- 10 Mayıs 2022
- 1.261
- 1.180
- 63
- Konu Sahibi hayatbeninedenyoruyosun
-
valla bize para falan gelmedi bizim aracımızında tamponu farı daıldı kendimiz yaptırıdkyani sadece sigorta parası da değil, kazada her araç değer kaybediyor, sizin aracınız için de size ödeme yapmalı bu iki insan. bi de kalkıp ödemeyeceğim derse gerçekten çok sinirlendirdim. kimse parayı sokaktan toplamıyor, kaç yıl çalışıp borçla harçla alınıyor o araçlar.
Valla kardesi izinsiz aldiysa kendi odeyecek. Kardeşinin odemesi saçma bizimde basimiza buna benzer bisey geldi kardesim kaza yapti tum masrafi o odedi niye yanindakiler odesin kagit mi imzalatti yanındakilere sanki araba kaza yaparsa ortaksiniz diyebu kaza olduğunda eşim memleketteydi bizim düğün arifemizdi ve memlekete uğraması gerekiyordu otobüsle gitmişti kardeşide evden arabayı almış çıkmış haberi bile yoktu eşimin
bakın kardeşimi aklamaya çalışsam burada fikir almak istemem direk gider eşime derim bunları. napsın kardeşimde sen git ben burda beklerim mi desinonu anladim da baya binmis arabaya alkollusun ben binmem vs dememis ustune kacarken de adamla kacmis kardesinizi aklamayin .
benimde burada kafama takılan bu benim başıma gelse istemeye utanırım zaten sonuçta ben kullanıyorum arabayı ama kaynım ilk boçta kardeşime bunun lafını yaptı ödiceksin yarısını diye birazda inat bindi artık ilk borçta aile içinde tatsızlık çıkmasın diye ben dedim kardeşime öde diye ödedi ama 2. istedikleri parada bende ödemesini istemiyorumValla kardesi izinsiz aldiysa kendi odeyecek. Kardeşinin odemesi saçma bizimde basimiza buna benzer bisey geldi kardesim kaza yapti tum masrafi o odedi niye yanindakiler odesin kagit mi imzalatti yanındakilere sanki araba kaza yaparsa ortaksiniz diye
Allah rahmet eylesin. valla kanları hızlı akıyo laf anlatamıyorum bırak araba kullanmayı keşke hiç içmeselerAh alkollü araba kullanmak.. yapmayın ne olur daha 1,5 ay önce pilot tanıdığımız alkollü araç kullanan arkadaşının arabasında öldü.. iyi ki başkasına bir masuma zarar vermemiş kardeşleriniz.. konunuza dönersek bu haltı beraber yemişler birlikte ödemeleri gerek derim
ben taksiyle donuyorum alkollu arabaya binmem dicekti bu kadar basit bir olaybakın kardeşimi aklamaya çalışsam burada fikir almak istemem direk gider eşime derim bunları. napsın kardeşimde sen git ben burda beklerim mi desin
evrrak arabulucu işleri hep eşime geldiği için o ilgileniyo hepsiyle bana bilgi veriyor bende nasıl biliyorsanız öyle yapın diyprum karışmıyorumsorun aslında başlangıçta çıkıyor, bence hastalık,doğum vb allah korusun olmadkkça sırf gezmek için kimseye arabamı veremem. çok isteyen taksiye binsin ya da araç kiralasın.
biz alkollüysek aracı mekanda bırakıp taksiye biniyoruz, sabah da gidip alıyoruz.
ikisi de suçlu, cezalarını ödesinler. eşiniz de siz de alttan almayın.
sroun çıkacaksa da çıksın boşverin onlar düşünsün
itiraz ettik konuya zaten ama sadece dava durduruldu kapanmadı hala arabulucu atıyolar ve ödememiz için ikna etmeye çalışıyolarİkinci kez para istemek nasil bir uyaniklik boyle bir hak olabilirmi ozaman 5 sene sonra bidaha istesinler bunu avukata falan danisip itiraz edin yani bana cok sacma geldi. İkisi birlikte yaptigi icin birlikte odemeleri gerekir bencede
hanımefendi biz zaten ödedik para sigortaya itiraz etmedik ama bizden ilk ödediğimizin 2 katı parayı aradan 1 sene geçtikten sonra bidaha istiyolar itiraz edicez tabi
1 kere odemis tamam iste sonucta kardesin mala ortak degil yani bu ne saçmalık ayrica nasil 2. Para isterler sizden sigorta onu da anlamis degilim kasar kaydi tutulur borc ortaya cikar. Tekrar tekrar para istemek dogru degil. Vermesin kardesin para falan ya yaninda diye suclu olmuyor. Surucu alkollu yaninda kim var durumu ne bu kimseyi baglamaz kullanmasaymis arabayi.benimde burada kafama takılan bu benim başıma gelse istemeye utanırım zaten sonuçta ben kullanıyorum arabayı ama kaynım ilk boçta kardeşime bunun lafını yaptı ödiceksin yarısını diye birazda inat bindi artık ilk borçta aile içinde tatsızlık çıkmasın diye ben dedim kardeşime öde diye ödedi ama 2. istedikleri parada bende ödemesini istemiyorum
aynen boşverin çözsünler, kendisi arayıp tahsil etsin parayı da eşiniz.evrrak arabulucu işleri hep eşime geldiği için o ilgileniyo hepsiyle bana bilgi veriyor bende nasıl biliyorsanız öyle yapın diyprum karışmıyorum
ama bizim o mahkeme sürecinden de haberimiz olmadı yani sigorta şirkeeti kendince parayı ödemiş ve bize hadi sizde bize ödeyin diye pat diye tebligat gönderdiler. bu duruşma ne zaman oldu karşı taraf ne zaman böyle bişey talep etti de kabul edildi hiçbiri yokHukuk boyutunu bilen arkadaşlar yazar ama o mahkeme kabul edildi size kdr geldiyse ztn ödenmesi gereken yada ayrı ayrı yürütülen süreçlerdir aynı şeyi size yapsalar itiraz hakları tabi dermiydiniz
bizim o mahkeme sürecinden de haberimiz olmadı yani sigorta şirkeeti kendince parayı ödemiş ve bize hadi sizde bize ödeyin diye pat diye tebligat gönderdiler. bu duruşma ne zaman oldu karşı taraf ne zaman böyle bişey talep etti de kabul edildi hiçbiri yok1 kere odemis tamam iste sonucta kardesin mala ortak degil yani bu ne saçmalık ayrica nasil 2. Para isterler sizden sigorta onu da anlamis degilim kasar kaydi tutulur borc ortaya cikar. Tekrar tekrar para istemek dogru degil. Vermesin kardesin para falan ya yaninda diye suclu olmuyor. Surucu alkollu yaninda kim var durumu ne bu kimseyi baglamaz kullanmasaymis arabayi.
bir avukat tutulmadı itiraz dilekçelerini vs ben yazdım gönderdim hepsiniaynen boşverin çözsünler, kendisi arayıp tahsil etsin parayı da eşiniz.
zaten belki de sigorta parayı alamaz sizden. avukatınız ne dedi?
Evet doğru demiş sigorta. Muhtemelen onlar eşinizin sigortasına başvuru yapmislardir, sigorta da yaşanan kazadan olan kalıcı sakatlii için uygun miktarda ödeme yapmistir. 70bin diyorsanız kişinin izi falan vardır fazla bir şeyi yoktur. Yüzde 1-2 orandan ödeme yapmışlardir.Şimdi karşı taraf birdaha dava açmış bu para az diye ve bizden 70 bine yakın bir para daha istiyolar reddediyoruz daha önce ödedik bu neyin parası diye. ama karşı tarafın sigortacısı biz parayı verdik mağdura sizde bize vermek zorundasınız diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?