benzer bi olay yasamistim esimde ayni tepkiyi vermisti arkadasinin gonderdigini kendisinin cevap bile vermedigini soyledi ne yapabilirim gonderdiyse ben bisey yapmadimki hem erkekler icin normal demisti. Ben de kizdim evi terkettim bikac gun gelmedim sonra o arkadaslariyla olan gruptan cikti gorusmeyi kesti sonra bende eve dondum arkadasliklari bitti simdi kafam rahat ama malesef tum erkeklerde oluyor bu tarz seylerHerkese merhaba ,hemen içimi sıkan 2 gündür eşime karşı tavır aldığım ,kızdığım konuyu anlatMak istiyorum ve sizin yorumlarınızı merak ediyorum.
Eşim işyerindeki arkadaşının işle ilgili bir sorununu gidermiş ve o iş arkadaşı adam da whatsapptan eşime çok sağol ya bu da hediyem diyip 2 tane cinsel içerikli videolar göndermiş ,bu eşim olcak adam da Hehehe demiş ! Normalde telefon karıştırmak sevmediğim bişeydir ama işte o an şeytan dürttü . Öfkemden sinir krizi geçirip çok tepki verdim sen nasıl bir imaj çizdin de adam sana böyle bisey gönderebilir diye epey söylendim.
sonuç olarak o Çok abarttıĞımı,kendisinin önemsemediğini ,erkeklerin çoğunun böyle videolar gönderdiğini vs söylüyor. Ben 2 gündür konuşmuyorum,utanmadan o da kendini haklı görüp benimle konuşmuyor
Şimdi soruyorum,Kim haklı? Ve siz olsanız ne yapardınız?
siz haklısınız . eşiniz suç bastırıyor. çok fazla bağırıp çağırmamak ,hakaret etmek ne yazık ki çözüm değil. ben nekadar üzüldügümü ve yaşadıgım hayal kırıklığını anlatırdım.Herkese merhaba ,hemen içimi sıkan 2 gündür eşime karşı tavır aldığım ,kızdığım konuyu anlatMak istiyorum ve sizin yorumlarınızı merak ediyorum.
Eşim işyerindeki arkadaşının işle ilgili bir sorununu gidermiş ve o iş arkadaşı adam da whatsapptan eşime çok sağol ya bu da hediyem diyip 2 tane cinsel içerikli videolar göndermiş ,bu eşim olcak adam da Hehehe demiş ! Normalde telefon karıştırmak sevmediğim bişeydir ama işte o an şeytan dürttü . Öfkemden sinir krizi geçirip çok tepki verdim sen nasıl bir imaj çizdin de adam sana böyle bisey gönderebilir diye epey söylendim.
sonuç olarak o Çok abarttıĞımı,kendisinin önemsemediğini ,erkeklerin çoğunun böyle videolar gönderdiğini vs söylüyor. Ben 2 gündür konuşmuyorum,utanmadan o da kendini haklı görüp benimle konuşmuyor
Şimdi soruyorum,Kim haklı? Ve siz olsanız ne yapardınız?
Abartmış mı ?Bence de abartmışsınız.
Namus davası olur direk.Abartmış mı ?
Aynı videolar karısına gelse peki ?
Kızabilir ben olsam ben de ne bu ne alaka derim, gönderen adam için laflar söylerim ama sinir krizine girdim fln diyor konu sahibi. Sinir krizine girmek abartılı geldi bana. Sonuç olarak eşi atmamış, oo süper fln gibi yorumlar da yazmamış. Ama gönderen için bu nasıl densiz bir adam uyar bir daha göndermesin denilir tabi ki.Abartmış mı ?
Aynı videolar karısına gelse peki ?
Siliyor olabilir mi acaba izledikten sonra. Ya da telefonda başka dosyalar açıp kaydediyor olabilir. Sizi işkillendirmek istemem ama eşiniz hiçbir şeyi saklayamayacak tarzda bir çocuk değildir herhaldeEşimin +10 yillik arkadaslari bile cinsel icerikli video, fotograf atmaz, cinsel icerii sohbet olmaz, komikli seyler filan yolluyorlar daha çok.
İş yerinden tanidigi adamlar zaten atamaz oyle birsey.
Herkes boyle terbiyesizleşmiyor.Ben erkek muhabbeti olarak normal gormuyorum boyle şeyleri.
Kızabilir ben olsam ben de ne bu ne alaka derim, gönderen adam için laflar söylerim ama sinir krizine girdim fln diyor konu sahibi. Sinir krizine girmek abartılı geldi bana. Sonuç olarak eşi atmamış, oo süper fln gibi yorumlar da
Neden ki doğru olamaz mi? Bizim google hesaplarimiz ortak bana gelen eşime ona gelen bana anında düşer. Ve bunu kendisi istedi 4 senedir bu şekilde. Ve daha birtek fotoğraf bile gormedim. Teli ortada çünkü kendinden de emin arkadaşlık kurduğu insanlardan da. Hemen eşine güvenen insanın kafasına birşeyler sokmana ne gerek var.Siliyor olabilir mi acaba izledikten sonra. Ya da telefonda başka dosyalar açıp kaydediyor olabilir. Sizi işkillendirmek istemem ama eşiniz hiçbir şeyi saklayamayacak tarzda bir çocuk değildir herhalde
Buna da bir cevap veririm şöyle yollar var falan derim de neyse kimsenin canı sıkılmasın durduk yereNeden ki doğru olamaz mi? Bizim google hesaplarimiz ortak bana gelen eşime ona gelen bana anında düşer. Ve bunu kendisi istedi 4 senedir bu şekilde. Ve daha birtek fotoğraf bile gormedim. Teli ortada çünkü kendinden de emin arkadaşlık kurduğu insanlardan da. Hemen eşine güvenen insanın kafasına birşeyler sokmana ne gerek var.
İsterlerse gizli şekilde herşeye bakıyorlari karıştırıyorlar. Eskiden bir erkek arkadaşım vardı, telefonuna hep bakardım, saklamazdı zaten ve hiç sosyal medya hesabı yoktu, hiç ilgilenmiyor gibiydi, o işlerle. Bir gün telefonunda sahte bir hesabı varmış ve onu açık unutmuş, ve oradan 3bin kadını takip ediyordu, ünlü, ünsüz karışık. Yapmak isteyen yapıyorNeden ki doğru olamaz mi? Bizim google hesaplarimiz ortak bana gelen eşime ona gelen bana anında düşer. Ve bunu kendisi istedi 4 senedir bu şekilde. Ve daha birtek fotoğraf bile gormedim. Teli ortada çünkü kendinden de emin arkadaşlık kurduğu insanlardan da. Hemen eşine güvenen insanın kafasına birşeyler sokmana ne gerek var.