Anket sizce kk'daki bir erkek...

sizce kk'daki bir erkek...

• imkansız... :kahve:

OY: 15 5,8%
  • olur olur...bu erkeklerden herşey beklenir... CADIARZU

OY: 233 90,7%
  • ne bilim ya...ben zaten geçiyordum uğradım... tatlicadiarzu

OY: 3 1,2%
  • tabiki olabilir...mesela ben onlardan biriyim... :smiley-cool:

OY: 6 2,3%

• Ankete Katılan
    257
bu erkeklerdenn her bi şey beklerim benn
iyilerini bi kenara koycann diğerlerinii işkenceden geçircennn

burada 500 mesaja gelen erkeğin erkekliğinden şüphe duyulur 500 mesaja kadar bize dönmüştür o.....................................

bencede bacımız olmustur artık kadın hastalıklarından rengliye hangi agdanın güzel olduguna her seyi biliyordur benim esim sürekli diyor cok erkek vardır orda diye onlar kendini kadın gibi gösterip aramıza katılıyorsa bizde onları bacımız sayarız ama saka bir yana heralde igrec seyler oluyor hepinize gecmis olsun aynı sey basıma gelse cok kötü olurdum heralde :bbo: :bbo:

konuştuğumuz şeyler zaten erkeklerinde bildiği konular..
ama 500 mesaja kadar sabırlı olacaklarını tahmin etmiyorum ben..
zaten kendilerini direk cinsellik bölümüne atarlar diye düşünüyorum..ee bizde saf değiliz..
hemen yakalarız alimAllah

cnm valla onlar kızsal mevzuları bizden daha ii biliolar.belki de vardır aramızda bende hep bu soruyu merak ediyordm tşkler yani tatlım

geçen gün olan olay cinsellik bölümünde değildi işte zaten ondan arkadaşlar olabilr mi diolar.Normal bir komik fotonun arkasından atılan iğrenç bir mesajdı şimdi biri daha çıkmıl işte... Biz erkekler gibi düşünemioruz onlarda bir sapıklık varsa gerekirse 1000 mesaj bile atarlar bi de forumdakilerle kanka olurlar. Burda varmıdır bilmem ama kadınlarla mesajlaşmaktan haz alan bile olabilir yapılabilir tabi erkek milletinde yani hepsini demiyim şerefsiz kısmaından herşey beklenir.

bence sormaya bile gerek yok, kesinlikle vardır, hiç kadın sitesi olur da erkeksiz olur mu? ya beni de şimdi şeytan dürttü gidip bir erkek sitesine mi üye olsm:smiley-cool: midem kaldırır mı acepsırnaşık şey

olabilir memlekette psikopatmi yok burda neden olmasin kendi capinda egleniyordur aramizda:1closedeyes:

ya erkek vardır da bu kadar bizden olabilecek erkek var mıdır onu merak ediyorum... fisfisfis

Hımmm enteresanCADIARZU

Ama sonu belli

:roflol::roflol::roflol: evet böyle hızlı modlarımız varken sonu belli... Şeniz

ben kk da özel üye olupta erkek olabileceğini düşündüğüm hiç bir üye yok..
çünkü burada o kadar zeki bayanlar varki
ekledikleri resimlerden,kurdukları cümlelerden bile hemen çözüveriyorlar ne olduğunu..
ama bir anlık bayan gibi içimize girip dolaşan erkekler olmuyormu bence oluyor..
mesela ben kk da daha çok seçici olmaya başladım,korktuğumdan dolayı değil sakın yanlış anlaşılmasın ama adımlarımı daha çok düşünerek atmaya başladım..
mesela profilimdeki bana ait olan resimleri falan sildim..

bu erkek milletinden herşey beklenir ama bizim kadar sabırlı olamazlar
zaten ilk girdikleri konu malum................
onum içinde yakayı hemen ele veriyorlar
bizlerde yakalıyoruz ne güzel :1ninca:

dğilmi akıllar fikirleri orda....sapıklar..nolucak...kadın sitesi diyince ne görmeyi umuyolar acaba.CADIARZU.başka sitelerle karıştırıyo sapıklar heralde..:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:.

ya erkek vardır da bu kadar bizden olabilecek erkek var mıdır onu merak ediyorum... fisfisfis

aa ben anket,in altındaki yazıyı okumadan cevap verdimfisfisfis üyelik anlamında algıladım, 500 mesaj çok yahu hem de kadınlarla, onlar kadınları anlamak ya da tanımak için bu kadar çaba sarfetmezkiiii, anladıkları ve ilgilendikleri ylanız üç konu var zaten -para, seks, futbol- bizle uğraşıcaklar ha, onlarçün burda mesaj yazmak sadece vakit kaybı=):enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…