sizce kaynanamın hareketlerini abartıyormuyum

Ben sevmesine karşı değilim hatta onlardan tek beklentim sevmesi ama kaynanam benim çocuğum annesi benim tarzı hareket ediyor 6 çocuk baktım ben biliyorum böyle olmalı şeklinde davranıyor 6 çocuğun 4 ü de kardeşi hatta oplumun poposunda apse var doktor krem verdi o bilmiyor lokum sür poposuna diyor yani anlıyormusunuz herşeyi o biliyor ve annesi sanki o bende buna sinir oluyorum

Evet tam olarak öyle görüyor sadece ben değil ona göre götürdüğüm doktor da bişey bilmiyor

Deyin onu doktoe ne derse o falan doye ama bu kafayla tartışmak anlamsız. Cevap vermeyin ben eonayaiyorum o eskidenmiş deyin gecin

Aynı bende siz gibiyim bebeğim 5 aylık aynı şeyleri hissediyorum. Altını temizlemeye gidiyorum o gelmesin diye başka odaya geçiyorum koşuyo geliyo arkamdan hemen benden önce bezi alıp geliyo sinir oluyorum.. Yavrum ağlıyo kucağımdan alıyo dur ben deniyim bde diye. Lohusalık halidir dedim ama bende kaldı 5aydır aynıyım bakımını benden başka kimse üstlenmesin istiyorum. Onlar sevsin sadece. Anneleri olarak biz bakıyoruz zaten

Belki ben anormalimdir bilemem böyle kaynanam olsa keşke

Yaşandi kardeşim yasandi bu mevzunun kralı yasandı.Sonra bir cinnet her seyi cözdü kafam rahatladı bence bir cinnet her seyi cözer bana neler neler yapti Allah sorsun hesabıni ben ilk zamanlar cocuguma bile alisamamistim neden sevemiyorum diyordum ne günlerdi ya gecti neyse ki.Insan evladini sevmez mi canimi veririm o zamanlar sevgimi bile tanimlayamadim.Hala var arada beni sinir edecek huylari ama eskisi kadar degil..dedigim gibi cinnet tek cözüm

Bazı insanlar paylaşımcı değildir bende öyleyim ve çocuktan sonra en çok o korkutuyor beni. Agladiginda benden önce kucağına almaya kalkan olursa, herşeye karışmaya kalkarlarsa falan çok sıkıntı benim için. Sevmek ilgilenmek ayrı annesi gibi davranmak ayrı ki ben mesela ne yazık ki o tarz bir davranışı gorümcemden göreceğim gibi geliyor çünkü kendisi bebek delisi 40 kısır yaşında evlenmemiş ve çocuğu yok. Şimdiden biseyler alcam etcem diye deliriyor ki ben 3 aylık olana kadar almaya karşıyım. Su an 9 haftalık. Kötü niyetli değil biliyorum o yüzden kırmadan o dengeyi kurmakta çok zor gerçekten. İnsan nolursa olsun kötü olmak da istemiyor.

Ne zaman geçer tahminen. Bende aynı durumdayım

Abartmıyorsunuz bence de çok sinir bozucu. Ben henüz doğurmadım ama benim kv de eltime benzer hareketler yapmış. Bir de haklıymış gibi bana anlatıyor Allah sabır versin cidden

İlk doğurduğu zaman insana gerçekten çok batıyor b kayinbabam sürekli derdi oğluma sen büyü köye gelirsin tek başına vs o an canım sıkılırdi ama hiç ses etmedm. Hele bir büyüsn dedm oğlum zaten buydu ve gitmez

çocuk az büyüsün anneciim bakar mısın diye yalvaraksın bu hep böyledir. demeyen varsa da herküldür süper kadındır inanılmazdır şöyle 2 yıl bi yorul hele sen

Reactions: The
Lohusalikta cevredekilerden en az bir kisiye gicik olmayan tek bir anne tanimiyorum. Daha yeni lohusaliktan cikmis sayiliyorsunuz. Öncelikle saglikla bebeginizi büyütün. En önemlisi ikinizin iyi olmasi. Ilk cocugunuz ise ve ilk torun sizin tarafinizdan cizgiler yeni ciziliyor. Cünkü bazen.aile büyükleri cidden kafayi yiyiyor biraz torun sevincinden bu illaha kötü niyetden degil, ama bazen gercekten yeni anneyi rahatsiz edecek sekilde.
Kayinvalideniz tabi ki trip atmak icin yalnis zamani secmis. Bebegi abartili sahiplenseler hic sasirmam. Birde bu var: Onlarin zamaninda bebek bakimi bizimkinden daha farkliydi. Bugün asla yapmayacagimiz seyler o zamanlar normaldi. O yüzden sinirinizi bozmayin ama sınırlarınızı net cekin ve arkasinda durun. Kendi annem cocuklara kendi catal kasikla yemek yedirmeyin dedigim icin alinmisti ilk biraz. "Bize pis mi diyorsun" diye. Halbuki diş sagligi icin basta anne sonra digerleri bunu yapmamasi lazim. Zamanla hersey yerine oturur, ama sizde net olun. Kalp kirmaya gerek yok, ama net olmakta fayda var. Bence aile büyüklerinin sevgisini alabilen her cocuk sansli. Ama bunun icin aile icinde tabi iletisim.saglikli ilerlemesi lazim

Reactions: The
Şimdi önünü almazsanız, yarın Allah'ın izniyle büyüyüp aklı erdiği zaman durum vahim olur.

Bazı saçma yorumlardan sonra bunu okumak iyi geldi gerçekten yaşayan anlıyor kendileri zamanında bakmış hala neyin bakma hevesi anlamıyorum torunun senin sev öp oyna bırak ben bileyim ben bakayım

Evet bende kalp kırmadan halletmek istiyorum aramız kötü olursa ilerde çocuğumada yansıyacak hem ben çocuğumu onlardan sakınmıyorumds istediklerinde veriyorum sevmeleri hoşuma gidiyor ama tek istediğim annesi sensin sen bilirsin kafasında olmaları

Abartmıyorsunuz bence de çok sinir bozucu. Ben henüz doğurmadım ama benim kv de eltime benzer hareketler yapmış. Bir de haklıymış gibi bana anlatıyor Allah sabır versin cidden
Sizin k.v de aynıysa inşallah aynı şeyleri yaşamazsınız çünkü belki evet büyük seyler değil ama sinir bozuyo

Bende hamileyken bunu yaşamaktan korkuyordum eşimede diyordum inşallah böyle olmaz oldu suan ama inşallah siz yaşamazsınız

Ben o raddeye gelmeden anlaşılmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…