- 6 Aralık 2022
- 22
- -21
- 1
- Konu Sahibi zorgeliyor
-
Ben calismiyorum calismama izin verilmiyo cunku ayri eve cikicaz dusuncesiyle yasadim bu zamana kadar cunku esim oyle diyodu sozunu tutmadi banannesi sonradan geldi babanneye ozel oda verildi ben cocuklarimla yatiyorum kaynanamla kaynatamda salonda yatiyolar. evde hizmetci gibi oldugum icin sen caliairsan kim evin duzeni ve cocuklarla ilgilenicek denildiSiz çalışıyor musunuz ?
Aileniz bu duruma ne diyor ?
2+1 evde o kadar insan nasıl yaşıyorsunuz ?
Ev yok düzen yok neden 3 cocuk ?
Eylem gerektiriyor tavirla olmaz.İntihar etmek mi cözüm Allah askına.Bosanın.nasil bi tavir almaliyim nasil bi yol izlemeliyim
ee eşinle nasıl yatıyorsun ?Ben calismiyorum calismama izin verilmiyo cunku ayri eve cikicaz dusuncesiyle yasadim bu zamana kadar cunku esim oyle diyodu sozunu tutmadi banannesi sonradan geldi babanneye ozel oda verildi ben cocuklarimla yatiyorum kaynanamla kaynatamda salonda yatiyolar. evde hizmetci gibi oldugum icin sen caliairsan kim evin duzeni ve cocuklarla ilgilenicek denildi
Severek ve kacarak evlendim odama buyuk yataklari var ama kendilerine ait alan yok benim bile yokki onlarin olsun. 18 yasinda kayinvalidemle kaynatam vardi o ev genisti simdi kac kisi olduk. Evde duzen yok zatenZorla mı evlendirildiniz 18 yaşında? 2+1 evde 8 kişi nereye sığar, çocuklara da yazık yarın okula başlasalar ders çalışmaya alanları yok. Şuanda da muhtemelen yatakları bile yok. Nasıl bu kargaşadan memnun herkes şaşırdım. Uyku düzeni bile olmaz o kalabalıkta.
Eeee eşiniz ayrı ev istemiyor .Ben calismiyorum calismama izin verilmiyo cunku ayri eve cikicaz dusuncesiyle yasadim bu zamana kadar cunku esim oyle diyodu sozunu tutmadi banannesi sonradan geldi babanneye ozel oda verildi ben cocuklarimla yatiyorum kaynanamla kaynatamda salonda yatiyolar. evde hizmetci gibi oldugum icin sen caliairsan kim evin duzeni ve cocuklarla ilgilenicek denildi
Aslinda korundugum halde oldu son 2 cocuk Allah korkum oldugu icinde aldirmadim rabbim onlarin rizkini verir sedmNiye 3 çocuk böyle bir evliliğe ?
Yazık günah değil mi ya.
Ailenle konuş diyeceğim ama arkanda duracaklarını sanmıyorum.
Yazık etmişsiniz.Severek ve kacarak evlendim odama buyuk yataklari var ama kendilerine ait alan yok benim bile yokki onlarin olsun. 18 yasinda kayinvalidemle kaynatam vardi o ev genisti simdi kac kisi olduk. Evde duzen yok zaten
ALLAH'tan korktugun için rızkını verir dedin ama intihar etmek istiyorsun o zaman korkmuyor musun ?Aslinda korundugum halde oldu son 2 cocuk Allah korkum oldugu icinde aldirmadim rabbim onlarin rizkini verir sedm
Inanin herkes hayatindan memnun bi ben degilim zaten cocuklarimi dusunuyorum inanin tek cocuktan sonra korundum ilacla falan degil spral taktirdim ama gene oldu sonradan babannesi geldi istemedim. Surekli dile getiriyorum cocuklarimizjn odasi olsun evimizin duzeni olsun diye ama esim hic beni dinlemiyoEeee eşiniz ayrı ev istemiyor .
Siz ne zamana kadar bu şekilde yaşayacaksınız?
Size hiç üzülmedim kusura bakmayın da çocuklarınıza üzüldüm .
Ne bir odaları var ne bir alanları .
Çocuklarınıza bunu yaşatmaya ne hakkınız var ??
Bu cümleyle hayatınızda değişen hiçbir şey olamayacağına ben ikna oldum bu düzende devam edin en iyisiAslinda korundugum halde oldu son 2 cocuk Allah korkum oldugu icinde aldirmadim rabbim onlarin rizkini verir sedm
Dinlemez çünkü evden gidemeyeceğinizi biliyorInanin herkes hayatindan memnun bi ben degilim zaten cocuklarimi dusunuyorum inanin tek cocuktan sonra korundum ilacla falan degil spral taktirdim ama gene oldu sonradan babannesi geldi istemedim. Surekli dile getiriyorum cocuklarimizjn odasi olsun evimizin duzeni olsun diye ama esim hic beni dinlemiyo
Intihari esimi korkutmak icin dedim oyle bi dusuncem tabiki yok sikolojimi anlasin diye anlamadi bileALLAH'tan korktugun için rızkını verir dedin ama intihar etmek istiyorsun o zaman korkmuyor musun ?
Saçmalamayı bırakın tez elden.
Siz gidince dünyanız daha güzel olmayacak.
Herkes keyfine bakacak siz öldügünüzle kalacaksınız o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?