Anket sizce kk'daki bir erkek...

sizce kk'daki bir erkek...

• imkansız... :kahve:

OY: 15 5,8%
  • olur olur...bu erkeklerden herşey beklenir... CADIARZU

OY: 233 90,7%
  • ne bilim ya...ben zaten geçiyordum uğradım... tatlicadiarzu

OY: 3 1,2%
  • tabiki olabilir...mesela ben onlardan biriyim... :smiley-cool:

OY: 6 2,3%

• Ankete Katılan
    257
olur olmasına da..
nasıl acizliktir bu,nasıl ve neyden medet ummaktır??

bencede olabilir,okadar kadin olan bi yerde erkekler rahat dururmu ,kesin kadin ismiyle uye olup ,sohbette olsun site icerisinde olsun mutlaka vardir, bunu nasil anlayabilcez bilmiyorum

yaparlar yapmasına ama bir erkeğin ne işi olur ki kadın sitesinde.. dantel tarifi mi alacak...
giripte kendini gizleyen bir erkek varsa gerçekten ben onun eğilimlerinden şüpheye düşerim açıkçası.. böyle bir erkek gerçek anlamda erkek olamaz. laelaelaelaelae

kamufle edebilir,
atıyorum oyunlara yazar, şarkı sözlerine yazar vs.
ama biz anlarız yazış biçimden.
açıkcası kendim anlıyorum.

Bence de aramızda dolaşan erkekler muhakkak vardır o yüzden gerçekten çok özellerİnizi yazmayın arkadaşlar.Gerçi eninde sonunda yakalanıyorlar aramızda fazla barınamazlar::1no2::1no2:

bence olur herkese dikkat etmek lazımjeyyar...

bi bakmışsın ki en samimi olduğun kişi erkekmişjeyyar...jeyyar...

bence olur herkese dikkat etmek lazımjeyyar...

çok şüphe uyandıran bi mesaj olmuş bu... CADIARZU :roflol::roflol::roflol: Şeniz

QUOTE=ezbuz;3069536]bence olur herkese dikkat etmek lazımjeyyar...

[/QUOTE]

ay kis guldurdun heeesırnaşık şey:teytey:

bu erkeklerden:dilcikar:her şey beklenir ama yalancı erkek üyenin mumu yatsıya kadar yanar klava: eninde sonunda yakayı eleverir :mymeka:bizlerle başa çıkamazlar :enbuyukkk:

bari bizi burda bırakın lennnnnnn.....bikadınlar kulubumüz var onuda kirletmeyinnn....Kötü Kazen
artık bu yazıyı okuyunca kaçmışlardır...:roflol::roflol::roflol:

Vallaha düşünmedim değil:uhm: ama kendini bu kadar düşürecek bir pozisyondaki erkeğe erkek değil bacım deyip aramıza almamazlıkta olmaz :roflol:laelaelaelaelae

Vallaha düşünmedim değil:uhm: ama kendini bu kadar düşürecek bir pozisyondaki erkeğe erkek değil bacım deyip aramıza almamazlıkta olmaz :roflol:laelaelaelaelae

onlarda o zeka o beyin ne arar..deil 500 inci 5 inci mesajında belli ederler kendini...

bari bizi burda bırakın lennnnnnn.....bikadınlar kulubumüz var onuda kirletmeyinnn....Kötü Kazen
artık bu yazıyı okuyunca kaçmışlardır...:roflol::roflol::roflol:

çok komiksiniz... :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…