Sizce kan testi için beklemeli miyim?

sunkissed

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2020
67
24
18
Günaydın hanımlar
Bugün yumurtlamanın onuncu günü.Sabah uyanır uyanmaz erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi direkt belirdi.Emin olmak için elimdeki iki kaset testle de yaptım onlardaki çizgi daha hayali.
Bat takvime göre cumartesi sizce kan testine gitmeli miyim yoksa evde test yaparak çizgilerin koyulaşmasını mı beklemeliyim?

Eklentiler

• C4301DAA-D983-49AC-B57D-F19ECF55EC4D.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 113
  • 6F93B98D-3D19-47DB-B88D-E45AB8AB5501.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 121
hamilesin ama hemen gitme

benimkide boyle çıktı erken gebelik testim adet günüm adetim 2 gün gecikince dun kaset testi yaptım ve böyle çıktı adetini gecikmesini bekle 3 günü git direk kadın doğuma

benimkide boyle çıktı erken gebelik testim adet günüm adetim 2 gün gecikince dun kaset testi yaptım ve böyle çıktı adetini gecikmesini bekle 3 günü git direk kadın doğumaEki Görüntüle 2690668
Sizinki de hayırlı olsun umarım sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi genel olarak çok sabırsız bir insanım nasıl bekleyeceğim

hergün test yapmana gerek yok varsa zaten rengi gitgide koyulaşır adetin gecikince bitane yap yeter

Bugün adet günüm bu şekilde çıktı fakat dün aşırı kasık ağrısı ve bel ağrısı vardı şimdi yok belirtiler geçiyor ne yazık ki kimyasal galiba

Eklentiler

• 2DBABE36-0C08-406B-AEBB-459DE4B48D3D.webp
    47,5 KB · Görüntüleme: 137
Hayır artık cesaret edemiyorum. Dün böyleydi sonucum bugün biraz daha silikleşti kimyasal muhtemelen

Eklentiler

• 07BD308A-3174-42AC-BF01-FDCB1508D27B.webp
    54,4 KB · Görüntüleme: 115
Hayır artık cesaret edemiyorum. Dün böyleydi sonucum bugün biraz daha silikleşti kimyasal muhtemelen
Dünkü test erken gebelik testi sanırım. Çizginin daha koyu olması normal çünkü hassasiyeti farklı.
Bence kötüyü düşünüp üzülmeyin. Aynı marka test ile koyulaşmayı takip edin o zaman daha net anlarsınız.

Doktora git kan ver bence hemen. Tutunması için iğne ilaç falan verir neyi bekliyorsun

Hamilesiniz bence ama bıraz daha bekleyin değer düşük çıkınca da kafaya takılıyor bat gününüzde gidersiniz yükselmeyi takıp edersınız 2 gün arayla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…