Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa forumda erkek mi var:1shok:CADIARZU
a tabi ki var...hatta ben 2 tanesinin nicklerini söyleyim sana...biri curly biri de editor... :roflol:
aa forumda erkek mi var:1shok:CADIARZU
valla arkadaşlar..ben burdan önce gebelik rehberi adlı foruma üyeydim..orda bir kişi erkek çıktı..herkes de akıllı gibi en mahrem konularını buna anlatmış..(vaginismus, yumurtama çatlatma iğnesi..vs. vs.):roflol:
en güldüğüm şey de neydi biliyomusunuz...adamın nicki: ANNESÜTÜ ...:roflol::roflol::roflol:
yaparlar yapmasına ama bir erkeğin ne işi olur ki kadın sitesinde.. dantel tarifi mi alacak...
giripte kendini gizleyen bir erkek varsa gerçekten ben onun eğilimlerinden şüpheye düşerim açıkçası.. böyle bir erkek gerçek anlamda erkek olamaz. laelaelaelaelae
:roflol::roflol::roflol:valla arkadaşlar..ben burdan önce gebelik rehberi adlı foruma üyeydim..orda bir kişi erkek çıktı..herkes de akıllı gibi en mahrem konularını buna anlatmış..(vaginismus, yumurtama çatlatma iğnesi..vs. vs.):roflol:
en güldüğüm şey de neydi biliyomusunuz...adamın nicki: ANNESÜTÜ ...:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
üye olabilir ama 500 msja kadar sanmıyorum yaa anlaşılır heyt be biz adamı msjından tanırız. yaw bizden kaçarmı kaçmaaaaaazzz.Kötü Kazen
Allah'ım yawf şimdi aklıma girdi bu, paranoya yapacam ya acaba şu erkekmi bu erkekmi diye:1shok:
biz anlarız cümlenin erkekten yada bayandan geldiğini jeyyar
eşcinseli bile tanırız :lepi:
biz anlarız cümlenin erkekten yada bayandan geldiğini jeyyar
eşcinseli bile tanırız :lepi: