sizce kaynanamın hareketlerini abartıyormuyum

Sen haklısın ya. Kayınvalide iyi gibi görünse de düşüncesiz ve kaba biri. Evi temizlerken pis leş demesi aman yani! Nasıl adlandıracağımı bilemedim. Ama eşin için idare edeceksin. Sen onu eğit ısrarla yaptığı yanlışları söyle bence güzelce. Hayır anlamadığım nasıl çocuk büyütmüş bu kadın. Bebeğin altı tam temizlenmeden kapatılır mı ya? Kendi çocuklarına öyle mi yapmış. Ya da tutması vs. ihmalden bebeğe zarar bile verebilir.

evime pis leş demesini alttan alırım ama çocuk hassas konu özellikle post açtım bunkonuyla alakalı çünkü sabrımın sonuna geldim en azından patlarsam haksız olduğumu düşünüp üzülmek istemiyorum

Sesimi çıkarmamamın nedeni benim anneminde eşime çok yanlış yapması be eşimin alttan alması o alttan alırken ben direk tersleyemezdim elimden geldiği kadar sustum sabrımın sonuna geldiğim içinde böyle bir post açtım

Bu yaş grubu kadınlarda bir dengesizlik oluyor genellikle.
Sen dogurunca o lohusa oluyor, artık oğluyla gelini arasında organik bir bağ olunca(çocuk) tribe giriyor. Bir de hiç sosyal dünyaları olmayınca iyi salaklasiyorlar
Benim kaynana bakmadı. O kendini asla yormaz. Ama sağolsun lohusalik tribine girdi. Ben itina ile çıkarttım:)
Sen doktor yasakladı diyeceksin. Hiç okumuyor musunuz deyip eline çocuk bakım kitabı ver. Susar, bı yalandan başı ağrır, tansiyonu çıkar sonra susar.

Ev pis demesi sürat aşması sinir bozucu evet ama bebeğe ver baksın şimdi lohusasin normal ama rahat edersin o seninle rekabet ediyor derdi bebek değil sen umursama al bak oh rahat ediyorum sağol anne de keyif alıyor gibi yap bak gör bakayım vss deniycek ama gerçekten bakarsa hala sende tadını çıkar gerçekten biri baksa kitap okusam rahat temizlik yapsam 18 aylık namazda üstümde seccadeyi alıp gidiyor çok zor büyütmek ne güzel gerçekten bakmak istiyorsa hiç bir çocuk anneden kopmaz öyle bir şey yok ben bakıcıya verdim ona anne diyordu büyüdü hiç kimseyle benim kadar yakın değil çıktı yeri unutmsz kimse

İşte rekabet ediyor istediğini verme sen sinirlendikçe üstüne geliyor al de umursamaz görün

O zaman yapacaksınız yada eşiniz annesiyle konuşacak bence çocuk için de kötü bu sefer çocuk dillendiginde bana anne de diyen ikinci bir kadın olacak bence yanlış ben iştemezdim valla Allah kolaylık versin kaynanalik muessesi bazı kadınlar için olmamalı

Sleepynin içeriği tamamen doğal İslak mendilleri var aynı şekilde unibaby de iyi. Bebeğinizin altını onlarla temizleyebilirsiniz tahriş etmediği için hiç pişik yapmiyor

İnanmicaksiniz ama benim kayınvalidem asla böyle değil annem böyle

Ben bu duruma çok icerliyorum yani alışılagelmişin dışında bı durumun içine düşünce bende şok etkisi yarattı

bırakın baksın evladı gibi görsün ilgilensin bütün yükü kendinizde toplamayın insanların yükünüzü almasına izin verin başkasının benimsemesi sizi anne olmaktan çıkarmıyor şuna çok yıprandınız lohusa depresyonuna girmiş olabilirsiniz kendinize biraz izin verin

neden sinir olduğunuzu çok iyi anlıyorum... güzelce konuşun.. anne bak böyle yapıyoruz altını böyle değiştiriyoruz vs anlatın. biz el ayak bağlamıyoruz vs deyin. çocuğu elinden alıp götürmek daha kötü olur... neyse doğrusu hep anlatın. bir süre sonra bıkıyorlar... zaten çocuk büyüyünce değişecek işler. çocuğa bakamayacağını kendisi anlayacak. bizde öyle oldu

bende büyümesini bekliyorum o zaman baksın istediği kadar zaten yapılcak şey önüne yemek koymak ve uyutmak olcak ayakta sallamadığı süre yanlış bişey yapamaz bende bu kadar tetikte olmam

Sizinde yorumunuzdan sonra yazıya neden bakmasına izin veremediğimi yazmaya karar verdim

Sizinde yorumunuzdan sonra yazıya neden bakmasına izin veremediğimi yazmaya karar verdim
eşim altını değiştiremiyor diye ona vermedim uyutmasına izin vermedim o gece horul horul uyurken ben çocukla sabahlıyordum kaynanama vermiyordum bezi bağlamayı bile beceremiyordu ayından küçük ağzına birşey vermeye kalkıyordu sonra baktım çıldırma noktasına gelmişim insan cidden yıpranıyor

Bende aynı durumdayım geceler ayakta geçiyor günlük 2-3 saat uyku sağ olsun eşim gece dışında yardımcı olmaya çalışıyor ama birde böyle seyler yoruyor yıpratıyor gerçekten

Her şeye susmuşsunuz mesela ne bileyim Altını değiştirecek temizlemeden tekrar bezliyor demişsiniz .. o sırada anne sen temizlemeden bezliyorsun pişik olacak vs diye izin vermeyin mesela .. müsade ederseniz olur .. yani bnu tabiki sinirle değilde ama tatlılıkla söyleyebilirsiniz onun haricinde sevmesi kucağına almasında sakınca yok .

Bacağını neden tülbent ile bağlamış?

Aynen ya. Oglum cok uykusuz bir bebekti. Zombi gibi gezerdim. Kv daha 53 yasinda dipcik gibi kadin, bana kendini agirlatmaya gelmek isterdi. Bebegi ona verip uyumaya gidiyorum diye akşamları ogluyla yemege geliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…