Sizce hoslaniyor mu?

Arkadaşlar bi kısa güncelleme yapayım dedim. Telefonla yazıyorum o yüzden imla hatalarım olursa şimdiden affola. Cevap geldi bol gülücüklü iyilik çok yoğundum ancak görebildim filan yazmış. Tatil sonrası iş temposuna alışabildin mi filan diye sordu. Ben de çok zor oldu şimdi hafta sonunu iple çekiyorum dedim. Asıl şimdi gerçekten pes diyeceğim şeyi yazıyorum: hafta sonun geldi sayılır dinlenirsin ve konuştuğumuz spor rutinine başlayabilirsin dedi.............. pes gerçekten pes. Spor kadar başına taş düşsün inşallah demek istiyorum resmen.. yok arkadaşlar bu şekilde olmaz. Bir insanın 2 lafından biri spor olur mu yahu?? Düpedüz kilolusun spora aşırı ihtiyacın var hemen başla demeye getiriyor. Yeter yani.

Pes ya baska sohbet edecek konu bulamiyor ya da kendince bununla ovunuyor yoksa ben yapiyorum sende yap dayatmasi nedir yahu. Cok gicik oldum adama simdi ne bu geyik arkadasi mi insan hafta sonu atlar gelir. Birseyi ben yapiyorum diye insanlarin gozune sokmak cok saglikli bir ruh hali gelmiyor bana.

Aynen ben de senin gibi düşünüorum. Bişey daha aklıma geldi. Ben annemlerin yanından istanbula döneceğim gün de hiç bişey yazmamıştı. İnsan yeni tanıştığı, üstelik ailelerin ön ayak olduğu tanıştığı kişiye yolculuğun nasıl geçti, herşey yolunda mı diye yazmaz mı?? Yok ben gerçekten çok gıcık oldum. Benden bu kadar arkadaşlar.... bu ne yahu. Erkek nazı mı çekeceğiz bir de. Ataerkil toplumumuz yüzünden bu erkekler kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannediyor herhalde.

Kesinlikle haklisiniz. On yargili olmayalim dedik ama birakin kendikendine instagramda takilip sporunu yapsin.

Cidden iyice soğutmuş kendinden, başka konu yokmuş gibi ayni şeyi söyleyip duruyor, birde ilk sen yazmışsın insan iki güzel kelam eder.

Ya ortak bir noktada buluşmaya çalışıyor olabilir bu spor mevzusu dan ilerleyip konuşulacak daha farklı konular bulmaya çalışabilir siz de kendi hobinizden vs bahsedebilirsiniz 30 yaşındasınız hep karşıdan beklenmez daha rahat olursunuz gençlere göre gerçi bu işler karakter meselesi ama henüz flört bile olmamış bir ilişkide böyle küçük şeylere takılıp silmek yerine siz de farklı şeylerden bahsedin şu diziyi filmi severim şunu yaparım vs. Yine de siz daha iyisiniz bilirsiniz. İyi günler.

Zaten sizi beklemeden görmeye gelmesi gerekir bu adam rahat bence hiçbir şey için uğraşmaz

Aslinda ben de sizin gibi düsünüyordum ama aradan 2 gün gecti ve hic birsey yazmadi. Kesinlikle cok rahat ve benim daha aktif olmami bekliyor. Biraz kendini begenmis bir tip. Cok seciciymis, teyzem öyle demisti. Ben bunu itici buluyorum sonucta hic birimiz mükemmel degiliz. Ne o ne de ben ama özellikle bu yas grubunda en ufak detaya takilan, hic bir kadini begenmeyen erkekler var. Bu cocuk da böyle diye tahmin ediyorum acikcasi. Gercekten ilgisi olan birisi mutlaka bir hafta sonunu ayirip Istanbul'a gelir. Mesaj yazar, hafta sonun nasil gecti der. Birakin mesaj yazmayi telefon numaram bile yok kendisinde. Ben bir adim atip kendisine yazdim ama pisman oldum acikcasi o yüzden de benden bu kadar. Konu ile ilgili gelismeler olursa, ki hic zannetmiyorum burdan paylasirim mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…