Sizce nasil adim atmaliyim

zorgeliyor

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2022
22
-21
1
Merhaba arkadaslar.
Fikirlerinize ihtiyacim var sizce ne yapmaliyim evliyim esimin ailesiyle oturuyorum ve bunaldim.
Arkadaslar 8 yillik evliyim 3 cocugum var kayinvalidem kayinpederim esimin babnnesi 3 cocuk ve esimle ben 2+1 evde hep beraber oturuyoruz bunaldim kendime ait bi kafa dinlemek icin ne zamanim ne alanim var. Esime surekli diyorum kendi evimize cikalim diye ama beni hic dinlemiyo iside iyi istese cikariz ama yok. Babannesiyle zaten anlasamiyorum herseyime karisiyo kayinvalidem zaten hic bi ise elini surmez bi kosede oturur yaptigimida begenmez. Ama esim dut yemis bulbul hic tepki vermez napiyim der elimden hic bisey gelmiyo bu sekilde cekicez der. Babannesi odama girdigime yattigima kalktigima eve yemege herseye karisir. Sadece kayinvalidem yok yani evde kayinvalidemin kaynanasi . Esim ailemle gorusmeme izin vermiyo ben zorlamasam dosarida cikartmiyo normalde oda ayda 1 kere psikolojim bozuldu intihar edicem cocuklara iyi bak dedim kaynanami arayip karim intihar edecek anne ne yapiyim ben demis oda beni arayip oglumu uzme diyo. Ben kime dert yanayim kimle konusayim. Esimle aramizda bide 10 yas fark var ben 26 o 36 yasinda sizce ne yapmaliyim nasil bi tavir almaliyim nasil bi yol izlemeliyim.

Zorla mı evlendirildiniz 18 yaşında? 2+1 evde 8 kişi nereye sığar, çocuklara da yazık yarın okula başlasalar ders çalışmaya alanları yok. Şuanda da muhtemelen yatakları bile yok. Nasıl bu kargaşadan memnun herkes şaşırdım. Uyku düzeni bile olmaz o kalabalıkta.

Siz çalışıyor musunuz ?
Aileniz bu duruma ne diyor ?

2+1 evde o kadar insan nasıl yaşıyorsunuz ?
Ev yok düzen yok neden 3 cocuk ?
Ben calismiyorum calismama izin verilmiyo cunku ayri eve cikicaz dusuncesiyle yasadim bu zamana kadar cunku esim oyle diyodu sozunu tutmadi banannesi sonradan geldi babanneye ozel oda verildi ben cocuklarimla yatiyorum kaynanamla kaynatamda salonda yatiyolar. evde hizmetci gibi oldugum icin sen caliairsan kim evin duzeni ve cocuklarla ilgilenicek denildi

ee eşinle nasıl yatıyorsun ?

Severek ve kacarak evlendim odama buyuk yataklari var ama kendilerine ait alan yok benim bile yokki onlarin olsun. 18 yasinda kayinvalidemle kaynatam vardi o ev genisti simdi kac kisi olduk. Evde duzen yok zaten

Eeee eşiniz ayrı ev istemiyor .
Siz ne zamana kadar bu şekilde yaşayacaksınız?

Size hiç üzülmedim kusura bakmayın da çocuklarınıza üzüldüm .
Ne bir odaları var ne bir alanları .
Çocuklarınıza bunu yaşatmaya ne hakkınız var ??

Severek ve kacarak evlendim odama buyuk yataklari var ama kendilerine ait alan yok benim bile yokki onlarin olsun. 18 yasinda kayinvalidemle kaynatam vardi o ev genisti simdi kac kisi olduk. Evde duzen yok zaten
Yazık etmişsiniz.
Başka da bir şey diyemiyorum çünkü aileniz size baksa 3 çocugunuza bakmaz, haklılar da bakmamakta.
Eşinizi ikna edeceksiniz başka yolu yok.

Aslinda korundugum halde oldu son 2 cocuk Allah korkum oldugu icinde aldirmadim rabbim onlarin rizkini verir sedm
ALLAH'tan korktugun için rızkını verir dedin ama intihar etmek istiyorsun o zaman korkmuyor musun ?
Saçmalamayı bırakın tez elden.
Siz gidince dünyanız daha güzel olmayacak.
Herkes keyfine bakacak siz öldügünüzle kalacaksınız o kadar.

Inanin herkes hayatindan memnun bi ben degilim zaten cocuklarimi dusunuyorum inanin tek cocuktan sonra korundum ilacla falan degil spral taktirdim ama gene oldu sonradan babannesi geldi istemedim. Surekli dile getiriyorum cocuklarimizjn odasi olsun evimizin duzeni olsun diye ama esim hic beni dinlemiyo

Dinlemez çünkü evden gidemeyeceğinizi biliyor
Bir cinnet geçirin diyeceğim ama sizde o potansiyel yok.

Intihari esimi korkutmak icin dedim oyle bi dusuncem tabiki yok sikolojimi anlasin diye anlamadi bile

Ailemle gorusturmuyor ama ben onlarin ailesine köpek gibi bakıyorum hizmet ediyorum o arada 3 çocuğu büyütüp yetmiyor ev işi beş saniye durmadan kocaya bide karilik yapıyorum.
Hadi ya sizin eşiniz nerenin padişahı ?
Sizi köle pazarindan falan mı aldı ,?
Ne demek ailemle gorusturmuyor, ne demek kaynanamı arayıp intahar edicek diyor nasıl size katlan yapcak bişey yok diyebilir ?
Neden bu kadar pasif kalıyorsunuz ya.
Ona 3 evlat vermişsiniz.
Allah aşkına ailenizden 1 kişi yok mu size destek olcak en başta sahip cikicak ?
Birde yanlış anlamayın ama pazara çıkıyorum derim marketi çıkıyorum derim gerekirse 3 çocukla yollarda sefil olurum yinede anamı babamı görür gerekirse yalvariririm
Kaynanamın lafını yemektense anaminki yerim koymaz en azından.
Ben sizin yerinizde olsam maddi desteğiniz bu şartlarda belli ki imkansız.
Çocukları alır ailemden destek olacak 1 kişi olsun çıkar onun yanına atarım kendimi. ararim agzima geleni sayar büyür yaşayin ben boşanıyorum derim.
Eve gelince o hirboda kendi hizmet etsin anasına anasının kaynanasına.
Barisiyorsaniz ayrı ev aynı şekilde onunda ailesiyle gorusmemesi şartıyla barışın bakalım evladını eşini çok seven herşeyi yapar.
Biraz verici olmayı bırakıp alıcı olmaya çalışın lütfen.

Kocanız bu durumdan memnun ,yapılacak bir şey yok gibi anlattıklarınıza göre.

Boşan demek kolay ama elinizde meslek yok.

geleceğinizi sağlayacak bir paranız yok.

cinnet geçirin belki işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…