sizce kaynanamın hareketlerini abartıyormuyum

Dedim ya o iki konu disinda sen haklisin. Dogum sonrasi uyku surecine guvenilmez, cidden cocugunu nefessiz birakabilirsin.
Koltugun genis olabilir, cocugun donmeyi bilmiyor da olabilir, o cocuk daha 50 günlük yalniz kalmamali. Allah korusun.

Diger konularda dedigim gibi yuzde yuz haklisin. Cocuk senin cocugun, kendininmis gibi davranamaz. Cok sinir bilmemezlik bu.

tavrınızı net koymazsınız sınırları aşar

abartmiyorsun canim kayinvalideniz abartmis hal ve hareketleri ile herseyde bir denge olmasi gerekir torun sevmeninde haddi asmamalidir bunu esin annesine onun anlayabilecegi sekilde anlatmaliki aranizdaki kv gelinin iliskiniz yipranip artik kv görmek gitmek gelmesinide tahammül edemiyoruna gelmesin kolay gelsin cok zor durum gercektende

Şaka kı cidden. Ben bebeğimi kimsenin kucağına vermşyorum. Geçen kayınvalidem elini öptü. Gittim yıkadım. Ve uyardım. Elini öpmeyelim ağzına götürüyor diye. Ve benim kayınvalidem dominant bir kadındır. Ama benide bilir. Asla ve aslaa benden izinsiz hiçbirini yapamaz. Ortalığı yıkarım. Benim bebğşme ben ve babasından başka kimse öpemez. Aşıları tamamlansın ondan sonra bakarız. Siz siz olun öyle kucak kucak gezdirmeyin. Benim evime bşrtek kayınvalidem gelir ara sıra . Oda maske taktırırım öyle kucağına verirm. Biz oğlum 49 gğnlğkken hastanede yattık bşrwz ondan pimpirijliyim. Ama böyle olmak lazım benim canımmo. Kimse kılına zarar vermez adamı yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…