hamilesin ama hemen gitmeGünaydın hanımlar
Bugün yumurtlamanın onuncu günü.Sabah uyanır uyanmaz erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi direkt belirdi.Emin olmak için elimdeki iki kaset testle de yaptım onlardaki çizgi daha hayali.
Bat takvime göre cumartesi sizce kan testine gitmeli miyim yoksa evde test yaparak çizgilerin koyulaşmasını mı beklemeliyim?
benimkide boyle çıktı erken gebelik testim adet günüm adetim 2 gün gecikince dun kaset testi yaptım ve böyle çıktı adetini gecikmesini bekle 3 günü git direk kadın doğumaGünaydın hanımlar
Bugün yumurtlamanın onuncu günü.Sabah uyanır uyanmaz erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi direkt belirdi.Emin olmak için elimdeki iki kaset testle de yaptım onlardaki çizgi daha hayali.
Bat takvime göre cumartesi sizce kan testine gitmeli miyim yoksa evde test yaparak çizgilerin koyulaşmasını mı beklemeliyim?
Sizinki de hayırlı olsun umarım sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizibenimkide boyle çıktı erken gebelik testim adet günüm adetim 2 gün gecikince dun kaset testi yaptım ve böyle çıktı adetini gecikmesini bekle 3 günü git direk kadın doğumaEki Görüntüle 2690668
hergün test yapmana gerek yok varsa zaten rengi gitgide koyulaşır adetin gecikince bitane yap yeterGünaydın hanımlar
Sizin ilk gebelik mi doktora gittiniz mi?hergün test yapmana gerek yok varsa zaten rengi gitgide koyulaşır adetin gecikince bitane yap yeter
Kasik agrisi bende de cok fazla.Lutfen kötü düşünmeyin.Doktora gittiniz mi?Bugün adet günüm bu şekilde çıktı fakat dün aşırı kasık ağrısı ve bel ağrısı vardı şimdi yok belirtiler geçiyor ne yazık ki kimyasal galiba
Kanama var mı kimyasal olması için kanamanın olması gerekmiyor muHayır artık cesaret edemiyorum. Dün böyleydi sonucum bugün biraz daha silikleşti kimyasal muhtemelen
Dünkü test erken gebelik testi sanırım. Çizginin daha koyu olması normal çünkü hassasiyeti farklı.Hayır artık cesaret edemiyorum. Dün böyleydi sonucum bugün biraz daha silikleşti kimyasal muhtemelen
Benim için mi yazdınız regle 4gün varDoktora git kan ver bence hemen. Tutunması için iğne ilaç falan verir neyi bekliyorsun
Hamilesiniz bence ama bıraz daha bekleyin değer düşük çıkınca da kafaya takılıyor bat gününüzde gidersiniz yükselmeyi takıp edersınız 2 gün araylaGünaydın hanımlar
O hıc belli olmuyor ara ara zaten yapıyor agrı kötü düşünmeyinBugün adet günüm bu şekilde çıktı fakat dün aşırı kasık ağrısı ve bel ağrısı vardı şimdi yok belirtiler geçiyor ne yazık ki kimyasal galiba
Evet öyle yapacağım.Regl gününe kadar beklemeye karar verdimHamilesiniz bence ama bıraz daha bekleyin değer düşük çıkınca da kafaya takılıyor bat gününüzde gidersiniz yükselmeyi takıp edersınız 2 gün arayla
dün inanılmaz bi ağrı yaşadım şimdi ise yok kafam karıştı 2 defa kimyasal yaşadım yine öyle olacak korkusu var aslındaO hıc belli olmuyor ara ara zaten yapıyor agrı kötü düşünmeyin
2 cisi 9 buçuk aylık bebeğim varSizin ilk gebelik mi doktora gittiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?