- 7 Aralık 2018
- 6.754
- 17.655
- 27
-
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Tanışma kısmına takılmıyorum ben açıkçası. Instagramdan tanışmaktan daha güvenilir geliyor hatta. Instagram mesajlarına geri dönmem mesela. İnsanların tanışma hikayeleri çok değişik olabiliyor. Benim merak ettiğim sonrasında olanlarÇok özür dilerim ama 2 gün önce rastgele tanışıp yakınlaştığınız adamdan ne bekliyordunuz ki. Belki de başka bi yerde başka birinin yanına oturmuştur onunla tanışıyordur.
Normalinde ben de sizin gibi düşünüyordum. Benim bayadır ilişkim yok zaten. Ama bakıyorum yakın arkadaşlarımın çoğunun ilişkileri böyle başladı. Hatta bazısı çok mutlu devam ediyor. Benim mesafeli olduğumu düşünüyorlar. Ben de bir de böyle deneyeyim demiştimSizdeki ne yürekmiş ilk sefer tanıştığınız birisiyle evine gitmek hafif bişey yakınlaşmışsınız bide demişsiniz ki son harekettim yalnış olmuşmu diye bana göre baştan beri hepsi yalnış hareket olmuş 35 yasindayim erkekleri tanidigim kadariyla bir erkek evlenecegi veya ciddi düşündügü birisini ne eve cagırır nede yakınlaşır
Benden sana ablamı veya kardeş tavsiyesi mi dersin bilmem ama ilk tanıştığım birinin evine gitme ve yakınlaşma çünkü erkekler öyle eve çekenleri evlenmek için kabul etmezler RABBIM ins hayırlı bir eş çarşına çıkarırNormalinde ben de sizin gibi düşünüyordum. Benim bayadır ilişkim yok zaten. Ama bakıyorum yakın arkadaşlarımın çoğunun ilişkileri böyle başladı. Hatta bazısı çok mutlu devam ediyor. Benim mesafeli olduğumu düşünüyorlar. Ben de bir de böyle deneyeyim demiştim
İnstagram dışında biriyle de tanışabilirsiniz. İşten, okuldan, ortak arkadaş vs vs. Sizin hiç tanımadığınız biriyle tanışıp kısa sürede yakınlaşmanız ve o kişiyi merak etmeniz ilginç geldi bana.Tanışma kısmına takılmıyorum ben açıkçası. Instagramdan tanışmaktan daha güvenilir geliyor hatta. Instagram mesajlarına geri dönmem mesela. İnsanların tanışma hikayeleri çok değişik olabiliyor. Benim merak ettiğim sonrasında olanlar
Hareketleri rahatsız edici değildi. Öyle aniden gitmem ve onu uyandırmamamı yanlış anlamış olabilir mi acabaÇok hızlı ilerlemişsiniz sanki, o da bundan cesaret alıp daha da ileriye götürmek istemiş, yok demişsiniz. Ne düşündünüz, ne hissettiniz bilemem ama adam cinsellik yaşayabileceği biri olarak görmüş sizi, red yiyince de daha iletişim olmamış. Sizin yazmanız " benden umudu kesme, az nazlandım sadece " imaji verebilir.
Toplu buluşmaydı zaten. Kızlar da vardıNe cesaretlisiniz valla. Hemen eve gitmeyi doğru bulmuyorum.
Peki sizce benim uyandırmadan gitmem ve ertesi gün için çekimser kalmam sebep olmuş olabilir mi? Yoksa isteseydi her halükarda yazar mıydı?Keşke bir sonraki buluşmanızda evde değil dışarıda olsaydı, arkadaşlarınız böyle tanışıyor mutlu diye sizde de aynısı olacak değil.
Elektrik alsa yazardı, onun almak istediği farklıymış boşverin.
+Çok hızlı ilerlemişsiniz sanki, o da bundan cesaret alıp daha da ileriye götürmek istemiş, yok demişsiniz. Ne düşündünüz, ne hissettiniz bilemem ama adam cinsellik yaşayabileceği biri olarak görmüş sizi, red yiyince de daha iletişim olmamış. Sizin yazmanız " benden umudu kesme, az nazlandım sadece " imaji verebilir.
Yani bir erkeğin buna takılacak kadar naif ve hassas olduğunu sanmıyorum. Günü birlik takılmak olmuş sizin ki. İstese adam yazar eli kolu bağlı değil yaPeki sizce benim uyandırmadan gitmem ve ertesi gün için çekimser kalmam sebep olmuş olabilir mi? Yoksa isteseydi her halükarda yazar mıydı?
Beğenmiş veya elektik uyumu olsaydı emin ol yazardı. Çekimser vs değilsiniz bu arada, takmayın kafanıza.Peki sizce benim uyandırmadan gitmem ve ertesi gün için çekimser kalmam sebep olmuş olabilir mi? Yoksa isteseydi her halükarda yazar mıydı?
İsteseydi her halükarda yazardıPeki sizce benim uyandırmadan gitmem ve ertesi gün için çekimser kalmam sebep olmuş olabilir mi? Yoksa isteseydi her halükarda yazar mıydı?