Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canm benm kızlar çekmeye başlarsa sesini de çıkaramaz arkadaşları da çekilmek ister bizde cekiliriz yani kaynar gider :)bu seferki değişik olsun başbaşa kalınca fotoğraf çekilirsiniz
Aynen ya her soruma önce bi gıcık etcek cevap buluyor hoşuna gidiyor
Üst kata cikarz öyle cok sıkılcağımız bi ortam değil. Benm derdim yanlz oldugumuzda yabancı insanlarla nasl olur hiç yapmadım daha önce böyle bir şey. Geçen doğum gününde kendim pasta yapıp bi yerde tek kutlamistik ama bilemedim
Ay evet cok güzel olcak inşallah cok heves ettim :)) bide kizlar buldumbuldum.com diye bi site var cok güzel hediyeler var bi bakın derim işiniz olursa.O zaman bu sefer çağır sıkılmazsan kalpli pasta yaptır çok güzel olur bence :)
bencede çok güzel bir site ya harika şeyler varHediye işini bana soracaksın o sitelerin müdavimi oldum hahaha
Ben yılbaşı için ikimize içinde kendi resmimiz olan kol saati yaptırdım çok güzel oldu
Kişiye özel hediyelere bayılıyorum sıradışılığı seviyorum sanırımm![]()
ah tamam canm aklımda olsun :) bende sana yardım ederim dicem çok ihtiyacın yok galiba ama olsun gene diyim ben ihtiyacın olursaEvet cnm hediye konusunda takılırsan kesinlikle sorabilirsin ilginç hediye bulurum bi de kişiye özel![]()
ah tamam canm aklımda olsun :) bende sana yardım ederim dicem çok ihtiyacın yok galiba ama olsun gene diyim ben ihtiyacın olursa![]()
evet canm sor tabiBende bulursam fikir sorarım nasıl olur diye![]()
Kızlar sevgilimin doğum günü ocak 25. Şöyle bişey düşünüyorum.. ikimize aynı renk birer triko kazak alsam onunkini hediye paketi yaptrsam müstakbel kaynanama veririm evlerinde bir ere koyar gece 12de ararm buraya bak derim hediyeyi bulur falan gündüz de buluşuruz bende ayni olan kazağı giyerim. Hoş olur mu sizce. Triko kazak bi tane kendime alacağıma ona bisey daha mi alsam yoksa bi triko kazak yeter mi bilemedim..
canm ben bi anı defteri hazırlamıştım ona dediğin gibi resimler gittiğimiz sinemaların biletleri falan yapmıştım böyle bişey ama. son mesajlarıda okudun mu acaba bikaç arkadaşını çağırıp bi yerde pasta falan sürpriz doğum günü de yapçam gene de az mı kalır senceBence bir mektup yazabilirsin. Ya da bi deftere anılarınızı hatırlatacak resimler yapıştırıp altına notlar yazabilirsin. Sadece triko kazak bana sade geldi açıkçası biraz. En azından güzel bir mektup yaz derim
aa sevgili tşörtü falan hayatta giymez canm benmki de o erkeklerden :) ama böyle düz güzel bi triko kazak sevebilir diye düşünüyorum ilk defa deniycem bunudahoşuna gitmeye bilid bazı erkekler ikiz gibi giyinmeyi sevmiyor, hiç denedinizmi sevgili tişörtü falan
kazak ihtiyaç zaten her daim mutlu olacağına inanıyorum.aa sevgili tşörtü falan hayatta giymez canm benmki de o erkeklerden :) ama böyle düz güzel bi triko kazak sevebilir diye düşünüyorum ilk defa deniycem bunuda
canm ben bi anı defteri hazırlamıştım ona dediğin gibi resimler gittiğimiz sinemaların biletleri falan yapmıştım böyle bişey ama. son mesajlarıda okudun mu acaba bikaç arkadaşını çağırıp bi yerde pasta falan sürpriz doğum günü de yapçam gene de az mı kalır sence
gündüz kutlıycaz zaten canm gece problem olur çıkmam falan. sağol fikrin için :)bence çok hoş canm hedıyen. ama şöyle bişey var gunduz bulustugunda kutlamıycak mısın ?
bencede canm bide sevdiği markadan alcam inşallah güzel olcak :)kazak ihtiyaç zaten her daim mutlu olacağına inanıyorum.