Anket sizce kk'daki bir erkek...

sizce kk'daki bir erkek...

• imkansız... :kahve:

OY: 15 5,8%
  • olur olur...bu erkeklerden herşey beklenir... CADIARZU

OY: 233 90,7%
  • ne bilim ya...ben zaten geçiyordum uğradım... tatlicadiarzu

OY: 3 1,2%
  • tabiki olabilir...mesela ben onlardan biriyim... :smiley-cool:

OY: 6 2,3%

• Ankete Katılan
    257
Bu erkeklerden her şey beklenir yaniii... Olmaz olmaz dünyada her şey olabilir görürseniz şaşırmayın :roflol:

anladığım kadarıyla kk hatunları böyle bi duruma hazırlıklı... CADIARZU sırnaşık şey

valla arkadaşlar..ben burdan önce gebelik rehberi adlı foruma üyeydim..orda bir kişi erkek çıktı..herkes de akıllı gibi en mahrem konularını buna anlatmış..(vaginismus, yumurtama çatlatma iğnesi..vs. vs.):roflol:
en güldüğüm şey de neydi biliyomusunuz...adamın nicki: ANNESÜTÜ ...:roflol::roflol::roflol:

valla arkadaşlar..ben burdan önce gebelik rehberi adlı foruma üyeydim..orda bir kişi erkek çıktı..herkes de akıllı gibi en mahrem konularını buna anlatmış..(vaginismus, yumurtama çatlatma iğnesi..vs. vs.):roflol:
en güldüğüm şey de neydi biliyomusunuz...adamın nicki: ANNESÜTÜ ...:roflol::roflol::roflol:

neaaa... :1shok: puhahahaha.... :roflol::roflol::roflol: ne adamlar var ya...:smiley-cool: belki de kendi de hamile kalmak istiyordur da biyolojik olarak imkansız olduğu için öyle tatmin etmiştir kendini... sırnaşık şey

yaparlar yapmasına ama bir erkeğin ne işi olur ki kadın sitesinde.. dantel tarifi mi alacak...
giripte kendini gizleyen bir erkek varsa gerçekten ben onun eğilimlerinden şüpheye düşerim açıkçası.. böyle bir erkek gerçek anlamda erkek olamaz. laelaelaelaelae

sadece dantel ya da kadınsal konular yok ki burada üstelik eğer kafasına taktığı bir kaç kişi varsa takip ettiği falan yakınlaşmak istediği kişilere bal gibide kadın gibi yaklaşıp güvenini sağlar dost olur.farklı eğilimleri olması gerekmiyor ki...

Erkek milletinden herşey beklenir.zaman kaybıda falan olmaz bence çünki bazı erkekler kadınlarla konuşmaktan haz duyarlar.öyle ki vakit kaybı olması bir yana belkide en eğlenceli hoş vakitlerini geçiriyordur.bence çok gözü açık uyanık olmalıyız.Kötü KazenKötü Kazen

:roflol::roflol::roflol:

üye olabilir ama 500 msja kadar sanmıyorum yaa anlaşılır heyt be biz adamı msjından tanırız. yaw bizden kaçarmı kaçmaaaaaazzz.Kötü Kazen
Allah'ım yawf şimdi aklıma girdi bu, paranoya yapacam ya acaba şu erkekmi bu erkekmi diye:1shok:

Son düzenleme:
:roflol::roflol::roflol:

üye olabilir ama 500 msja kadar sanmıyorum yaa anlaşılır heyt be biz adamı msjından tanırız. yaw bizden kaçarmı kaçmaaaaaazzz.Kötü Kazen
Allah'ım yawf şimdi aklıma girdi bu, paranoya yapacam ya acaba şu erkekmi bu erkekmi diye:1shok:

ben paranoya yaptım bilem... :smiley-cool:

biz anlarız cümlenin erkekten yada bayandan geldiğini jeyyar
eşcinseli bile tanırız :lepi:

valla olurmu olur bu erkeklerden hersey beklenır ama kendılernı bukadar kamufle etmelrıde zor tabı ama yınede bılmıyorm valla olurmu böle bişi kızlar yaa burda kızkıza dertlesırken bıde erkkler gırmesın araya ne kotu yaaa

Yaaa kizlar,eslerimiz bile bizim sohbetlerimizi sacma ve SIKICI bulurken,yabanci bir erkek onlar icin bu kadar sacma ama bizim icin cok hos sohbetleri niye ceksinler Allah askina.Erkekler patlarlar bu konulari okumaktan.Neymis:"Kaynanam bana eziyet ediyor","esim beni aldatti","Giyim tarzimiz nasil",Hamile kalmak istiyorum"Makyajin püf noktalari" falan filan..............
Yani erkekler ne yapsin bu konulari.Böyle seylerden bizler hoslaniyoruz.Oysaki onlar gicik oluyorlar.

Back