• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce napıyım ? eşimin aksilikleri !

pitipiti_

Bir eş değil hayat seçiyoruz aslında ..
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
1.812
1.267
83
daha öncede açmıştım konu eşimin ailesine düşkünlüğü , ailesininde peşini bırakmaması ! aile demek istemiyorum ! anne baba kardeşleri . neyse.
3 gün önce eşimle gayet iyiken kv aradı . ! eminimki çoğul konuşuyordur npapıyorsunuz diyordur ama eşim napıyım anne evdeyim yemek yiyorum işte dedi . birlikte yemek yiyorduk . ben yokum gibi konuşuyor . ki aramızda iyi ! bozulmaya başladım ben. eşim hastaydı . nane limon iç dedi sanırım kv , eşimde evde nane limon yokki anne dedi . ben kalakaldım . insan yanındaki eşine sormaz mı var mı yok mu diye ! iyice yüzüm asıldı ! sonra büyük ihtimal sorsana dedi kv , oda he işte x evde nane var mı dedi , bende yok burası ev mi ki nane limon ne aarasın dedim . bak yokmuş anne dedi ! . bende sinirle var ya nane niye olmasın evde dedim. sonrasında sevgili kv nane limon yapmasını anlatıyor eşime sanırım ! sanki ben evde yokum ben bilmiyor muyum ya ! oda dinliyor he tamam anne öyle mi kaynatcaz he tamam falan bEN yaparım birazdan dedi . halbuki kalkıp su bile alan adam değildir. tatlısını ağzına yediririm ayaklarına masajlar yaparım . okadar ilgiliyimdir k i . ona hastayken kalkıp nane limon mu yaptırtcam. hepten bozuldum ben . surat yaptım . telefonu kapatınca sinirle ne battı yine dedi ! annesi aradı diye trip attığımı düşünüyor . bağrış çağrış hiç cevap bile vermedim . tavırlıydık birbirimize sonra ben ertesi gün integrama resim koydum böyle zafer işerati gibi yapmıştım elimi gülümseyip tek gözümü kırpıp şeker bi resimdi. hani gören aa kaşar demez ne şirin der öyle bi resmdi . ama eşim pis düşünceli eşim ! demediğini bırakmadı eve gelince. nelere özeniyorsun sennnnn , neleeeer neeler dedi . arada da anneme nane yok dedim diye trip atıyosun he yok ya falan saydırıyor . heralde onun hıncını çıkarttı . velhasıl 3 gündür knşmuyoruz. yüzüne bile bakmıyorum . sizce konuşmaya çalışıyım mı ? :( . ben mi suçluyum. kalbimi çok kırdı lafları ama o sinirlenince ne dediğini bilmeyen bir dengesiz. bi küslük uzıycakta uzıycak . çok yoruldum çok zor bi eşim var. sinirli asabi ! hep ben idare etmeliyim. eski tip babalar giibi . . benm babam bin kat daha moderndir ondan. uzadı kusura bakmayın. siniri çok pis . sizce ben mi yumuşatıyım ortamı ! artık ne gurur kaldı zaten ne bişey bu evlilikte. sinirle sayar sayar sonra sinirle söyledim öyle düşünmem asla der. amaann . :(

evde yemek yiyiyorum dedi diye neden siz yokmuş gibi davranıyor diye düşündünüz
ya da nane limon var mı diye size sormamasına neden bu kadar takıldınız?
kabahatlisiniz demiyorum ama erkekler kadınlar gibi ince düşünmüyor ki eşime sorayım edeyim diye düşünmez aklına ilk geleni söyler
bu kadar takılmayın bence her sözüne

Neden bir kişi de konu açıp KV çok iyiyim demez gorumcemle kardeş gibiyiz demez

Bir laf var ya KV pamuk ipliği olsa gelinin kafasına düşse gelin tas düştü dermiş...

Kimse kizmasin yorumum genel yapıyorum. Konu sahibiyle yaba başkasıyla ilgisi yoktur.

Bir kez de benim sorunum yok demez.bu kadar kötümü KV ler.

Annesiyle laf olsun diye nane limon muhabbeti yapmış olabilir. He deyip geçiyor demek ki. Ama kayınvaliden eşin yemek yiyoruz demesine rağmen neden uzatıyor ki konuşmayı? Tamam oğlum afiyet olsun yemekten sonra konuşuruz demek bu kadar mı zor yani?
Neyse, bence bu kadar uzatma. Sen orda başka bişeye tepki göstersen bile eşin annem sana batıyor der. O an susmayı öğrenmelisin. Eşin zaten sen tepki gösterdikçe annesini kıymetleştiriyor gözünde. Tepki göstermezsen herşey normale döner emin ol.

Kiymet bilmez adam.
Bir arkadasimin annesi geldi gecenlerde o gun de arkadasim kusmus esine
Dedim ki ayse teyze bak yine kusmusler bu erkekler ne istiyo nasil yaralinier bunlara
Tek laf etti agzina s.cicaksin.
Aktim kadin gercekten kotu davraniyo esine ama kocasi el ustunde tutuyo
Kismet bu isler, biraz da biz yuz veriyoruz kocalara kkusura bakma.

daha öncede açmıştım konu eşimin ailesine düşkünlüğü , ailesininde peşini bırakmaması ! aile demek istemiyorum ! anne baba kardeşleri . neyse.
3 gün önce eşimle gayet iyiken kv aradı . ! eminimki çoğul konuşuyordur npapıyorsunuz diyordur ama eşim napıyım anne evdeyim yemek yiyorum işte dedi . birlikte yemek yiyorduk . ben yokum gibi konuşuyor . ki aramızda iyi ! bozulmaya başladım ben. eşim hastaydı . nane limon iç dedi sanırım kv , eşimde evde nane limon yokki anne dedi . ben kalakaldım . insan yanındaki eşine sormaz mı var mı yok mu diye ! iyice yüzüm asıldı ! sonra büyük ihtimal sorsana dedi kv , oda he işte x evde nane var mı dedi , bende yok burası ev mi ki nane limon ne aarasın dedim . bak yokmuş anne dedi ! . bende sinirle var ya nane niye olmasın evde dedim. sonrasında sevgili kv nane limon yapmasını anlatıyor eşime sanırım ! sanki ben evde yokum ben bilmiyor muyum ya ! oda dinliyor he tamam anne öyle mi kaynatcaz he tamam falan bEN yaparım birazdan dedi . halbuki kalkıp su bile alan adam değildir. tatlısını ağzına yediririm ayaklarına masajlar yaparım . okadar ilgiliyimdir k i . ona hastayken kalkıp nane limon mu yaptırtcam. hepten bozuldum ben . surat yaptım . telefonu kapatınca sinirle ne battı yine dedi ! annesi aradı diye trip attığımı düşünüyor . bağrış çağrış hiç cevap bile vermedim . tavırlıydık birbirimize sonra ben ertesi gün integrama resim koydum böyle zafer işerati gibi yapmıştım elimi gülümseyip tek gözümü kırpıp şeker bi resimdi. hani gören aa kaşar demez ne şirin der öyle bi resmdi . ama eşim pis düşünceli eşim ! demediğini bırakmadı eve gelince. nelere özeniyorsun sennnnn , neleeeer neeler dedi . arada da anneme nane yok dedim diye trip atıyosun he yok ya falan saydırıyor . heralde onun hıncını çıkarttı . velhasıl 3 gündür knşmuyoruz. yüzüne bile bakmıyorum . sizce konuşmaya çalışıyım mı ? :KK43: . ben mi suçluyum. kalbimi çok kırdı lafları ama o sinirlenince ne dediğini bilmeyen bir dengesiz. bi küslük uzıycakta uzıycak . çok yoruldum çok zor bi eşim var. sinirli asabi ! hep ben idare etmeliyim. eski tip babalar giibi . . benm babam bin kat daha moderndir ondan. uzadı kusura bakmayın. siniri çok pis . sizce ben mi yumuşatıyım ortamı ! artık ne gurur kaldı zaten ne bişey bu evlilikte. sinirle sayar sayar sonra sinirle söyledim öyle düşünmem asla der. amaann . :KK43:
Varsayımlarla hareket etmek.(Kesin öyle demiştir,sanırım böyle dedi,eminimki şöyle demiştir)....Kayınvalidenle eşin konuşurken ,karşı tarafın ne dediğini bilmeden Kendi kafanda kuruyorsun.Olmadık birşeyden trip atıyorsun.Daha telefon açıkken bağırıyor kendini küçük düşürüyorsun.Telefonu kapattığında eşine kırgınlıklarını izah edebilirdin.Çocuk musunuz.Ne kadar çocukca şeyler bunlar.İnsanların ne dertleri var şu dünyada.İyi bir evlilik yürütmek için tatlısını ağzına getirmene,ayaklarına masaj yapmana gerek yok.Empati kur,sağduyulu ve saygılı ol,hoşgörü göster yeter.

Ilk evlendigim zaman buna bende çok takilirdim. Evdeyim yemek yiyorum oturuyorum falan sürekli ben yanında olsam bile. Kavga etmeden güzelce dedim hayatım bende yanındayım oturuyoruz demek çok mu zor benim evde olmadığımı düşünürler falan diye bi kaç kez beynini yedim. Şükür şimdi çok alıştı bu lafa
Sakın olmak lazım trip atarak olmuyor

Neyapıyorsun oğlum ? Yemek yiyorum/yiyoruz.
Evde nane limon yok ?
Annesi sorana kadar senin aklına gelmedi mi ?
Hasta insana nane limon/ ıhlamur yapılır.

Yapmadıysan sitem olarak söylemiş olabilir.

Aynı evi hayatı paylaşıyorsunuz yiyorum/yiyoruz aynı kapıya çıkıyor.

Takılma Bukadar büyütme

Tamamen iletisimsizlik ve tamamen aile olma ruhunu kazanamamis b8r iliski bence. Ben bu durumlarda esime bir not mektup ne dersen artik yazardim ama suclamadan sadece o yaptiklarina karsi hissettiklerimi yazardim. Nasil burda beni yok saydigi icin kirildim i belirtmissiniz esinize de bunu anlatan bir not yazin. He siz o kismi yazmayip olayi montotn bir sekilde yazsaniz bile burda %99 yok sayildiginizi hissettiginiz icin uzuldugunuzu anlariz biz kadiniz ve ayni taraftan bakiyorz ama erkekler oyle degil duygulara degil somut seylere bakiyorlar . Duruyor dusunuyor noldu da tartistik
e ben annemle konusuyordum tepki gosterdi demekki annemi sevmiyor
Bir tik daha ayrinti dusundugu zamanda ben annemle konusurken nane yok evde dedim bozuldu ne varsa bunda vara yoga kiziyor surat asiyor benim hatun ne var simdi bunda ben yok zannettim. Sucum ne simdi
erkek mantigi canim o kadar iyi cozdum ki esim evliligimizin 2. Ayinda yeni bir aile kurdugunu benim bir konusmamla idrak etti. Bir program izlerken annesi ve babasindan ailem diye bahsetti peki ben neyim dedigimde karimsin dedi ailesini sayarken beni saymamisti. Oturdum adam akilli oonustum soyadini aldigimi yeni bir aile kurdugumuzu ancak bunun anne babalarimiz yok saymak olmadigini anlattim. Idrak etti. Ama sonraki mevzularda anlatma sabrim kalmadigi icin yaziyordum cunku konusurken konu sacma biyerlere gidiyordu. Tatli tatli yaziyordum altina da eger hak veriyorsan gel konusalim . Hala haksiz oldugumu dusunuyorsanda lutfen bisey yazma da soylemede tekrar tartismak istemiyorum senle diye eklerdim.
dikkatini cekti mi bilmiyorum. Hala hakli oldugunu dusun7yorsan demezdim. Hala haksiz oldugumu dusunuyorsan derdim cunku adam sen ne kadar hakli olursan ol. Evet ben haksizim gel konusalim demez. Hani sey gibi dusun sigara icmek yasak la sigara icmediginiz icin tesekkur ederiz arasindaki etki gibi dusun.

Bir laf var ya KV pamuk ipliği olsa gelinin kafasına düşse gelin tas düştü dermiş...

Kimse kizmasin yorumum genel yapıyorum. Konu sahibiyle yaba başkasıyla ilgisi yoktur.

Şeker gibi bir kayınvalidem çok sevimli 2 görümcem var hepsiyle iyi anlasiyorum
Ama burası bir derdim var bölümü. Bu dert değil ki neden konu açalım ben ve benim gibiler.

evde yemek yiyiyorum dedi diye neden siz yokmuş gibi davranıyor diye düşündünüz
ya da nane limon var mı diye size sormamasına neden bu kadar takıldınız?
kabahatlisiniz demiyorum ama erkekler kadınlar gibi ince düşünmüyor ki eşime sorayım edeyim diye düşünmez aklına ilk geleni söyler
bu kadar takılmayın bence her sözüne

haklı olabilirsiniz aslında ama birlikte yemek yiyoruz yani niye tek gibi knştu ki yeemek yiyoruz dese bile yeterliydi :/ ya ben çok ince düşünüyorum yada ne bilim .

ben şuan kv kötülüycek şeyler yazmadım ki ?

Annesiyle laf olsun diye nane limon muhabbeti yapmış olabilir. He deyip geçiyor demek ki. Ama kayınvaliden eşin yemek yiyoruz demesine rağmen neden uzatıyor ki konuşmayı? Tamam oğlum afiyet olsun yemekten sonra konuşuruz demek bu kadar mı zor yani?
Neyse, bence bu kadar uzatma. Sen orda başka bişeye tepki göstersen bile eşin annem sana batıyor der. O an susmayı öğrenmelisin. Eşin zaten sen tepki gösterdikçe annesini kıymetleştiriyor gözünde. Tepki göstermezsen herşey normale döner emin ol.

en mantıklı yorum. teşekürler

haklı olabilirsiniz aslında ama birlikte yemek yiyoruz yani niye tek gibi knştu ki yeemek yiyoruz dese bile yeterliydi :/ ya ben çok ince düşünüyorum yada ne bilim .
siz çok ince düşünüyorsunuz,tabii bayansınız neticede :)
ama bence her seferinde böyle yaparak eşinizi kendinizden uzaklaştırırsınız
sonra gerginlikler büyür dağ olur
hem kendi huzurunuza da yazık değil mi üzüyorsunuz kendinizi

konuşmuyorum ama böyle uzayıp gidicek. gidip bişey demeden sarılsam barışırız ama nereye kadar hep ben mi alttan alıcam

Hatalı olan eşiniz.
Eğer gidip sarılırsanız bu kısa vadede eşinizle aranızı düzeltir.
Ama eşinizin egosunu da yükseltir.
Kendini bulunmaz hint kumaşı sandırtmayın böyle bir adama.
Anlıyorum kavgalı olmak küs olmak hoşunuza gitmiyor huzursuz ediyor ama biraz aklı başına gelmeli.
Öyle ki bir daha bu şekilde sizi yoksayamamalı..

Neyapıyorsun oğlum ? Yemek yiyorum/yiyoruz.
Evde nane limon yok ?
Annesi sorana kadar senin aklına gelmedi mi ?
Hasta insana nane limon/ ıhlamur yapılır.

Yapmadıysan sitem olarak söylemiş olabilir.

Aynı evi hayatı paylaşıyorsunuz yiyorum/yiyoruz aynı kapıya çıkıyor.

Takılma Bukadar büyütme

ben o hasta diye neler yaptım ;) bilip bilmeden konuşmayın

Back
X