- 7 Aralık 2018
- 6.754
- 17.655
- 27
-
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Evet maalesef. Tüm gece içimden geldiği gibi davrandım ama ertesi gün aynı şekilde yapamadım biraz fazla etkilendim galiba. Bu yüzden de kendimi suçluyorum şöyle yapsaydım daha farklı olur muydu diye. Ama her ne olursa olsun neden uyandırmadın dışında yazmaması da garip geliyor. Çekingen biri değil çünkü hatta inatçıYani burda da strateji var mesela işte. Madem zorunlu değildiniz ve kalmak istiyordunuz, kalabilirdiniz. İçinizden geleni yapmaktan bahsediyorum ama o gece ya da sabahına da aynı zamanda; şimdi de olabilir, yapın demiyorum bazıları için bu zor ben de öyleyim. Ben buralarda bocalıyosunız sanırım demek istedim.
Hastaneye gideceğimi bilmiyordu.Boylesine alingan cekingen insan lap diye insan icine girip arkadas olalim demez
Bence sen fazla hassas dusunuyorsun
hastaneden sonra bulusalim mi ya da bende geleyim mi suraya gideriz demistim ya vs diyebilirdi
Yazmamasini neden bu olaya bagliyorsun? Belki de ah be dusuremedim kizi neyse diyip gecti coktan?
Ya öyle cana kast etme gibi şeyler yapacak türden değiller. Normal gençler yani. Rahatsız edici başka davranışları olabilirdi tabii ki ama hislerime güvendim sadece. Bahsettiğim kişi olmasaydı o gün gitmezdimÇok hızlı gitmişsiniz. O kadar güvensiz ki etraf, ne cesaret....
Ya ben kesin yaşlandım...
Aslında tüm gece baya belliydi istediğim ama iletişimi devam ettirmek istemiyormuş gibi gelmiş olabilir ona. Bir yerlerde görüşmeyi teklif edebilirim belkiAçıkçası sanki onu istemiyor gibi davranmışsınız. Tamam birlikte olmak istememenizi söylemeniz çok normal ama aklınızda hoşlandım biraz daha tanısam güzel olur gibi bir cümle geçtiyse bunu ona söyleseydiniz belki o da kendini geri çekmezdi. Siz nasıl kendiniz için yapışır gibi görünmek istemiyorum diyorsanız büyük ihtimal o da diyordur. Yani öyle eskisi gibi sürekli peşinden koşturma ilk adımı hep erkek atma gibi durum kalmadı çok. Varsa o tip insanlar birbirini buluyor genelde ve toksik ilişkiye dönüyor olay. Eğer aklınız onda kaldıysa bir mesaj atarak seni yakından tanımak istiyorum diyebilirsin. Hayır derse niyetini tamamen öğrenmiş olursun.
Esimle bir haftalik tanisikken evine cagirdi. Daha once cagirdi da ben gitmedim.Sizdeki ne yürekmiş ilk sefer tanıştığınız birisiyle evine gitmek hafif bişey yakınlaşmışsınız bide demişsiniz ki son harekettim yalnış olmuşmu diye bana göre baştan beri hepsi yalnış hareket olmuş 35 yasindayim erkekleri tanidigim kadariyla bir erkek evlenecegi veya ciddi düşündügü birisini ne eve cagırır nede yakınlaşır
Korkuyorsunuz çünkü muhtemelen.. üzülmekten korkmak yaşamaktan korkmak gibi, bunun temeline inebilirisiniz terapi ile. Kaygılı mı bağlandınız acaba annenize?Evet maalesef. Tüm gece içimden geldiği gibi davrandım ama ertesi gün aynı şekilde yapamadım biraz fazla etkilendim galiba. Bu yüzden de kendimi suçluyorum şöyle yapsaydım daha farklı olur muydu diye. Ama her ne olursa olsun neden uyandırmadın dışında yazmaması da garip geliyor. Çekingen biri değil çünkü hatta inatçı
Aman dikkat edin. O kadar çok kadın cinayeti var ki. Çoğu katilini seviyor ve güveniyordu....Ya öyle cana kast etme gibi şeyler yapacak türden değiller. Normal gençler yani. Rahatsız edici başka davranışları olabilirdi tabii ki ama hislerime güvendim sadece. Bahsettiğim kişi olmasaydı o gün gitmezdim
Ya bu şans mı cidden?Esimle bir haftalik tanisikken evine cagirdi. Daha once cagirdi da ben gitmedim.Yakinlastik da. Simdi evliyiz, cocugumuz var. Erkekleri cok tanimiyorsunuz bence. Ha dun de dedi ki sana ilk gordugum andan beri asigim. 8. Yilimizdayiz.
Evet ben de çok duyuyorum böyle şeyler. Peki devamında nasıl ilerledi? Siz yaşayan biri olarak ne düşünüyorsunuz konu hakkındaEsimle bir haftalik tanisikken evine cagirdi. Daha once cagirdi da ben gitmedim.Yakinlastik da. Simdi evliyiz, cocugumuz var. Erkekleri cok tanimiyorsunuz bence. Ha dun de dedi ki sana ilk gordugum andan beri asigim. 8. Yilimizdayiz.
Baliklama tanimadigin kisinin evine gidilmez tabi. Ben benimkini uzaktan gorup begeniyordum. Tanismak icin firsat kolluyordum. Filmlerde olacak tesadufler silsilesi sayesinde tanistik. Evren ilk kez benim icin calisti. Ben de yok olmaz diyemezdim.Ya bu şans mı cidden?ben yazan kişiyi de anlıyorum öyleleri de var çünkü bem anlamadım ki nasıö ayırt edicez?
Evet kaçıngan-kaygılı bağlanma stiline sahibim. Bağlanma stillerini okurken tetiklenip ağlıyorum o yüzden üzerine eğilemedim bu durumun. Üstesinden gelebilsem hayat kalitem artacakKorkuyorsunuz çünkü muhtemelen.. üzülmekten korkmak yaşamaktan korkmak gibi, bunun temeline inebilirisiniz terapi ile. Kaygılı mı bağlandınız acaba annenize?
Konuya gelince bemce de yazardı istese ama yazmayın demek değil bu. Risk alıp yazıp, olabilecek olumsuz olaylara da katlanabilirsiniz
Ben kendi ne hissettigime bakarim. Ben zaten esimle tanismak icin firsat kolluyordum. Devaminda 2 sene sevgililik sonrasinda evlendik. Tabi ki firtinali zamanlar da oldu. Arayip sormadigi, ayrildigimiz zamanlar. Ama vazgecemedik birbirimizden. Yaslarimiz cok genc degildi ama. Senin durumunda olsam kendi ne hissettigime bakarim. Hareketlerinde yanlis bir sey yok bence. Yazmamasi icin sebep de yok. Guclu bir cekim hissettiyse onunde sonunda yazar.Evet ben de çok duyuyorum böyle şeyler. Peki devamında nasıl ilerledi? Siz yaşayan biri olarak ne düşünüyorsunuz konu hakkında
Ben de amma safım haSizin hareketlerinizde yanlış anlaşılacak bir şey yok. Büyük olasılıkla cinsellik beklentisi ile yanaştı size.
Üstüne bireysel ya da bir uzman ile kesinlikle çalışmalısınız ya. Bu çocuğu da sallayın sizin asıl sorununuz bu gibiEvet kaçıngan-kaygılı bağlanma stiline sahibim. Bağlanma stillerini okurken tetiklenip ağlıyorum o yüzden üzerine eğilemedim bu durumun. Üstesinden gelebilsem hayat kalitem artacak
Evet kesinlikle. Mesela şöyle bir örnek vereyim. Bu veya daha önce hoşlandığım birinin benimle ilgilendiğini hissettimde durup "bu an gerçek olamaz ki beni gerçekten sevmez,istemez" diye düşündüğüm bir an oluyor. Bunu bilinçli düşünmüyorum saniyelik gelişiyor.Üstüne bireysel ya da bir uzman ile kesinlikle çalışmalısınız ya. Bu çocuğu da sallayın sizin asıl sorununuz bu gibi
E tamam sonradan neden haber vermedin demis o zaman ogrendi neticedeHastaneye gideceğimi bilmiyordu.
Evet kaçıngan-kaygılı bağlanma stiline sahibim. Bağlanma stillerini okurken tetiklenip ağlıyorum o yüzden üzerine eğilemedim bu durumun. Üstesinden gelebilsem hayat kalitem artacak