SİZCE HER ŞEY NORMAL Mi ??

herşeyde gelir işte kasıt bu
uygulayacağı taktik belli
önce ona güvenmeni sağlayacak sonra fazlasını isteyecek

herşeyde gelir işte kasıt bu
uygulayacağı taktik belli
önce ona güvenmeni sağlayacak sonra fazlasını isteyecek

Okadar basit değil işte.. Beni tanısanız, onun yanındayken her zerresini inceliyorum konuşmalarının. Psikolog gibi hissediyorum bazen kendimi onun yanında. Okadar diken üstündeyim ki, inanın eğer gerçekten niyeti oysa beni o tufaya düşüremicek

sevindim canım bağlanmamış olmana
ben çok üzülüyorum hemcinslerim üzüldüğünde hata yaptığında ki hepimiz hata yapabiliriz hepimizin başına kötü şeyler gelebilir burda okuduğumuz olaylar allahım hepimizi sakınsın hepimizi korusun

Amin canım..
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın..

Mesela onunla aynı burçtanız.. İkimizinde burcu "KOÇ"
Koç burcu erkeğine bakıyorum, özellikleri fena yanii..
Bana kıskanç mısın diye sordu bende fazlasıyla dedim..
Sen diye sordum, çok değilim dedi. Kıskansam da belli etmem dedi..
Belli işte kıskanç olmadığı, kıskanç olsa.. Ne yaptın ne ettin diye düzenli sorardı yaniii..
Şu an bi konuşasım var varya bu konuyu onunla.. Konuşayım olsun bitsin, ne olcaksa olsun yani çekemem böyle hergün enden aramıyor sormuyor diye düşüne düşüne kafayı mı yicem

yeni başlanan ilişkilerde elbette insan biraz daha ilgili olmasını beekler,lakin belki o da bir çırpıda ilişkiye atlamak istemiyor,temkinli davranıyordur yada hala çapkındır bir ortamını bekliyordur diyemiyorum çünkü daha tanışalı 10 gün olmuş o yüzden mesaj atmadı-aramadı diye ne düşünebileceği konusunda fikir yürütemem..

benim sadece düşündüğüm evladın...yavrunu,kuzunu biliyor mu? evladın hakkında hi konuştunuz mu? kendisi baba olmak istiyormuş çok güzel ama sizin zaten var olan yavrunuza babalık yapabilecek mi?
size olan ilgisinden daha çok çocuğunuza baba olarak ilgili olabilecek mi önemli olan konu bu bence...

Allahım inşallah sizin ve evladınız hakkkında hayırlı olanı nasip etsin,inşallah çoook mutlu,huzurlu,güzel bir yuva kurarsınız çocuğunuzla birlikte..

bende 25 yaşındayım nişanlıyım 3 yıllık bi ilişkinin ardından siz daha 10 gun önce tanıdığınız bir insanla nasıl sevgili olabilirsiniz ki ya da nasıl birine güvenmeden kendinizi bi ilişkinin içinde bulabiyorsunuz çok mantıksız geldi bana ki başınızdan yanlış evlilk geçmiş bence adamdan ilgi beklemeden önce onu tanımayı düşünün

amin güzel dilekleriniz için tşk ediyorum. Evet oğlum olduğundan haberi var. önceki yorumlarımda da yazdım.. Seni seviyorsam, senden olanıda seviyorum demektir dedi..
Bakalım hakkımızda hayırlısı :)

Güzelim, şu an zaten birbirimizi tanıma aşamasındayız. Nasıl sevgili olabilirsiniz derken, öyle şap şup değiliz tabi ki..
Daha önceki yorumlarımı okumadınız sanırım, ezberden yorum yapmayın lütfen.
Tabiki karşımdaki insanı tanımaya çalışıyorum, ilgi beklemek gelsin beni koklasın etsin anlamında değil
Beni arayacak ki, devamlı irtibat halinde olucaz ki işte ozaman daha iyi tanıcaz birbirimizi anladınız mı?
Böyle uzaktağındayken, sık sık arayıp sormazsa ben nasıl tanıcam bu adamı bana söyler misiniz?????????

ben bu adama pek güvenmedim içimden bir sesi bu adamın bir sürü görüştüğü kişi oldugunu senide onların içine katmak için konuştugunu hissettim

Valla ne yalan söyleyeyim bana da pek güven vermedi :26:

Valla ne yalan söyleyeyim bana da pek güven vermedi :26:

Bana da vermedi zaten..
Benim hakkımda ne düşünüyosun diye sordu mesela bana.. Bende seni tanımaya güvenmeye çalışyorum dedim.

Güvenmiyosun yani hala dedii..
Bende kusura bakma o güvenin hemen kazanıldığı nerde görülmüş diye cewap verdim..
Haklısın dedi..
Haklıyım tabiii

kusura bakma canım ama normal degıl boyle bır hayatı bı sure sonra arar sende ıkıncı boşanmayı göze alabılıyosan devam et hiç evlenmemıs demıssın ama bencce bın kere evlenmıstır resmıyette kaydı yoktur sadece otis abi geldı aklıma okuyunca

son cümlede doğru demiş şimdiden belli olmaz zamanla....
yinede temkinli davranmak lazım
hakkında hayırlısı olsun
iyise iyidir zaten ama kötüyse bir oyunuda varsa bir an önce çıksın da senide üzmesin

10 günde kim kime güvenir yahu açıkcası güvenme hiç. Bazı beklentilerini sana söylemiyor gibi geldi bana
Yani tam aradığı gibi olsa karşısında aramadan görüşelim demeden durmaz
Sen arayınca görüşecek miyiz diyor üstüne
Kısacası bu ilişki seni yorar, göze alabiliyorsan devam et

sevgili olmuşsun derken şap şup olmayı kastetmedim zaten adamla arkadaş olursun tanımaya çalışırsın goruşursun buluşurusun o siz sevgilisiniz hayatım dyorsun aramasını bekliyorsun once arkadaş sonra sevgili olinsan arkadaşının surekli aramasını beklemez ki tensel mesafeni korumak farklı aradaki seviyeyi korumak

Bence de yorar.. Mesai saati bitsede biran önce konuşsam onunla.. Sizlerden yorum geldikçe bir sürü sorular birikti kafamda sormam konuşmam lazım..

BİZ KADINLAR FENAYIZ FENAA

son derece tehlikeli bir tip
arkadaşla tanıştırma kısmının nesini ciddiye aldınız anlamadım
çok da önemsiz bişey
3 senedir kimse yokuna da çok inanmadım
kısa süreli ilişkileri ilişkiden saymaz bu tipler ondandır

ikinci evlilikte insan seçici oluyor
eski deli cesareti olmuyor
kaldı ki bir de oğlunuz var

bence çok çok iyi tahlil edin

bu arada bu adamla nasıl tanıştınız?

BAK NE GÜZEL SÖYLEDİN, KISA SÜRELİ İLİŞKİLERİ İLİŞKİDEN SAYMAZ BUNLAR DİYE
bir iş yemeğinde tanıştık cnm.. farklı firmadan kendisi..

Her şey daha çok yeni, on günde çok canımlı cicimli olunmamalı zaten ancak bunu bir ilişki haline getirmeden önce çocuğunla ilgili fikirlerine vakıf ol. Tamam baba olmak istiyorum demiş ama senin çocuğuna baba olabilir mi, bu konuda ki görüşleri neler, bence ilk irdeleyeceğin konu bu olmalı gerisi insanların yapısına kalmış. Biri var günde 20 kere arar biri var günde 1 kez arar bunlar bence kriter değil. Geçmiş yaşamı da kriter değil, 34 yaşında evlenmemiş bir erkek için çok da hayret verici değil yaşadıkları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…