• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce kan testi için beklemeli miyim?

ben bugün kadın doğuma gittim direk ama yanlışmış önce hekime kan ver onu sonucunu al kadın doğumdan rendevealıp sonucu götür yok sa kabul etmiyorlar
Aa öyle miymiş sizden duyuyorum.Hastane benden test ister orda yaptırırım diye düşünmüştüm.o zaman Reglden sonra sağlık ocağına gideyim sonra kadın doğuma gideyim teşekkür ederim

Canım sana tavsiyem hemen gitme biraz bekle çünkü o süreç çok stresli sürekli kan ver artışı izle bekle keseyi gör bekle bebeği gör vs vs inan azıcık sabırlı olsan hiç bu stresi yaşamayacaksın

Canım sana tavsiyem hemen gitme biraz bekle çünkü o süreç çok stresli sürekli kan ver artışı izle bekle keseyi gör bekle bebeği gör vs vs inan azıcık sabırlı olsan hiç bu stresi yaşamayacaksın
Çok teşekkür ederim kendimi dizginlemeye çalışıyorum🤦‍♀️

Ay bende aşılama yaptım adetime 8 gün var kaşık ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum bugün test yaptım çıkmadı aşılamanın 10 günü önce negatif oldu sonradan pozitif oldu su damlattım pozitifliği sahada silikleşti bilmiyorum ya sizin sonucunuz çıktımı bayanlar

Ay bende aşılama yaptım adetime 8 gün var kaşık ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum bugün test yaptım çıkmadı aşılamanın 10 günü önce negatif oldu sonradan pozitif oldu su damlattım pozitifliği sahada silikleşti bilmiyorum ya sizin sonucunuz çıktımı bayanlar
Günaydın aşılamada test için en az 12 gün geçmeli diye biliyorum. Ben de yumurtlamadan onuncu gün pozitif gördüm.Umarım çift çizgiyi görürsünüz🍀

Kızlar benim a detime 6 gün var bacak arasında ağrı var bir garip aslında adet belirtileri içinde erken bu ay ovulasyon kullandım ilk defa

Back