2+1 evde hep beraber oturuyoruz bunaldim kendime ait bi kafa dinlemek icin ne zamanim ne alanim var. Esime surekli diyorum kendi evimize cikalim diye ama beni hic dinlemiyo iside iyi istese cikariz ama yok. Babannesiyle zaten anlasamiyorum herseyime karisiyo kayinvalidem zaten hic bi ise elini surmez bi kosede oturur yaptigimida begenmez. Ama esim dut yemis bulbul hic tepki vermez napiyim der elimden hic bisey gelmiyo bu sekilde cekicez der. Babannesi odama girdigime yattigima kalktigima eve yemege herseye karisir. Sadece kayinvalidem yok yani evde kayinvalidemin kaynanasi . Esim ailemle gorusmeme izin vermiyo ben zorlamasam dosarida cikartmiyo normalde oda ayda 1 kere psikolojim bozuldu intihar edicem cocuklara iyi bak dedim kaynanami arayip karim intihar edecek anne ne yapiyim ben demis oda beni arayip oglumu uzme diyo. Ben kime dert yanayim kimle konusayim. Esimle aramizda bide 10 yas fark var ben 26 o 36 yasinda sizce ne yapmaliyim nasil bi tavir almaliyim nasil bi yol izlemeliyim.
Ailesinin kabul edeceğini sanmıyorum 3 çocukla.O zaman al çocuklarını Çek git neyi bekliyorsun ?
Ev tutup düzen kurana kadar da dönmüyorum de .
MalesefFake olun nolur26 yaşında 3 çocuk 2 kayınvalide ve öküz bir koca mı?
Ailesini en iyi kendisi tanır.Ailesinin kabul edeceğini sanmıyorum 3 çocukla.
Kendisi tek başına gitsin blöf olarak diyeceğim ama tutmayabilir, çocuklarına da travma olabilir.
Demek ki eşiniz sizin onu sevdiğiniz kadar sizi sevmiyor .Ailem her zaman yanimda ama annemde baskasiyla evli babamda baskasiyle yaparlar banada bakarlar cocuklarimada ama ne zamana kadar . Ailemi goruyorum ben onun haberi olmadan gitsem bakarlarda. Esimi sevdigim icin katlandim ama beni anlayip kendi istegiyle yapsin istiyorum sevgisine inancim tam seviyo ama icraat yok. Istiyorum nasipse olur diyo ama oda olmuyo
Onuda denedm herkesin gozu onunde gercek anlamda krize girdigimdede suclu ben oldum. Sacma sacma hareklet yapma dediler banaAnlamaz cinnet geçireceksin herkes evdeyken.
Bilmem yapabilir misin ?
Eşin fiziksel şiddet uygular mı ?
Yani cinnet geçiriyorsun diye kafa göz girişir mi ?
Bilemedim politik olmalısın.
Ya kabul edip çekeceksin, ya da gerçekten iyi olmadığını onlara göstereceksin.
Kalbini kırmak asla istemiyorum ama seni çok seven sana aşık bı adam niye geniş bı evde 3 evladı karısıyla yaşamak istemesin.Ailem her zaman yanimda ama annemde baskasiyla evli babamda baskasiyle yaparlar banada bakarlar cocuklarimada ama ne zamana kadar . Ailemi goruyorum ben onun haberi olmadan gitsem bakarlarda. Esimi sevdigim icin katlandim ama beni anlayip kendi istegiyle yapsin istiyorum sevgisine inancim tam seviyo ama icraat yok. Istiyorum nasipse olur diyo ama oda olmuyo
Ailemle gorusturmuyor ama ben onlarin ailesine köpek gibi bakıyorum hizmet ediyorum o arada 3 çocuğu büyütüp yetmiyor ev işi beş saniye durmadan kocaya bide karilik yapıyorum.
Hadi ya sizin eşiniz nerenin padişahı ?
Sizi köle pazarindan falan mı aldı ,?
Ne demek ailemle gorusturmuyor, ne demek kaynanamı arayıp intahar edicek diyor nasıl size katlan yapcak bişey yok diyebilir ?
Neden bu kadar pasif kalıyorsunuz ya.
Ona 3 evlat vermişsiniz.
Allah aşkına ailenizden 1 kişi yok mu size destek olcak en başta sahip cikicak ?
Birde yanlış anlamayın ama pazara çıkıyorum derim marketi çıkıyorum derim gerekirse 3 çocukla yollarda sefil olurum yinede anamı babamı görür gerekirse yalvariririm
Kaynanamın lafını yemektense anaminki yerim koymaz en azından.
Ben sizin yerinizde olsam maddi desteğiniz bu şartlarda belli ki imkansız.
Çocukları alır ailemden destek olacak 1 kişi olsun çıkar onun yanına atarım kendimi. ararim agzima geleni sayar büyür yaşayin ben boşanıyorum derim.
Eve gelince o hirboda kendi hizmet etsin anasına anasının kaynanasına.
Barisiyorsaniz ayrı ev aynı şekilde onunda ailesiyle gorusmemesi şartıyla barışın bakalım evladını eşini çok seven herşeyi yapar.
Biraz verici olmayı bırakıp alıcı olmaya çalışın lütsadece zor
Inaninzorluyirumki ne esimle ayriliyim ne cocuklarim babasiz kalsın diye onun icin bekledim hep . Kaynanam bana tek oglum sen benden nasil ayirmaya kalkarsin dedi banaAilemle gorusturmuyor ama ben onlarin ailesine köpek gibi bakıyorum hizmet ediyorum o arada 3 çocuğu büyütüp yetmiyor ev işi beş saniye durmadan kocaya bide karilik yapıyorum.
Hadi ya sizin eşiniz nerenin padişahı ?
Sizi köle pazarindan falan mı aldı ,?
Ne demek ailemle gorusturmuyor, ne demek kaynanamı arayıp intahar edicek diyor nasıl size katlan yapcak bişey yok diyebilir ?
Neden bu kadar pasif kalıyorsunuz ya.
Ona 3 evlat vermişsiniz.
Allah aşkına ailenizden 1 kişi yok mu size destek olcak en başta sahip cikicak ?
Birde yanlış anlamayın ama pazara çıkıyorum derim marketi çıkıyorum derim gerekirse 3 çocukla yollarda sefil olurum yinede anamı babamı görür gerekirse yalvariririm
Kaynanamın lafını yemektense anaminki yerim koymaz en azından.
Ben sizin yerinizde olsam maddi desteğiniz bu şartlarda belli ki imkansız.
Çocukları alır ailemden destek olacak 1 kişi olsun çıkar onun yanına atarım kendimi. ararim agzima geleni sayar büyür yaşayin ben boşanıyorum derim.
Eve gelince o hirboda kendi hizmet etsin anasına anasının kaynanasına.
Barisiyorsaniz ayrı ev aynı şekilde onunda ailesiyle gorusmemesi şartıyla barışın bakalım evladını eşini çok seven herşeyi yapar.
Biraz verici olmayı bırakıp alıcı olmaya çalışın lütfen.
Ozmaanlar altinlarimla cikicaktik ama onuda bi bahaneyle erteletti her 2 sensde bi konusu acildi ben ne yapsam bilemedim eskiden civil civildim enerjimi somurduler eskiden herseye mutlu olan ben simdi hic mutlu degilimAkıl tutulmasi bir konu. Yahu kaçıyorsaniz yine kaçın eyvallah da ayrı evi olan birine kaçın bari bu ne biçim hayat ben anlamıyorum.
Kardeşim zaten mutlu değilsin.Ozmaanlar altinlarimla cikicaktik ama onuda bi bahaneyle erteletti her 2 sensde bi konusu acildi ben ne yapsam bilemedim eskiden civil civildim enerjimi somurduler eskiden herseye mutlu olan ben simdi hic mutlu degilim
Ederler gul gibide bakarlar ama sonu yok bende anne babasi ayrilmis bi cocugum neler yasadigimizi eksik yanlarimizi biliyorum cocuklarima yasatmak istemiyorum yoksa ben ilk cocugum oldugunda gidicektim. Amasi var cocuklarimi dusunuyorum yasiyacagi travmalari fakat boylede yasiyolarKardeşim zaten mutlu değilsin.
Şimdi evden gitsen ailenin yanına eşin ne yapar mesela, en iyi sen tanıyorsun.
Ailen ne der kabul ederler mi seni 3 çocukla ?
Ama sen yaşamıyorsun.Ederler gul gibide bakarlar ama sonu yok bende anne babasi ayrilmis bi cocugum neler yasadigimizi eksik yanlarimizi biliyorum cocuklarima yasatmak istemiyorum yoksa ben ilk cocugum oldugunda gidicektim. Amasi var cocuklarimi dusunuyorum yasiyacagi travmalari fakat boylede yasiyolar