Sizce kim haklı ?

Evet ama sizin üslubunuz

Siz aynı şeyi yanlış üslup ile yazdınız. Tekrar okursaniz sizin ki karşınızda ki kişiyle kocanın yapmadığını ne biliyosun diye alaycı bir tavır ile olmuştu.
kocanın yapmadığını ne biliyorsun yazmadım, hele alay eder tarzda bir cümlem hiç olmadı. Yapmak isteyen her şekilde her şeyi yapar gerçeğini anlattım. Yok tecrübeniz çok da yok yaranız var da çirkinliğine taşıyan siz oldunuz.

Herkese merhaba ,hemen içimi sıkan 2 gündür eşime karşı tavır aldığım ,kızdığım konuyu anlatMak istiyorum ve sizin yorumlarınızı merak ediyorum.
Eşim işyerindeki arkadaşının işle ilgili bir sorununu gidermiş ve o iş arkadaşı adam da whatsapptan eşime çok sağol ya bu da hediyem diyip 2 tane cinsel içerikli videolar göndermiş ,bu eşim olcak adam da Hehehe demiş ! Normalde telefon karıştırmak sevmediğim bişeydir ama işte o an şeytan dürttü . Öfkemden sinir krizi geçirip çok tepki verdim sen nasıl bir imaj çizdin de adam sana böyle bisey gönderebilir diye epey söylendim.

sonuç olarak o Çok abarttıĞımı,kendisinin önemsemediğini ,erkeklerin çoğunun böyle videolar gönderdiğini vs söylüyor. Ben 2 gündür konuşmuyorum,utanmadan o da kendini haklı görüp benimle konuşmuyor
Şimdi soruyorum,Kim haklı? Ve siz olsanız ne yapardınız?
Erkek muhabbetı bence onlar bi imaj cızmezler.Onlar için çok normal bu durumlar.

Haklısınız hiç normal değil. Ayrıca her erkeğin telefonunda olduğunu nerden biliyor? Herkesi kendi gibi sanmasın.

kocanın yapmadığını ne biliyorsun yazmadım, hele alay eder tarzda bir cümlem hiç olmadı. Yapmak isteyen her şekilde her şeyi yapar gerçeğini anlattım. Yok tecrübeniz çok da yok yaranız var da çirkinliğine taşıyan siz oldunuz.
Ben zaten bu şekilde yazdiginizi söylemedim o anlama gelecek şekilde yazdiginizi belirttim . Sizde okuduğunu anlayamama gibi bir problem var sanırım. O nedenle ne yazsam boşa gideceğini düşünerek tartışmaya bile girmiyorum. :işsiz:

Erkeklerin dedikodusuda bu, bende hiç beklemediğim bi kişide böyle densiz bi görsel görmüştüm yanlışlıkla. Eğ dedim bu adam bile bu muhabbetleri yapıyorsa herkes yapar.

X