• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce hediyem nasıll

bu seferki değişik olsun başbaşa kalınca fotoğraf çekilirsiniz

Aynen ya her soruma önce bi gıcık etcek cevap buluyor hoşuna gidiyor :-)
Üst kata cikarz öyle cok sıkılcağımız bi ortam değil. Benm derdim yanlz oldugumuzda yabancı insanlarla nasl olur hiç yapmadım daha önce böyle bir şey. Geçen doğum gününde kendim pasta yapıp bi yerde tek kutlamistik ama bilemedim

O zaman bu sefer çağır sıkılmazsan kalpli pasta yaptır çok güzel olur bence :)

O zaman bu sefer çağır sıkılmazsan kalpli pasta yaptır çok güzel olur bence :)
Ay evet cok güzel olcak inşallah cok heves ettim :)) bide kizlar buldumbuldum.com diye bi site var cok güzel hediyeler var bi bakın derim işiniz olursa.

Hediye işini bana soracaksın o sitelerin müdavimi oldum hahaha :KK70:

Ben yılbaşı için ikimize içinde kendi resmimiz olan kol saati yaptırdım çok güzel oldu :D

Kişiye özel hediyelere bayılıyorum sıradışılığı seviyorum sanırımm :KK53::KK53:

Hediye işini bana soracaksın o sitelerin müdavimi oldum hahaha :KK70:

Ben yılbaşı için ikimize içinde kendi resmimiz olan kol saati yaptırdım çok güzel oldu :D

Kişiye özel hediyelere bayılıyorum sıradışılığı seviyorum sanırımm :KK53::KK53:
bencede çok güzel bir site ya harika şeyler var :D ikili yastık var birinde gelin birinde damat resmi var ellerini uzatmışlar birbirlerine biri onda durur biri bende ona taktım alcam bi özel günde çok beğendim :KK45: senin saatlerde güzelmiş :-)

Evet cnm hediye konusunda takılırsan kesinlikle sorabilirsin ilginç hediye bulurum bi de kişiye özel :D

Evet cnm hediye konusunda takılırsan kesinlikle sorabilirsin ilginç hediye bulurum bi de kişiye özel :D
ah tamam canm aklımda olsun :) bende sana yardım ederim dicem çok ihtiyacın yok galiba ama olsun gene diyim ben ihtiyacın olursa :-)

Kızlar sevgilimin doğum günü ocak 25. Şöyle bişey düşünüyorum.. ikimize aynı renk birer triko kazak alsam onunkini hediye paketi yaptrsam müstakbel kaynanama veririm evlerinde bir ere koyar gece 12de ararm buraya bak derim hediyeyi bulur falan gündüz de buluşuruz bende ayni olan kazağı giyerim. Hoş olur mu sizce. Triko kazak bi tane kendime alacağıma ona bisey daha mi alsam yoksa bi triko kazak yeter mi bilemedim..

Bence bir mektup yazabilirsin. Ya da bi deftere anılarınızı hatırlatacak resimler yapıştırıp altına notlar yazabilirsin. Sadece triko kazak bana sade geldi açıkçası biraz. En azından güzel bir mektup yaz derim

Bence bir mektup yazabilirsin. Ya da bi deftere anılarınızı hatırlatacak resimler yapıştırıp altına notlar yazabilirsin. Sadece triko kazak bana sade geldi açıkçası biraz. En azından güzel bir mektup yaz derim
canm ben bi anı defteri hazırlamıştım ona dediğin gibi resimler gittiğimiz sinemaların biletleri falan yapmıştım böyle bişey ama. son mesajlarıda okudun mu acaba bikaç arkadaşını çağırıp bi yerde pasta falan sürpriz doğum günü de yapçam gene de az mı kalır sence

bence çok hoş canm hedıyen. ama şöyle bişey var gunduz bulustugunda kutlamıycak mısın ?

canm ben bi anı defteri hazırlamıştım ona dediğin gibi resimler gittiğimiz sinemaların biletleri falan yapmıştım böyle bişey ama. son mesajlarıda okudun mu acaba bikaç arkadaşını çağırıp bi yerde pasta falan sürpriz doğum günü de yapçam gene de az mı kalır sence

Ya ben hediyeyi al direkt ver olayını sevmiyorum. Kendimden bi şeyler katmak hoşuma gider. Erkek arkadaşın kitap okumayı seviyorsa mesela bir kitap alıp içine notlar yazabilirsin. O sayfya gelince yazdığın mesajı okur vs.
Ana hediyen kazak ve doğum günü kutlaması zaten. Kazağı koyacağın hediye paketinin içine bir not da ekleyebilirsin. Daha hoş olur:)

Back