sizce kaynanamın hareketlerini abartıyormuyum

Ben en çok bebeğin apse sorununa takıldım anal apse mi bu benim oğlum da oldu 1 senede ancak geçti silinmeden altını bağlaması çok yanlış temiz bakılması gereken bir yara o eğer anal apseyse

Yuh artık diyorum. Neyin kafasını yaşamış?

hayır dediğinde ağlayıp seni eşine şikayet eden kaynanaya napcan?

hayır dediğinde ağlayıp seni eşine şikayet eden kaynanaya napcan?
Benimki de öyle ters çıktım diye oğluna zırlamıştı. Annesi öldüğünde 40'ı bile çıkmadan gezmeye şehirdışına giden gamsız bi insan aslında ama geline karşı çevirdiği film başka, işin ucunda Oscar ödülü (!) var

Ama benim işler o noktaya gelene kadar gözyaşlarımla ıslattığım yastıkları kimse görmedi...

Ya bu başlığı gördüm de bi şey sorucam benim daha çocuğum hiç yok. Eşimin annesi ile sohbet ederken babaanne olursun sen de demiştim, babaanne kelimesini sevmiyorum büyük anne iyi gibisinden bi şey dedi tam hatırlamıyorum. Zaten çocuklara bayılan bir kadın, ilerde bebeğim olsa aynı sizin gibi kendi çocuğu gibi davranacağını düşünüyorum nedense. Bi yanım bakıcı tutmaktansa yardım etmesi iyi olur diyor bi yanım da buna gıcık olacağımı şimdiden biliyorum çünkü komsularının cocuklarına bile abartıyorlar. Bir de şöyle bi olay oldu. Bundan 1 2 ay önceydi ben rüyamda bir erkek bebeği sevdim dedim aa ne güzel falan dedi birkaç gün sonra o da erkek bebeği gördüm rüyamda dedi. Mutlu oldum ben de herhalde şimdi torunum mu olucak acaba diyeceğini düşündüm diyor ki rüyamda benim oglumdu sevdim öptüm falan. Hani yaşı da genç değil ki, ben olsam derim torunumdu bence. Bunları toplayınca valla napıcam şimdiden ben de bilmiyorum

Canim kayinvalidenle basbasa olup konusabilirsin farkinda degildir yaptigidan annenden daha iyi anlasiyorsun anladigim kadariyla. En azindan dene derim baktin söylediklerini ciddiye almiyor araya biraz mesafe olursun kv‘ni kirmadan dökmeden. Ne kvler var kendi torunlarina bakmazlar yani bu kadar üstüne düsmezler

Salın gitsin derim çok kötü bir şey yok. Hatta çağırın ara sıra baksın. Ahkam kesmeye çalışırsa da doktorun söylediklerinin dışında birşey yapmamaya çalışıyoruz dersiniz. Ya da öyle elinize vurursa napıosun anne iyi misin niye vuruyosun falan diyip tepkinizi gösterin tabiki de.

Bence rahatsız olduğunuz konuları ya söyleyin ya da imâ edin çünkü bu şekilde sizin içiniz de birekecek bu konu ve her gördüğünüzde rahatsızlık duyacaksınız kırmadan yapın bunu mutlaka anlayacaktır

Ben en çok bebeğin apse sorununa takıldım anal apse mi bu benim oğlum da oldu 1 senede ancak geçti silinmeden altını bağlaması çok yanlış temiz bakılması gereken bir yara o eğer anal apseyse
Evet perianal apse. Ameliyat dediler benim oğluma yaptırmadım. Nasıl geçti sizin oğlanın apsesi

Ya sormayın. Okuduğunu anlamıyor insanlar. Ben baksın isterdim yazdım ama bakabilseydi. Daha minicik bebeğe yemek yedirmeye çalışmalar her fırsatta ben öyle yapmıyorum dememe rağmen ayağında sallamaya çalışması ayağını bağlaması altını silmemesi filan filan. Gelde ver çocuğu baksın. Benim çocuğum mu çok kıymetli insanların ki mi kıymetsiz yoksa okuduğunu bile anlamıyorlarmı hayret ediyorum. Birde her merdivenden ineceğim zaman düşürürüm diye benim kucağımdan almaya kalkması yokmu 17 yaşındaki oğluna veriyor bana vermiyor. Konuş demişler ama konuşsam anlamaz kafası farklı çalışıyor ilginç sert yapsam oğluna duygu sömürüsü yapar

Kv dengesizliği.
Benm kv asla öyle bişey yapmaz. Aman basıma kalır diye. Sevmeye bile korkar

İsrerse duygu sömürsü yapsın umursamayın benim.çocuğum benim kurallarım diyin

Birlikte uyuma ezersin
Koltukta yalniz birakma duser

Bu iki konuda Kv yuzde yuz hakli.

Diger konularda sen haklisin.
Ama sunu da unutma insan lohusayken 1 olani 500 yorumluyor. Esine cikismadan once kendini iyice tart mutlaka.

İsrerse duygu sömürsü yapsın umursamayın benim.çocuğum benim kurallarım diyin
O zamanda eşimle aram kötü olur diye düşünüyorum. Mesela ben hiç demediğim halde eşime gidip benim için evde mi kalacak yer yok dedi demiş ben öyle birşey dememiştim. Ağlamış filan. Eşimde hak vermiş bana anlattığında tartıştık. Eşimde beni kaybetmekten korkar terk edicem seni bana inanmıyorsun deyince tepkisini değiştirdi.

Valla eşiniz kırılır diye de düşğnmeyin ben bi şey olduğu zaman çat diye eşime söylerim neden ben kırılcam her seferinde biraz da onlsr kırılsın hayatınızın merkezine koymayın şu adamları eşiniz bile olsa.

Birlikte uyuma ezersin
Koltukta yalniz birakma duser

Bu iki konuda Kv yuzde yuz hakli.

Diger konularda sen haklisin.
Ama sunu da unutma insan lohusayken 1 olani 500 yorumluyor. Esine cikismadan once kendini iyice tart mutlaka.
Evet ikisinde genel şeyler doğru. Fakat sizin çocuğunuz ile ilgili ben desem böyle yapma sen demezmiydin sanki bunu ben düşünmüyorum diye. Bu arada koltuğum geniş ve denemediği için yastıklarla çevirip koyuyordum. Birşeyi gördüğünden demedi yani. İkincisi de yatıyordum onla çünkü kucağım dışında uyumuyordu bir yerde mecburdum. Benimde uyumam gerekiyordu. Yoksa bende yatağında yatsın bende rahat yatayım isterim

Normalde insanların iyiliğini düşünen biriyim ama söz konusı kişiler beni düşünmüyorsa ben hiç düşünmem herkesim anne babası var benimkiler ona aynısını yapsa susacak mı? hayır o zaman bende susmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…