• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce hediyem nasıll

Ya ben hediyeyi al direkt ver olayını sevmiyorum. Kendimden bi şeyler katmak hoşuma gider. Erkek arkadaşın kitap okumayı seviyorsa mesela bir kitap alıp içine notlar yazabilirsin. O sayfya gelince yazdığın mesajı okur vs.
Ana hediyen kazak ve doğum günü kutlaması zaten. Kazağı koyacağın hediye paketinin içine bir not da ekleyebilirsin. Daha hoş olur:)
evet canm bende severim böyle bişeyler katmayı bize özel olmasını yapıcam dediğini sağol :))

Sevindim beğenmene canm :)) arkadaşlarını çağırıp kutlama hakknda ne düşünüyorsun
Aslında ben başbaşa kutlamanızı isterim ama fotoğraf çekilmesi açısından arkadaşların olması daha iyi.başbaşa kaç selfie çekinebilirsiniz ki sonuçta.Gerisi sana kaldı seç beğen :KK48:

Aslında ben başbaşa kutlamanızı isterim ama fotoğraf çekilmesi açısından arkadaşların olması daha iyi.başbaşa kaç selfie çekinebilirsiniz ki sonuçta.Gerisi sana kaldı seç beğen :KK48:
Öbürü tek oldu diye 3 arkadaşını falan çağırcam heralde bunda ya. Sağol canm :)))

Ben çok beğendim hediyenizi, ben de böyle pijamalar almıştım, evde giyiyoruz çok talı oluyo.

Ben çok beğendim hediyenizi, ben de böyle pijamalar almıştım, evde giyiyoruz çok talı oluyo.
Gerçekten çok tatlı canm :)) peki sence 3 tane falan arkadaşını çağırayım mı başbaşa mı olalm. Geçen doğum gününde başbaşaydık

Arkadaşları olsa daha iyi olur tabi, bi kere başbaşa kutlamışssınız çünkü, böyle daha keyifli olabilir.

Kızlar bi karar değişikliğiyle saat aldım :) ama fikirleriniz için sağolun o sürprizi de bi özel günde yapıcam begenmenize sevindim :)) araştırdım falan saat markalarını 95 -100 lira bütçem vardı. Gittiğim yerde daniel klein Casio marka saatler falan vardı ama adam onlarn kasası çelik değil zamanla değişir dedi. Tiger marka saatleri önerdi birini seçtim aldm fotoğrafını koycam şimdi. Ama bi sade geldi gözüme ya bu daniel kleinin saatleri daha gösterişliydi ama sonuçta benm saatim daha kaliteli. Arkasına isim yazdirdim değiştirme şansım da yok artk.. sizce güzel mi

Eklentiler

• 20150112_133120.jpg
    20150112_133120.jpg
    107,2 KB · Görüntüleme: 159
sevgilim bu saati beğenmişti. zevki bu tip yani

Eklentiler

• Screenshot_2015-01-12-14-30-03.png
    Screenshot_2015-01-12-14-30-03.png
    323,6 KB · Görüntüleme: 119
Benim de sevgilimin 25 ocakta doğum günü çok hoş süpriz hazırladım :) O günün yanında olamayacağım maalesef. Ailesinin arkadaşlarının arkadaşlarımın olduğu bi video hazırladım yanında olamadağım için ilk beni izleyecek. Sonra anı defteri yaptım youtube'dan izleyebilirsiniz. Bence her zaman el emeği daha kıymetlidir bi de başımın etini yiyor herkese bere örüyorsun bi bana örmedin diye. Yanına onu koycam bi de bileklik attım anı defterinde ikimizin bebeklik fotoğrafını birleştirdim doğduğu hastane saat falan var sonra anıları falan böyle birşey de bence mutlu eder :)

Benim de sevgilimin 25 ocakta doğum günü çok hoş süpriz hazırladım :) O günün yanında olamayacağım maalesef. Ailesinin arkadaşlarının arkadaşlarımın olduğu bi video hazırladım yanında olamadağım için ilk beni izleyecek. Sonra anı defteri yaptım youtube'dan izleyebilirsiniz. Bence her zaman el emeği daha kıymetlidir bi de başımın etini yiyor herkese bere örüyorsun bi bana örmedin diye. Yanına onu koycam bi de bileklik attım anı defterinde ikimizin bebeklik fotoğrafını birleştirdim doğduğu hastane saat falan var sonra anıları falan böyle birşey de bence mutlu eder :)
El emeği şeyleri bende cok seviyorum canm yapmıştm bende anı defteri ona oda güzel bi hatra olcak emin olabilirsin benimki cok şaşırmıştı uzaktı o zaman benden kargiyla yollamistm hoş oluyor ya :))) sevgililerimizin doğum günü de ayniymis :) sence saatim nasıl tatlm ya bide bi kafeye gitcez güzel bi konusmayla saati veririm. Sonra arkadaşları gelcek mesaj atcam. Onlar gelince de pasta keseriz diyorum. Saatim böyle oldu işte sadece daha ucuz olan daha pahalı duruyor sinir oluyorum :-)

El emeği şeyleri bende cok seviyorum canm yapmıştm bende anı defteri ona oda güzel bi hatra olcak emin olabilirsin benimki cok şaşırmıştı uzaktı o zaman benden kargiyla yollamistm hoş oluyor ya :))) sevgililerimizin doğum günü de ayniymis :) sence saatim nasıl tatlm ya bide bi kafeye gitcez güzel bi konusmayla saati veririm. Sonra arkadaşları gelcek mesaj atcam. Onlar gelince de pasta keseriz diyorum. Saatim böyle oldu işte sadece daha ucuz olan daha pahalı duruyor sinir oluyorum :-)
Bence harika olmuş daha değişik süprizlerde yapabilirsin aslında ama t-shirt olayına bittim bende mi yapsam diyorum. Evet görünce çok şaşırdım aynı tarih olduğunu :) Arkadaşlarına söylersin gelirken balon getirler ama balonun içinde sözler olacak patlatmasını isteyebilirsin :)

Bence harika olmuş daha değişik süprizlerde yapabilirsin aslında ama t-shirt olayına bittim bende mi yapsam diyorum. Evet görünce çok şaşırdım aynı tarih olduğunu :) Arkadaşlarına söylersin gelirken balon getirler ama balonun içinde sözler olacak patlatmasını isteyebilirsin :)
Ay canm baya orjinal bi fikir oldu balonlarr ama insan içinde istemeyebilir ortamı olussun yaparm ben bunu :)) canm ben atkı örtmüştüm ona iki ucuna da ikimizin baş harflerini islemistim madem sapka örcen aklında bulunsun buda :))

Ay canm baya orjinal bi fikir oldu balonlarr ama insan içinde istemeyebilir ortamı olussun yaparm ben bunu :)) canm ben atkı örtmüştüm ona iki ucuna da ikimizin baş harflerini islemistim madem sapka örcen aklında bulunsun buda :))
Canım herşey örerim de bere örmesi zor geliyor ör ör bitmiyor zaten beyfendi bunalır takmaz emeğime yazıık çok laf soktu bere örmüyorsun diye onu da o yüzden örüyorum ama teşekkür ederim :) Kalpli yastık örmeyi düşünüyorum aslında da bakalım sevgilim. Daha bir sürü fikir var çeşitli internet sitelerinde bulabilirsin mesela kocaman koli buluyorsun helyum gazlı balon koyuyorsun kutuyu açınca helyum gazın sayesinde balon yükseliyor balonun altına da not yazmış olman gerek notu görüyor veya aşk kitabı yapabilirsin veya bi kavanoza onunla yapmak istediklerini yaazabilirsin veya takvim yapıp takvim yapraklarının arkasına sözler yazabilirsin her gün bir yaprak koparacağına 365 gün gider hediye :) Bi de şey var sen doğduğunda ne oldu diye bi site var doğdu gün neler olduğu ekmek ne kadar vs. yazıyor onu da bi kağıda yazıp kurdele ile bağlayıp verebilirsin:)

Back