- 22 Mart 2023
- 351
- 25
- 58
- Konu Sahibi birannebirbebek46
Bende direk kendim tepki verip kırmaktansa eşime diyorum sonuçta onun çocuğu bana olduğu kadar alınmaz ve bana daha hamile değilken sen doğur ben bakıcam filan demesi de sanki ben damızlıkmışım gibi hissettiriyordu sinirleniyordum hamileyken de bikaç defa sakayla karışık belli ettim bakamayacağını ve rahatsız olduğumu ama insan anlamak istediği kadar anlıyor belki ileri boyulara giderse daha kesin bir tepki vermem gerekicel istemesemde kırmak gerekiyorsa tepkisini esirgemeyen bir insanım yeteri kadar da alttan aldığımı düşünüyorumDirek kaynananin yuzune karsi soyle bunu ben dogurdum annesi benim biraz sinirini belirle de bence abartmiyosun gayet de haklisin yardim istedigin zaman yardim etsin evet ama yardim istemeden sen yapamazsin sen edemezsin gibi tavirlarda neyin nesi. Bende bazen kaynanamin yaptigi seyleri esime anlattigimda takma diyor en son dayanamiyorum diyorum ki ya sen konus yada ben agir konuscam diyorum pasa pasa dedigimi yapiyor he konusmazmiyim gayette guzel konusurum kalbi kirilirsa kirilsin benden de bir tane var bu dunyada