- 28 Ocak 2009
- 33.804
- 55.285
- 1.123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ön koltuk için o kadar uzun konuyu okuyamadım başlığa cevap yazıyorum. ben olsam veririm.
Ya arkadaşlar neden hiçbirşeyi okumuyorsunuz. Sadece çatır çatır yazdığınızı biliyorsunuz. (Okuyup, konuyu takip edip ne olduğunu bilerek yazan arkadaşlara değil tabi bu söylediklerim) Ya başlığı görüp ne sorulduğunu anlamadan yumulmanın kime ne faydası var. Bu soru bir nedenden soruldu. Sonra konu evrildi içeriğine başka şeyler girdi (sohbet bu şekilde olmalı,bir yerlere gelebilmeli) Yani burası forum, herkes birbirinin yazdığını okuyor görüyor ve sohbet ederek bir sonuca ulaşmaya, konuyla ilgili bir fikir edinmeye çalışıyoruz. Aaa bi konu açılmış hurra atlayim demekle kim nereye varabilecek ki. Ya lütfen okumadan etmeden atlayıp kirlilik yapmayalım. Sadece konuyu anlayan ve takip edebilen arkadaşlardan yorum bekliyorum. Serseri mayın gibi bir oraya bir buraya çata çuta yazan arkadaşlar lütfen biraz daha özenli olalım.
Ne koltukmus arkadaş
Bu konuda abartacak birsey yok ki arkadasim.
Miden bulaniyor konu kapanmisdir.. Hee olurda kalkip ' Niye bugune kadar birsey olmuyordu da simdimi oluyor ' diye cikisdiklarin da da
'Saygimdan susuyor ve kendimi bastiriyordum ' der yinede agirligini koy.
Emin ol, arkadas oturunca kücülmeyecek kayinbaban. Bosa surat asmasin, sasirmasin.
Evli ciftler gencler iste yahu, birakin otursunlar ..
La havle... Anlamiyorum inan..
Beğenmediysen başka konuya yorum yazarsın olur biter. Bana saygısızlık yapanlar için değil, yardımcı olmak isteyenler için açtım ben konumu. Burası da onun için sanıyordum. Yoksa siz başı boş ukalalık için diye mi düşündünüz?
kisiligine lafmi soyledimde saygisizliktan bahsediyorsun? senin konuna daha önce yorum yazdım asıl sen yorumları anlamiyorsun. Hoş sen buradaki yorumlarla tatmin olamadin satasacak yer arıyorsun.Eşinin ailesine içini dokemedin bizdenmi cikariyorsun hıncını?