hayırlı olsun hamilesinBugün adet günüm bu şekilde çıktı fakat dün aşırı kasık ağrısı ve bel ağrısı vardı şimdi yok belirtiler geçiyor ne yazık ki kimyasal galiba
ben bugün kadın doğuma gittim direk ama yanlışmış önce hekime kan ver onu sonucunu al kadın doğumdan rendevealıp sonucu götür yok sa kabul etmiyorlarEvet öyle yapacağım.Regl gününe kadar beklemeye karar verdim
olur belde kasıkta bu normal kötü duşunmedün inanılmaz bi ağrı yaşadım şimdi ise yok kafam karıştı 2 defa kimyasal yaşadım yine öyle olacak korkusu var aslında
Aa öyle miymiş sizden duyuyorum.Hastane benden test ister orda yaptırırım diye düşünmüştüm.o zaman Reglden sonra sağlık ocağına gideyim sonra kadın doğuma gideyim teşekkür ederimben bugün kadın doğuma gittim direk ama yanlışmış önce hekime kan ver onu sonucunu al kadın doğumdan rendevealıp sonucu götür yok sa kabul etmiyorlar
aynene bende senin gibi düşünmüştüm bakmadılar geri geldimAa öyle miymiş sizden duyuyorum.Hastane benden test ister orda yaptırırım diye düşünmüştüm.o zaman Reglden sonra sağlık ocağına gideyim sonra kadın doğuma gideyim teşekkür ederim
Hiç kötü düşünmeyin kötüyü çekmeyindün inanılmaz bi ağrı yaşadım şimdi ise yok kafam karıştı 2 defa kimyasal yaşadım yine öyle olacak korkusu var aslında
bende kadın doğuma gittim fakat hcg değeri görmek istiyorum ilk olarak dediben bugün kadın doğuma gittim direk ama yanlışmış önce hekime kan ver onu sonucunu al kadın doğumdan rendevealıp sonucu götür yok sa kabul etmiyorlar
evet bende yarın salık ocağına gidecem cumada doktora gidecem rabbim hayırlı haberler versin inşallahbende kadın doğuma gittim fakat hcg değeri görmek istiyorum ilk olarak dedi
Çok teşekkür ederim kendimi dizginlemeye çalışıyorumCanım sana tavsiyem hemen gitme biraz bekle çünkü o süreç çok stresli sürekli kan ver artışı izle bekle keseyi gör bekle bebeği gör vs vs inan azıcık sabırlı olsan hiç bu stresi yaşamayacaksın
merhaba merak ettim sizi tahlil verdiniz miÇok teşekkür ederim kendimi dizginlemeye çalışıyorum
Günaydın hayır henüz vermedim bat Cumartesi günü .Haftaya vermeyi düşünüyorumMerhaba merak ettim sizi ne yaptınız acaba tahlil verdiniz mi
merhaba merak ettim sizi tahlil verdiniz mi
Günaydın aşılamada test için en az 12 gün geçmeli diye biliyorum. Ben de yumurtlamadan onuncu gün pozitif gördüm.Umarım çift çizgiyi görürsünüzAy bende aşılama yaptım adetime 8 gün var kaşık ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum bugün test yaptım çıkmadı aşılamanın 10 günü önce negatif oldu sonradan pozitif oldu su damlattım pozitifliği sahada silikleşti bilmiyorum ya sizin sonucunuz çıktımı bayanlar
Aminnn inşallah inşallahGünaydın aşılamada test için en az 12 gün geçmeli diye biliyorum. Ben de yumurtlamadan onuncu gün pozitif gördüm.Umarım çift çizgiyi görürsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?