Sizce kim haklı ?

Bahargrs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2018
12
6
Herkese merhaba ,hemen içimi sıkan 2 gündür eşime karşı tavır aldığım ,kızdığım konuyu anlatMak istiyorum ve sizin yorumlarınızı merak ediyorum.
Eşim işyerindeki arkadaşının işle ilgili bir sorununu gidermiş ve o iş arkadaşı adam da whatsapptan eşime çok sağol ya bu da hediyem diyip 2 tane cinsel içerikli videolar göndermiş ,bu eşim olcak adam da Hehehe demiş ! Normalde telefon karıştırmak sevmediğim bişeydir ama işte o an şeytan dürttü . Öfkemden sinir krizi geçirip çok tepki verdim sen nasıl bir imaj çizdin de adam sana böyle bisey gönderebilir diye epey söylendim.

sonuç olarak o Çok abarttıĞımı,kendisinin önemsemediğini ,erkeklerin çoğunun böyle videolar gönderdiğini vs söylüyor. Ben 2 gündür konuşmuyorum,utanmadan o da kendini haklı görüp benimle konuşmuyor
Şimdi soruyorum,Kim haklı? Ve siz olsanız ne yapardınız?

Bu ikidir kkde karşılaşıyorum erkekler neymişde böyle öyle finfon videolar fotoğraflar atıyorlar birbirlerine bu bir gelenekmi döngümü anlamadım çok tiksinç birşey ama eşinizin de absürt birşekilde hehehe demesi ayrı bir olay buna izin verende eşiniz
Ağacı küçük yaşda eğeceksiniz gün gelir başka şeylerede normal diyebilir

benzer bi olay yasamistim esimde ayni tepkiyi vermisti arkadasinin gonderdigini kendisinin cevap bile vermedigini soyledi ne yapabilirim gonderdiyse ben bisey yapmadimki hem erkekler icin normal demisti. Ben de kizdim evi terkettim bikac gun gelmedim sonra o arkadaslariyla olan gruptan cikti gorusmeyi kesti sonra bende eve dondum arkadasliklari bitti simdi kafam rahat ama malesef tum erkeklerde oluyor bu tarz seyler

Telefonunu karıştırdığınız için siz haksızsınız.
Zaten nedense hep o içine düşen merakla ilk karıştırmada bir şey bulur ya kadınlar.
Evet erkeklerin geneli böyle bir erkek muhabbetine sahip. Bu sebepten adamı kapının önüne koymayacaksanız özeline girip olay da çıkartmayın.
Belki gerçekten eşiniz hiç öyle şeylere bakmıyor ama iş arkadaşı densizlik edip yolladı. Adam hehe diyip geçmiş.
Bana asla böyle şeyler yollama diyip olayı büyütmeye gerek duymamış da olabilir.

Eşiniz yollasaydı yada o videolar ile alakalı sohbet etseydi haklısınız derdim ama adam hehe deyip geçiştirmiş. Eşinizin arkadaşına, sen ne yapıyosun çok ayıp, bana bir daha yollama böyle şeyler demesini bekliyorsanız hiçbir erkek demez bence, en iyi ihtimal geçiştirir eşinizin yaptığı gibi. Bu ne , ne densiz adam diyebilirsiniz ama aşırı tepki verdim diyorsunuz onda haksız buldum sizi.

siz haklısınız . eşiniz suç bastırıyor. çok fazla bağırıp çağırmamak ,hakaret etmek ne yazık ki çözüm değil. ben nekadar üzüldügümü ve yaşadıgım hayal kırıklığını anlatırdım.

siz ne yapabilirsiniz kibar ve sessiz bir şekilde etrafındaki erkekler böyle şeyleri önemsiz bulabilir ama ben senin etrafındaki erkeklerden farklı olduğunu düşündüm ve bu olay beni gerçekten çok üzdü.eminim ark ın senden habersiz gönderdiği için ona bir tepki veremedin ama sözlü olarak bir daha bu şekilde yapma dedin .

bende öyle bir durumla karşılaştım kızdım haliyle demekki karşıdaki insana böyle bir imaj çiziyorsun ki böyle şeyler yollayabiliyorlar sana diye söylendim. çoğu erkek böyle iğrenç geyik yapabiliyor malesef tepki vermeniz iyi olmuş ama eşinizde gönderen taraf olmadığı için fazla uzatmamada fayda var

Bence siz haklısınız erkektir yapacak birsey yok diye diye kabullenmeler yüzünden bugün bu kadar şımarıklıklari. Öncelikle bu normal gorulemez o taviz verilmiş ki rahatlık var. Erkek adam bana gonderme demez diye dusunnlerde yanlış kafada. Ayrıca sadece hehe diyip geçmesi onu aklamaz. Adamlık karşılıksız bırakmak değil hiç o tavizi vermemek, olursada bm evli barkli adamım dikkat et diye uyarmaktir. Tabi ki bunun için hemen ayrılin falan demiyorum ama ciddi ciddi tavrinizi koyun. Birdaha ki sefere gelen her msj sesine tedirginlikle baksın yani. Ayrıca elbette bakabilirsiniz telefonuna, ennn ozelini eşler zaten yatakta paylaşıyor da telefona gelince mi ozelim oluyor. Zaten kendinden emin olan insanların benim ozelim takıntısı olmaz eşine karşı.

Abartmış mı ?
Aynı videolar karısına gelse peki ?
Kızabilir ben olsam ben de ne bu ne alaka derim, gönderen adam için laflar söylerim ama sinir krizine girdim fln diyor konu sahibi. Sinir krizine girmek abartılı geldi bana. Sonuç olarak eşi atmamış, oo süper fln gibi yorumlar da yazmamış. Ama gönderen için bu nasıl densiz bir adam uyar bir daha göndermesin denilir tabi ki.

Siliyor olabilir mi acaba izledikten sonra. Ya da telefonda başka dosyalar açıp kaydediyor olabilir. Sizi işkillendirmek istemem ama eşiniz hiçbir şeyi saklayamayacak tarzda bir çocuk değildir herhalde

Siliyor olabilir mi acaba izledikten sonra. Ya da telefonda başka dosyalar açıp kaydediyor olabilir. Sizi işkillendirmek istemem ama eşiniz hiçbir şeyi saklayamayacak tarzda bir çocuk değildir herhalde
Neden ki doğru olamaz mi? Bizim google hesaplarimiz ortak bana gelen eşime ona gelen bana anında düşer. Ve bunu kendisi istedi 4 senedir bu şekilde. Ve daha birtek fotoğraf bile gormedim. Teli ortada çünkü kendinden de emin arkadaşlık kurduğu insanlardan da. Hemen eşine güvenen insanın kafasına birşeyler sokmana ne gerek var.

Buna da bir cevap veririm şöyle yollar var falan derim de neyse kimsenin canı sıkılmasın durduk yere

İsterlerse gizli şekilde herşeye bakıyorlari karıştırıyorlar. Eskiden bir erkek arkadaşım vardı, telefonuna hep bakardım, saklamazdı zaten ve hiç sosyal medya hesabı yoktu, hiç ilgilenmiyor gibiydi, o işlerle. Bir gün telefonunda sahte bir hesabı varmış ve onu açık unutmuş, ve oradan 3bin kadını takip ediyordu, ünlü, ünsüz karışık. Yapmak isteyen yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…