Evet ben de senin gibi düsünüyorum. Beni kilolu buldugundan eminim. Ilk görüsmemizde kisa bir elbise giymistim (yaz ve tatilde oldugum icin), dizimin üstünde bitiyordu. ikinci bulusmamizda dar bi kot ve beyaz bolca bir tishort. Iki kez de baya bir süzdü boydan. Direk farkettim ve aslinda cok rahatsiz oldum. Benim de vücudum kötü degildir yani herseyi giyebiliyorum, plajda bikini vs. Sadece hani sifir beden degilim ama öyle kilolu birisi de sayilmam bence. Yani sonucta o da spor yapiyor anladik ama sifir yag olmasi, vücudunun mükemmel görünmesi anlamina gelmez ki. Onun da mesela bacak boyu kisa ve cok belirgin. Ben asla bu tarz seylere takilmam cünkü ben 100% mükemmel birisini aramiyorum. Kendim de mükemmel degilim ki. Bu tarz seyleri cok yorucu buluyorum o yüzden dediginizi yapacagim. Zaten hic bir sekilde yazmiyorum. Dün fotograf paylastim instagrama onu begendi ama birsey yazmadi.Bence seni biraz kilolu bulmuş.aslında hiç değilsin ama bu tip erkekler ufacık bir göbeğin olsa gözlerine batar istiyolar ki herkes 50 kilo olsun
Ben senin yerinde olsam tel falan istemezdim.o isteseydi isterdi ayrıca seni görmeye gelirdi biraz çabalasın
O büyük ihtimalle kız beni beğendi havasına girmiş bence sen yazma yazarsada kısa cevap ver ne oldu dersede yok birşey de asla neden böyle davrandığını sorma iyice havaya girer.kendini ne sanıyorsa iki spor yapanda havaya giriyor
36 yasina gelmis, hala sadece dis görünüse (fizige) önem veren birisini anlayamiyorum dogrusu. Bu arada annesine güzel kiz demis ilk bulusmamizdan sonra, annesi anneme anlatmis ama iste fizigi vicotria secret mankeni olsun istiyor sanirim. Kusura bakmasin ama ben hic gelemem okadar spora, dikkat etmeye.