• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce hediyem nasıll

_eda555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2014
446
105
73
Kızlar sevgilimin doğum günü ocak 25. Şöyle bişey düşünüyorum.. ikimize aynı renk birer triko kazak alsam onunkini hediye paketi yaptrsam müstakbel kaynanama veririm evlerinde bir ere koyar gece 12de ararm buraya bak derim hediyeyi bulur falan gündüz de buluşuruz bende ayni olan kazağı giyerim. Hoş olur mu sizce. Triko kazak bi tane kendime alacağıma ona bisey daha mi alsam yoksa bi triko kazak yeter mi bilemedim..

Kızlar hediyem 6. Sayfada bi bakabilir misiniz tekrar. Uzun bi kararsızlıktan sonra aldım :)

Son düzenleme:
Kızlar sevgilimin doğum günü ocak 25. Şöyle bişey düşünüyorum.. ikimize aynı renk birer triko kazak alsam onunkini hediye paketi yaptrsam müstakbel kaynanama veririm evlerinde bir ere koyar gece 12de ararm buraya bak derim hediyeyi bulur falan gündüz de buluşuruz bende ayni olan kazağı giyerim. Hoş olur mu sizce. Triko kazak bi tane kendime alacağıma ona bisey daha mi alsam yoksa bi triko kazak yeter mi bilemedim..

Bence cok guzel dusunmussunuz..

onemli olan bence yapacaginiz surpriz. Hediyenin bir önemi oldugunu düşünmüyorum acikcasi. Erkekler zaten aaa gitmis de kazak almis demezler. Begenir ve cok hoşuna gider..
Benmde içime sindi bu sürpriz insallah begenir oda dediğiniz gibi. sağolun cevabınız için

Bence çağırma ikiniz başbaşa kutlayın yine de sen bilirsin tabi :)

Ayrıca sevgilinle doğum günümüz de aynı günmüş :D

Bence çağırma ikiniz başbaşa kutlayın yine de sen bilirsin tabi :)

Ayrıca sevgilinle doğum günümüz de aynı günmüş :D
Aa sizde kova kadınısınız demek erkekleri biraz gıcık ama cok napcagini bilen biri bizzat gözlemliyorum bayanlarina laf yok :-)
Yanlız her doğum günü beraber olduğumuzu belirtmek isterim :) bu insanlar kalkmaz mı sonra pastayı yeyip kalksalar cok güzel olur ama :)))

Aa sizde kova kadınısınız demek erkekleri biraz gıcık ama cok napcagini bilen biri bizzat gözlemliyorum bayanlarina laf yok :-)
Yanlız her doğum günü beraber olduğumuzu belirtmek isterim :) bu insanlar kalkmaz mı sonra pastayı yeyip kalksalar cok güzel olur ama :)))

Evet kova kadınıyım ama bende gıcığım :D yani nişanlım öyle diyor bayılıyorum gıcık etmeye :D

İşte pasta yendikten sonra gitmez o insanlar ta ki siz kalkana kadar eğer tanışıklığınız varsa ve kasılmayacak bi ortamsa gelsinler sonra sevgilin tekrar onlarla kutlamaya gider tek başına bu sefer sen düşünürsün ne yapıyorlar diye bi defa başıma gelmişti de öyle bişey :D

niye ki anlamadım rahat edememenizi?
Bilmem yani sevgilim cekinir utanir biraz galiba bende nasıl insann denk gelcegini de bilmiyorum diker gözlerini bakar biri rahatsz olurum bu sefer. Ama tersi olup alkışlayabilirler bile pasta koyarz onlara da falan şansa bırakmak istemedim sanırım

ya birşey olmaz ne güzel sevgini gösteriorsun kıskanırlar sadece sevgilini böyle düşün:) rahat ol bu kadar panik yapma:)

Evet kova kadınıyım ama bende gıcığım :D yani nişanlım öyle diyor bayılıyorum gıcık etmeye :D

İşte pasta yendikten sonra gitmez o insanlar ta ki siz kalkana kadar eğer tanışıklığınız varsa ve kasılmayacak bi ortamsa gelsinler sonra sevgilin tekrar onlarla kutlamaya gider tek başına bu sefer sen düşünürsün ne yapıyorlar diye bi defa başıma gelmişti de öyle bişey :D
Aynen ya her soruma önce bi gıcık etcek cevap buluyor hoşuna gidiyor :-)
Üst kata cikarz öyle cok sıkılcağımız bi ortam değil. Benm derdim yanlz oldugumuzda yabancı insanlarla nasl olur hiç yapmadım daha önce böyle bir şey. Geçen doğum gününde kendim pasta yapıp bi yerde tek kutlamistik ama bilemedim

çok tatlı bir hediye ama nişanlın çekingense başbaşa olunca yap bence utanabilir çekingen davranabilir sende beğenmedimi diye acaba düşüncelere kapılabilirsin..

ya birşey olmaz ne güzel sevgini gösteriorsun kıskanırlar sadece sevgilini böyle düşün:) rahat ol bu kadar panik yapma:)
Hemen anladn panik bi insan olduğumu :)) gecenkinde tek kutlamistik ama dicem simdi seni beraber kutlamaya ikna etmeye çalışıyorum gibi olcak :-) ama öyleydi acaba bu da değişik mi olsa bide fotoğraf cekilmeyi hic sevmiyor bahaneyle fotoğraf cekiliriz ya

çok tatlı bir hediye ama nişanlın çekingense başbaşa olunca yap bence utanabilir çekingen davranabilir sende beğenmedimi diye acaba düşüncelere kapılabilirsin..
Iste canm mecbur bi kafe gibi bi yerde olcak ondada yabancı insanlar olcak sonucta. Öyle olacağına tanıdıkları olsun daha mı iyi diye düşünüyorum

Back