- 17 Temmuz 2023
- 281
- 839
- 32
-
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Hepi topu birkaç kere gördüğün adamla ne evlenmesi zaten ya. Konu sahibi evlilik lafı da etmemiş zaten. Nerden çıkardılar onu çok merak ediyorum.iki kere görüştüğünüz her insanla ilgili beklentiye girmemelisiniz. olayda üzerine düşünecek hiçbir şey yok. istiyorsanız yazın.
yahu şu erkekler evlenmek isteseydi zart zurt diye konuşanlara da ayrı üzülüyorum. kendi kısıtlı ve cehalet dolu çevrenizde gördüğünüz şeyleri mutlak doğru sanıp bir de genç kızların moralini bozmaya çalışmayın. dünya sizin gördüğünüzden ibaret değil. her kadın elini tuttuğu her erkekle evlenmeye de kalkmıyor ayrıca.
Yok öyle bir şey yahu o iş değişir kişilere ve şartlara göre. Ama buradaki sadece cinsellik gibi duruyor.Sizdeki ne yürekmiş ilk sefer tanıştığınız birisiyle evine gitmek hafif bişey yakınlaşmışsınız bide demişsiniz ki son harekettim yalnış olmuşmu diye bana göre baştan beri hepsi yalnış hareket olmuş 35 yasindayim erkekleri tanidigim kadariyla bir erkek evlenecegi veya ciddi düşündügü birisini ne eve cagırır nede yakınlaşır
Eşimle sevgiliyken kendi evine de arkadaşının evine de çok gittik. Çünkü beni arzuluyordu ben de onu. Sonra da evlendik zaten. Genellemeniz yanlış.35 yasindayim erkekleri tanidigim kadariyla bir erkek evlenecegi veya ciddi düşündügü birisini ne eve cagırır nede yakınlaşır
Ben sizi anlıyorum; hoş da birisiniz sanırım ama.. bu işleri alışa bırakmak, hamleleri çok uzun badede düşünmemek.. bunları yapamıyorusunuz sanırım ki kolay da değil zaten. Bu olayda da yeltenmişsiniz ama frenlemişsiniz de bi yerde; o bahsettiğiniz arkadaşlar devamını da getirirler miydi acaba?Peki sizce benim uyandırmadan gitmem ve ertesi gün için çekimser kalmam sebep olmuş olabilir mi? Yoksa isteseydi her halükarda yazar mıydı?
Geçirmek ya da kal bir yerlere gideriz gibisibden bir şeyler diyebilirdi belki. Çünkü öyle bir şeyler demişti. Bir de konuşma arasında seninle şuraya gideriz demişti o yüzden yazmaması garip geldi. Acaba benim erkenden gitmemi ve ertesi gün çekimser kalmamı yanlış mı anladı diye düşündümAdam "uyuyordun kiyamadim" inceliginde bile degil
Sen bozuldu mu haber vermedim diye diyorsun
napcakmis uyaninca gitmeden bi opucuk daha mi alacakmis nedir yani
tuhaf biri
Akışa bırakmaktan kastınız düşünmeden içten geldiği gibi yazmak mı yoksa durup beklemek mi? Bir de ertesi gün belki kalkıp gitmezdim aslında ama yapışkan gibi de olmak istemedim.Ben sizi anlıyorum; hoş da birisiniz sanırım ama.. bu işleri alışa bırakmak, hamleleri çok uzun badede düşünmemek.. bunları yapamıyorusunuz sanırım ki kolay da değil zaten. Bu olayda da yeltenmişsiniz ama frenlemişsiniz de bi yerde; o bahsettiğiniz arkadaşlar devamını da getirirler miydi acaba?
Bu arada hayır ona alınmış olamaz bence beyfendi
Sizinle cinsellikte ilerlemeye çalışmış kapı kapalı görünce başka kapılarda şansını deneyecek .Sizde bunu görüyor ve bu ihtimal korkusundan soruyorsunuzPeki sizce benim uyandırmadan gitmem ve ertesi gün için çekimser kalmam sebep olmuş olabilir mi? Yoksa isteseydi her halükarda yazar mıydı?
Normalde beklentiye girmem ama bu kişiye karşı baya bir çekim hissettim inanılmaz derecede. Bu yüzden de kendime kızıyorum gafil avlandımiki kere görüştüğünüz her insanla ilgili beklentiye girmemelisiniz. olayda üzerine düşünecek hiçbir şey yok. istiyorsanız yazın.
yahu şu erkekler evlenmek isteseydi zart zurt diye konuşanlara da ayrı üzülüyorum. kendi kısıtlı ve cehalet dolu çevrenizde gördüğünüz şeyleri mutlak doğru sanıp bir de genç kızların moralini bozmaya çalışmayın. dünya sizin gördüğünüzden ibaret değil. her kadın elini tuttuğu her erkekle evlenmeye de kalkmıyor ayrıca.
Yani burda da strateji var mesela işte. Madem zorunlu değildiniz ve kalmak istiyordunuz, kalabilirdiniz. İçinizden geleni yapmaktan bahsediyorum ama o gece ya da sabahına da aynı zamanda; şimdi de olabilir, yapın demiyorum bazıları için bu zor ben de öyleyim. Ben buralarda bocalıyosunız sanırım demek istedim.Akışa bırakmaktan kastınız düşünmeden içten geldiği gibi yazmak mı yoksa durup beklemek mi? Bir de ertesi gün belki kalkıp gitmezdim aslında ama yapışkan gibi de olmak istemedim.
Boylesine alingan cekingen insan lap diye insan icine girip arkadas olalim demezGeçirmek ya da kal bir yerlere gideriz gibisibden bir şeyler diyebilirdi belki. Çünkü öyle bir şeyler demişti. Bir de konuşma arasında seninle şuraya gideriz demişti o yüzden yazmaması garip geldi. Acaba benim erkenden gitmemi ve ertesi gün çekimser kalmamı yanlış mı anladı diye düşündüm