Sizce nasil adim atmaliyim

Ailenizle konuşun ve boşanmak istediğinizi söyleyin eşinize. İleride o çocukların okulu, ergenlikleri var. 2+1 de kim nereye sığacak?

O zaman al çocuklarını Çek git neyi bekliyorsun ?
Ev tutup düzen kurana kadar da dönmüyorum de .

Intihari esimi korkutmak icin dedim oyle bi dusuncem tabiki yok sikolojimi anlasin diye anlamadi bile
Anlamaz cinnet geçireceksin herkes evdeyken.
Bilmem yapabilir misin ?
Eşin fiziksel şiddet uygular mı ?
Yani cinnet geçiriyorsun diye kafa göz girişir mi ?
Bilemedim politik olmalısın.
Ya kabul edip çekeceksin, ya da gerçekten iyi olmadığını onlara göstereceksin.

Yazık günah o 3 çocuğa ya Bu çocuklar o sıkış tepiş evde nasıl yaşıyorlar? Bari 3 tane yapmasaydınız. Aileniz sahip çıkıyorsa boşanın gidin ailenizin yanına, bir işe girip ailenize destek çıkıp beraber oturun bari. Şu zamanda tek maaşla, 3 çocukla ayri ev tutup geçinmekte imkansız.

Fake olun nolur 26 yaşında 3 çocuk 2 kayınvalide ve öküz bir koca mı?

Ailem her zaman yanimda ama annemde baskasiyla evli babamda baskasiyle yaparlar banada bakarlar cocuklarimada ama ne zamana kadar . Ailemi goruyorum ben onun haberi olmadan gitsem bakarlarda. Esimi sevdigim icin katlandim ama beni anlayip kendi istegiyle yapsin istiyorum sevgisine inancim tam seviyo ama icraat yok. Istiyorum nasipse olur diyo ama oda olmuyo

Fake olun nolur 26 yaşında 3 çocuk 2 kayınvalide ve öküz bir koca mı?
Malesef konusabilecegim kimsede yok
Para biriktiriyorum esya aliyorum mutfak esyasi kenara biriktiriyorum bak paramiz var hadi yapalim diyorum parasini verdigim halde diyoki esyayla olmuyo kirasi gecimi var diyo

Ailesinin kabul edeceğini sanmıyorum 3 çocukla.
Kendisi tek başına gitsin blöf olarak diyeceğim ama tutmayabilir, çocuklarına da travma olabilir.
Ailesini en iyi kendisi tanır.
Kabul ederlerse hemen gitsin bu nedir böyle 2+1 evde o kadar kişi olur mu hiç ?

Ailesi de kabul etmiyorsa kadın sığınma evine gitsin (çocuklarla kabul edilip edilmediğini öğrensin önce).

O kadar insanın yemeği , bulaşığı .
Tam cinnet geçirmelik , çekilecek dert değil.

Demek ki eşiniz sizin onu sevdiğiniz kadar sizi sevmiyor .
Yoksa böyle bir hayat yaşamanıza göz yummazdı .

Onuda denedm herkesin gozu onunde gercek anlamda krize girdigimdede suclu ben oldum. Sacma sacma hareklet yapma dediler bana

Ne kadar igrenc bi hayat..cocuklarin yanina mi iliskiye giriyorsunuz? Nasil sevisebiliyorsunuz ki bu durumda 3 cocuk yapabiliyorsunuz

Kalbini kırmak asla istemiyorum ama seni çok seven sana aşık bı adam niye geniş bı evde 3 evladı karısıyla yaşamak istemesin.
Ki senin üzüldüğünü biliyorsa.
İşine geliyor böylesi çünkü.
Yani afedersin beraber olsanız duşa girsen sorun aman cocuklar uyanmadı donumla geceligimle gezeyim desen sorun.
Sen kadınsın oda erkek herkesin şahsi ihtiyaçlarıda var ya hani.
İstersen cinnet gecir istersen boşanıyorum de ister intahar ediyorum de adam seni çözmüş bence.
1 ay baksınlar çok mu, değil.
Karsindaki seni ne olursa olsun bu kadın beni seviyor olarak görüyor.
3 çocuk oldu bosanmaz diye görüyor ki.
Erkekler hele çocuk olduktan sonra evdeki kadını iyice garanti görüyor.
Bu insanların kahrını ne kadar cekiceksin ?
Kocan değişmeyecek halinden memnun.
Sen şuan sadede ona arada bir sorun çıkaran bunalmış eşisin o kadar.
Psikolojinin farkında değil.
Fazla fedakarlik anca vefasızlık getirir unutma.
Seni seven adamda ailen ne olursa olsun seni görüştürur, seni bı dışarı çıkarmayı bı kafanı dağıtmayı ister zaten.
Bence birazcık gözlerini acmalisin artık

Boşanın. Eşiniz ayrı bir evde yaşam sağlamadığı için haklı da olursunuz tazminat alırsınız mis. Tabii hayat şartları çok zor, sizin de işe başlamanız gerekiyor.

Inaninzorluyirumki ne esimle ayriliyim ne cocuklarim babasiz kalsın diye onun icin bekledim hep . Kaynanam bana tek oglum sen benden nasil ayirmaya kalkarsin dedi bana

Akıl tutulmasi bir konu. Yahu kaçıyorsaniz yine kaçın eyvallah da ayrı evi olan birine kaçın bari bu ne biçim hayat ben anlamıyorum.

Akıl tutulmasi bir konu. Yahu kaçıyorsaniz yine kaçın eyvallah da ayrı evi olan birine kaçın bari bu ne biçim hayat ben anlamıyorum.
Ozmaanlar altinlarimla cikicaktik ama onuda bi bahaneyle erteletti her 2 sensde bi konusu acildi ben ne yapsam bilemedim eskiden civil civildim enerjimi somurduler eskiden herseye mutlu olan ben simdi hic mutlu degilim

Ozmaanlar altinlarimla cikicaktik ama onuda bi bahaneyle erteletti her 2 sensde bi konusu acildi ben ne yapsam bilemedim eskiden civil civildim enerjimi somurduler eskiden herseye mutlu olan ben simdi hic mutlu degilim
Kardeşim zaten mutlu değilsin.
Şimdi evden gitsen ailenin yanına eşin ne yapar mesela, en iyi sen tanıyorsun.
Ailen ne der kabul ederler mi seni 3 çocukla ?

Kardeşim zaten mutlu değilsin.
Şimdi evden gitsen ailenin yanına eşin ne yapar mesela, en iyi sen tanıyorsun.
Ailen ne der kabul ederler mi seni 3 çocukla ?
Ederler gul gibide bakarlar ama sonu yok bende anne babasi ayrilmis bi cocugum neler yasadigimizi eksik yanlarimizi biliyorum cocuklarima yasatmak istemiyorum yoksa ben ilk cocugum oldugunda gidicektim. Amasi var cocuklarimi dusunuyorum yasiyacagi travmalari fakat boylede yasiyolar

Ama sen yaşamıyorsun.
Eğer ailen kabul ediyorsa al çocukları çık git.
Eşin de ayrı ev açana kadar kabul etme dönmeyi.
Kafayı yiyen bir anneleri mi olması daha mantıklı yoksa sağlıklı bir anne mi ?
Etme arkadaşım, çocukların böyle yaşamıyor sadece alışık oldukları düzen bu olduğu için bir şeyin farkında degiller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…