Sizce kim haklı ?

Evet ama sizin üslubunuz

Siz aynı şeyi yanlış üslup ile yazdınız. Tekrar okursaniz sizin ki karşınızda ki kişiyle kocanın yapmadığını ne biliyosun diye alaycı bir tavır ile olmuştu.
kocanın yapmadığını ne biliyorsun yazmadım, hele alay eder tarzda bir cümlem hiç olmadı. Yapmak isteyen her şekilde her şeyi yapar gerçeğini anlattım. Yok tecrübeniz çok da yok yaranız var da çirkinliğine taşıyan siz oldunuz.

Eşiniz Video atmamiş cvp da vermemiş neden kızdiniz bu kadar ?

Erkek muhabbetı bence onlar bi imaj cızmezler.Onlar için çok normal bu durumlar.

Haklısınız hiç normal değil. Ayrıca her erkeğin telefonunda olduğunu nerden biliyor? Herkesi kendi gibi sanmasın.

Ben zaten bu şekilde yazdiginizi söylemedim o anlama gelecek şekilde yazdiginizi belirttim . Sizde okuduğunu anlayamama gibi bir problem var sanırım. O nedenle ne yazsam boşa gideceğini düşünerek tartışmaya bile girmiyorum.

Erkeklerin dedikodusuda bu, bende hiç beklemediğim bi kişide böyle densiz bi görsel görmüştüm yanlışlıkla. Eğ dedim bu adam bile bu muhabbetleri yapıyorsa herkes yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…