öncelikle ben kendi adıma cvp veriyim, benim de kp ön koltuğa oturur, ben arka koltukda giderim o olduğu zaman.. diğer türlüsü bana çok garip gelir..
cnm sende madem böyle bişey yapacaktın en başından yapsaymışın keşke...
sonradan ortaya çıkan bişey olduğu için, adamın tuhafına gider tabi... bu konuda nasıl alıştırdıysan, öyle gitmeliydi bence
öncelikle ben kendi adıma cvp veriyim, benim de kp ön koltuğa oturur, ben arka koltukda giderim o olduğu zaman.. diğer türlüsü bana çok garip gelir..
cnm sende madem böyle bişey yapacaktın en başından yapsaymışın keşke...
sonradan ortaya çıkan bişey olduğu için, adamın tuhafına gider tabi... bu konuda nasıl alıştırdıysan, öyle gitmeliydi bence
Aslında ön koltuğu büyüğe sunmak da bir tür geleneksel eylem olduğundan 'modern ötesi' olan kayınpederinizin bunu anlayışla karşılaması gerektiğini düşünüyorum. Sağlık probleminiz de var madem bence önde oturmalısınız.
yaaşın kaç arkadaşım?? yanlış anlama ama bu kadar küçük bişeyi sorun ettiğine göre biraz yaşın küçük yaani o senin büyüğün kocanla yalnızken otur öne ama babası varken bi görgü kuralı giibi bişey yani edeptir otursun asdsam kuma gibi niye bu konuyu d ert ettin kendine Allah basa dert vermesin
araba koltuğundan saygı duyulmayı bekleyen toplum olmamız çok garip saygı bunlarla mı oluyor
kimseye kaptırma o koltuk senın.
Allah sana da dert vermesin uğraşıp yazmışsın arkadaşım. Hoşuna gidiyor anlaşılan laf sokmak.
madem bu kadar sosyeteler anlarlar kadının kocasının yanında önde oturması gerektiğini..bence devm önde oturmaya midem bulanıyo geçer diye düşündüm ama alışamadım de salla gitsin alışır..Sonuçta bir sebebin var yoksa araba benim arkada oturuyorum vs. dert etme edilcek bişey değil..
hee bu arada babam,kpederim bende ön koltuğu onlara bırakırım..hiç gocunmam hoşuma gidior aksine ilk zmn k.p yok otur dedi olmaz dedim artık benim dememi beklemiyo direkt öne kuruluyo:)
yok hayır aslında kimseye laf sokmaktan hoslanmam ama bizim bi gelinimiz var yası kücük dert ettiğin seyi oda sormstu bana onu anımsattın ..belli ki kendi icinede sindirememişsin bu durumu sorunda bile bu cevap var onu anlatmak istedim ama yanlış ifade ettim galiba haklısın zor bi aileyle aile olmaya çalışıyorsun hersyi dert etmen normal yani art niyetli deilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?