Sizce hareketlerim yanlış mıydı?

Evet maalesef. Tüm gece içimden geldiği gibi davrandım ama ertesi gün aynı şekilde yapamadım biraz fazla etkilendim galiba. Bu yüzden de kendimi suçluyorum şöyle yapsaydım daha farklı olur muydu diye. Ama her ne olursa olsun neden uyandırmadın dışında yazmaması da garip geliyor. Çekingen biri değil çünkü hatta inatçı

Hastaneye gideceğimi bilmiyordu.

Çok hızlı gitmişsiniz. O kadar güvensiz ki etraf, ne cesaret....

Ya ben kesin yaşlandım...
Ya öyle cana kast etme gibi şeyler yapacak türden değiller. Normal gençler yani. Rahatsız edici başka davranışları olabilirdi tabii ki ama hislerime güvendim sadece. Bahsettiğim kişi olmasaydı o gün gitmezdim

Aslında tüm gece baya belliydi istediğim ama iletişimi devam ettirmek istemiyormuş gibi gelmiş olabilir ona. Bir yerlerde görüşmeyi teklif edebilirim belki

Esimle bir haftalik tanisikken evine cagirdi. Daha once cagirdi da ben gitmedim. Yakinlastik da. Simdi evliyiz, cocugumuz var. Erkekleri cok tanimiyorsunuz bence. Ha dun de dedi ki sana ilk gordugum andan beri asigim. 8. Yilimizdayiz.

Korkuyorsunuz çünkü muhtemelen.. üzülmekten korkmak yaşamaktan korkmak gibi, bunun temeline inebilirisiniz terapi ile. Kaygılı mı bağlandınız acaba annenize?
Konuya gelince bemce de yazardı istese ama yazmayın demek değil bu. Risk alıp yazıp, olabilecek olumsuz olaylara da katlanabilirsiniz

Aman dikkat edin. O kadar çok kadın cinayeti var ki. Çoğu katilini seviyor ve güveniyordu....

Adamın sizi yakından tanımak, sizinle yavas yavas ilerlemek gibi niyetleri yok. Adam takilalim, yakinlasalim derdinde ama sizde boş degilsiniz, çok çekici geldi diyorsunuz e o zaman sevişin rahatlayın. Biz mani olmayalim

Yukarıda sevgilimin evine de gittim sonra evlendik diye yazan olmuş. Olabilir, ama konu sahibi sevgili değil.

Yine yukarıda erkekler evleneceği kızla şöyle böyle yapmazci biri gelmiş, hangi partiye oy verdiğini bildiğime yemin edebilirim ama nedense hepte böyle kafalardan çıkıyor ne çıkıyorsa kanıt müge anlı.

Esimle bir haftalik tanisikken evine cagirdi. Daha once cagirdi da ben gitmedim. Yakinlastik da. Simdi evliyiz, cocugumuz var. Erkekleri cok tanimiyorsunuz bence. Ha dun de dedi ki sana ilk gordugum andan beri asigim. 8. Yilimizdayiz.
Ya bu şans mı cidden? ben yazan kişiyi de anlıyorum öyleleri de var çünkü bem anlamadım ki nasıö ayırt edicez?

Evet ben de çok duyuyorum böyle şeyler. Peki devamında nasıl ilerledi? Siz yaşayan biri olarak ne düşünüyorsunuz konu hakkında

Ya bu şans mı cidden? ben yazan kişiyi de anlıyorum öyleleri de var çünkü bem anlamadım ki nasıö ayırt edicez?
Baliklama tanimadigin kisinin evine gidilmez tabi. Ben benimkini uzaktan gorup begeniyordum. Tanismak icin firsat kolluyordum. Filmlerde olacak tesadufler silsilesi sayesinde tanistik. Evren ilk kez benim icin calisti. Ben de yok olmaz diyemezdim.

Evet kaçıngan-kaygılı bağlanma stiline sahibim. Bağlanma stillerini okurken tetiklenip ağlıyorum o yüzden üzerine eğilemedim bu durumun. Üstesinden gelebilsem hayat kalitem artacak

Evet ben de çok duyuyorum böyle şeyler. Peki devamında nasıl ilerledi? Siz yaşayan biri olarak ne düşünüyorsunuz konu hakkında
Ben kendi ne hissettigime bakarim. Ben zaten esimle tanismak icin firsat kolluyordum. Devaminda 2 sene sevgililik sonrasinda evlendik. Tabi ki firtinali zamanlar da oldu. Arayip sormadigi, ayrildigimiz zamanlar. Ama vazgecemedik birbirimizden. Yaslarimiz cok genc degildi ama. Senin durumunda olsam kendi ne hissettigime bakarim. Hareketlerinde yanlis bir sey yok bence. Yazmamasi icin sebep de yok. Guclu bir cekim hissettiyse onunde sonunda yazar.

Sizin hareketlerinizde yanlış anlaşılacak bir şey yok. Büyük olasılıkla cinsellik beklentisi ile yanaştı size.

Evet kaçıngan-kaygılı bağlanma stiline sahibim. Bağlanma stillerini okurken tetiklenip ağlıyorum o yüzden üzerine eğilemedim bu durumun. Üstesinden gelebilsem hayat kalitem artacak
Üstüne bireysel ya da bir uzman ile kesinlikle çalışmalısınız ya. Bu çocuğu da sallayın sizin asıl sorununuz bu gibi

Üstüne bireysel ya da bir uzman ile kesinlikle çalışmalısınız ya. Bu çocuğu da sallayın sizin asıl sorununuz bu gibi
Evet kesinlikle. Mesela şöyle bir örnek vereyim. Bu veya daha önce hoşlandığım birinin benimle ilgilendiğini hissettimde durup "bu an gerçek olamaz ki beni gerçekten sevmez,istemez" diye düşündüğüm bir an oluyor. Bunu bilinçli düşünmüyorum saniyelik gelişiyor.

Aynı Masada en fazla bir saat oturduğınuz biriyle telefon numarası vermek evine gitmek baştan yanlış buldum. Manyak dolu etraf. O evden cesedinizin çıkmadığına veya kaybolmadığınıza dua etmeniz lazım. Ortalık ruh hastası kaynıyor. Belki ben geri kafalıyım bilmiyorum. Büyük konuşmayayım ama bu kadar rahat düşünüp davrananmam ben.

ben de sizin gibiydim, olmayacak şeyleri kafamda büyütür, iki laf arasında edilmiş bomboş şeylerden dolayı beklentiye girer üzülürdüm. ne hissettiğinizi çok iyi anlıyorum, bir uzmandan yardım almak çok işinize yarar, basit bir konu gibi görünüyor ama insanın hayat kalitesini çok düşürebiliyor. kendi kendine aşması çok sancılı.

yakın ilişkiler isimli podcast'i tavsiye edebilirim.

deneye yanıla insanları ve ilişkileri öğreniyoruz, bilinçli akıllı biriyseniz zamanla toparlarsınız zaten. içinizden geldiği gibi hareket edin, istersen yaz, istersen yazma. yok bana yazmadı, etmedi diye sizin gibi uzun uzadıya da düşündüğünü hiç zannetmiyorum. tek kural istemediğin şeyleri birileri seni sevsin, kabul etsin diye yapmamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…