Sizce hoslaniyor mu?

Evet ben de senin gibi düsünüyorum. Beni kilolu buldugundan eminim. Ilk görüsmemizde kisa bir elbise giymistim (yaz ve tatilde oldugum icin), dizimin üstünde bitiyordu. ikinci bulusmamizda dar bi kot ve beyaz bolca bir tishort. Iki kez de baya bir süzdü boydan. Direk farkettim ve aslinda cok rahatsiz oldum. Benim de vücudum kötü degildir yani herseyi giyebiliyorum, plajda bikini vs. Sadece hani sifir beden degilim ama öyle kilolu birisi de sayilmam bence. Yani sonucta o da spor yapiyor anladik ama sifir yag olmasi, vücudunun mükemmel görünmesi anlamina gelmez ki. Onun da mesela bacak boyu kisa ve cok belirgin. Ben asla bu tarz seylere takilmam cünkü ben 100% mükemmel birisini aramiyorum. Kendim de mükemmel degilim ki. Bu tarz seyleri cok yorucu buluyorum o yüzden dediginizi yapacagim. Zaten hic bir sekilde yazmiyorum. Dün fotograf paylastim instagrama onu begendi ama birsey yazmadi.
36 yasina gelmis, hala sadece dis görünüse (fizige) önem veren birisini anlayamiyorum dogrusu. Bu arada annesine güzel kiz demis ilk bulusmamizdan sonra, annesi anneme anlatmis ama iste fizigi vicotria secret mankeni olsun istiyor sanirim. Kusura bakmasin ama ben hic gelemem okadar spora, dikkat etmeye.

Yaa hala begenmelerde mi ergen gibi off cok sinir bir durum bu.

Yaa hala begenmelerde mi ergen gibi off cok sinir bir durum bu.
Evet bu yasta olan birisinden daha farkli birsey beklerdim aslinda. paylastigim herseyi ilk begenenlerden. Hikaye kisminda da ilk izeyenlerden. bu da telefonu hep yaninda veya elinde demektir. Eh o zaman neden yazmiyorsun diye sorarlar degil mi?
Erkeklere karsi sabrimin tükendigini, bu yasta sacma sapan kacan kovalanir oyunlarina karnimin tok oldugunu farkediyorum.... gercekten yoruldum sanirim ben. Su an karsima cikacak ve evlenmek isteyen ilk adama evet diyebilirim - sadece su sacma tanismalardan kurtulmak icin

Ayrica sizi kilolu buldugunu hic sanmam erkeklerin cogu cok zayif kadinlari sevmez. Bir sure paylasim yapmayin ortalarda gorunmeyin bu ne yaa aaa sinir oldum hayir yas da 36.

Aman diyim sakin oyle bir hata yapmayin. Sizi anliyorum hepimiz yasadik bunlari ama evlenince cok daha baska sorunlar basliyor inanin bekarligin tadini cikarin.

Ayrica sizi kilolu buldugunu hic sanmam erkeklerin cogu cok zayif kadinlari sevmez. Bir sure paylasim yapmayin ortalarda gorunmeyin bu ne yaa aaa sinir oldum hayir yas da 36.
Ben artik erkeklerin ne sevip ne sevmedigi konusunda emin degilim. hepsi kararsiz, ne istedigini bilmeyen tiplermis gibi geliyor.... pesine düsesim de hic gelmiyor.
Evet öyle yapacagim. Zaten kendime yönelecegim tekrar. Bugün bir kuaföre gidip sacima keratin bakimi yaptirayim. Ayrica 5 aydir pilatese de gitmiyordum. Bugün tekrar üye oldum (o fit birisini istedigi icin degil, ben zaten yapiyordum kisin. yazlari gidesim gelmiyor diye ara vermistim :) )
Kendimle ilgilenecegim ve erkekler konusunu kapatacagim bu aralar. cok bunaldim. ailem de beni cok bunaltti. illa evlen evlen düzenin olsun. aslinda benim zaten düzenim var. isim, evim, arabam. ben bir hayat arkadasi istiyorum ama olmazsa da napayim yani. kismet iste.

Aman diyim sakin oyle bir hata yapmayin. Sizi anliyorum hepimiz yasadik bunlari ama evlenince cok daha baska sorunlar basliyor inanin bekarligin tadini cikarin.
Haklisin... o da cözüm degil ama iste sanki evlenince hersey daha güzel olacakmis gibi geliyor. Özellikle ailemin de bana devamli evlen diyip durmasindan dolayi gercekten cok bunaldim artik.

Haklisin... o da cözüm degil ama iste sanki evlenince hersey daha güzel olacakmis gibi geliyor. Özellikle ailemin de bana devamli evlen diyip durmasindan dolayi gercekten cok bunaldim artik.

Evlilik kesinlikle cok guzel ama dogru kisiyle yapilirsa.evlilikte mantik sadece hayata bakis acisi kulturler aile yapisi beklentiler ayni olmali diye dusunuyorum. Onun disinda mantik evliligi sakin yapmayin. Kararsiz ne istedigini bilmeyen insanlar beni her zaman korkutmustur. Hakkinizda hayirlisi olur umarim cok mutlu olursunuz.

Güzel dilekleriniz icin cok tesekkür ederim :). Umarim mutlu olabilecegim bir evlilik yaparim, aksi taktirde istemem zaten... hersey kismet iste.

Bence gayet olumlu gözüküyor aksini düşünse asla iletişime geçmezdi telden ya da instagram farketmez sonuçta iletişimi koparmamış. Bir niyetle yola çıkılmış ciddi bir mesele o da biraz zaman verip seni iyice tanımak istemiştir bence ağırlığını koru ondan bekle erkekler genelde böyle olmasını teecih eder :)

Evet annelerimiz spordan tanisiyorlar. (Kadinlar hafta ici 2 gün bulusup sahilde yoga, yürüyüs, zumba filan yapiyorlar). Tanismamiza da onlar vesile oldugu icin niyet bellidir diye düsünüyorum. Cok fazla erkekleri suclamaya basladim, farkindayim ama elimde degil. Okadar olumsuzluklar yasadim ki artik tahamülüm kalmadi sanirim Dediginiz dogru ama agirdan almak en dogrusu ki öyle yapiyorum su an zaten. O da aynen öyle :) Cok kafa yormamaya da calisiyorum ama elimde degil :) Mevsim gecisi beni hep fazlasiyla depresif bir moda sokmustur. Su an onun da etkisi var sanirim...

Valla kadın dediğin biraz etli butlu olur
Halt etmiş o
Bende senin gibiyim.salağın biride Benim kiloma takmıştı o yüzden biraz bu konuda kendimi buldum
Dışarda gören beğenir beyfendi kilolu bulmuş arkadaşı söyledi kendiside sıskaydı spor salonundan çıkmıyordu ve yaşıda vardı .bu tip erkeklerden bir halt olmaz akılları fikirleri hala fizikte .ya bak kız çok iyi belki seni çok mutlu edicek ne bu sıfır beden merakı?hayır 80 kilo olsak neysede 60 kilo çok mu ya boyda var benim de boyum 170

Donup aynaya bakmis mi kendileri acep :)) keske aynaya bakmasini tavsiye etseydiniz.

Telefon numarası istememe olayı bana çok tuhaf gelmedi. Ben de telefonda konuşmaktansa yazışmayı tercih ediyorum. Ayda 1-2 kere yazıştığım arkadaşların dahi numarasını alma gereği duymuyorum bazen.

Gerçi siz buluşacağınız için acilen aramak gerekebilir ama onu akıl edememiş olabilir.

Ama diğer spor mevzusu hoş değil bence. Beklentisi var bu konuda. Ve evlendikten sonra sizi çok sıkar bu konular. Doğumu, lohusalığı vs var. O zaman hepten laf edebilir, saldın kendini diye.

Evet haklisiniz. elefon numara istememesine cok takilmiyorum ne de olsa instagramdan yazisabiliyoruz ama bu kilo olayi gercekten cok rahatsiz edici. Gercekten kilolu olsam tamam hakli diyecegim ama bence gayet formumdayim aslinda. yani hayatimin hic bir zamanina sifir beden birisi olmadim. hep normal ölcülerde bir vucudum oldu. Buna takan bir insan benimle olmamali. Ben bunalirim cekemem.

Donup aynaya bakmis mi kendileri acep :)) keske aynaya bakmasini tavsiye etseydiniz.
Bu tür erkekler cok takintili olabiliyor sanirim. Kendisinin 36 yasinda hala evlenmemesinin sebebi de belki budur diye düsünyorum. 100% mükemmel, beklentilerini karsilayabilecek birisini ariyorlar sanirim. Teyzem kendisi ile bir kac kez sohbet etmisti. Sordum teyzeme neden bu yasta evlenmemis diye, teyzem de sebep olarak cok seciciymis dedi. Bu da ben de negatif bir algi olusturdu. Cok secici olmasi bence oldukca negatif birsey.
Sunu da belirteyim: Instagraminda ailesi disinda cogunlukla rus kadinlari ekli. Kendisi latin danslariyla ugrasiyor bi de bu sebepten ötürü ve belki de akdenizin bilinen bir ilinde yasadigi ve orda da fazlaca rus oldugundan ötürü belki de hep ruslarla takildi. Bunu da asiri itici buldum.
Hayir beni ruslarla karsilastiriyorsa kalsin, istemem. Kusua bakmasin kimse yani.

Son düzenleme:
Dün aksam annemle telefonda görüstüm. Annem annesiyle sporda karsilasmis. Cocugun ismi degil ama Ali diyelim :) Anneme "Ali ile bulut'un görüsmeleri iyi gecmis. Ali'de begenmis bulut'u ama bulut pek etkilenmemis sanirim" gibisinden birsey demis anneme. Annem de yoo onun icin de iyi gecti, bana o sekilde anlatti demis.
Ben de acaba cok mu umursamaz davrandim diye düsündüm. O yüzden bugün instagramdan selam nasilsin yazdim. Mesaji saat 10:19'da gönderdim hala okumamis ve haliyle cevap da gelmedi. Mühendis oldugu ve üretim tarafinda calistigi icin belki yogundur ama bu kadar zaman kim telefonuna bakmaz allah askina??
Neyse, öyle yazmis bulundum iste. Beklemedeyim.

Demekki isteyince baya sabirli olabiliyormussunuz:)) bu adimi atmaniz guzel olmus bende sizi begenmedigini vs.hic dusunmemistim. Instagramdan yazmaniz da gayet normal hic takilmayin simdi ondan gelecek adimi bekleyin yok telefonuna bakmadi yok gormedi vs.kurmayin ama bundan sonra da bir zahmet numaranizi istesin artik bu ne boyle sizi begendigi yazdigi halde de hala istemezse bu durumda yol verin gitsin demekki hayatinda biri veya birileri var.

Evet aynen ben de öyle düsünüyorum. Bundan sonra artik telefon numarami istemezse o zaman kesin hayatinda birisi vardir. Whatsapp'dan göyüksün östemiyordur ki öyle bir durum varsa direk yol veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…