tatlım öncelikle bulunduğun şehir neresi bilmiyorum ama orada varsa toptancı firmalarıda gez. ben en kısa zamanda gezmeye çalışacağım adreslerini tespit edince :)Takibindeyim
gümüş düşünmemiştim canm hiçBenceeeeeee bunun kenarlari gumus rengi olani canim sadenin hicbir zaman modasi gecmez ve uydurmasi daha kolay olur. Ben bundan almistim gayette memnunum. Cok da SIK duruyor.
teşekkürlerrr3 ve 4 güzel
canm sen korkmaz mı almıştın??Benceeeeeee bunun kenarlari gumus rengi olani canim sadenin hicbir zaman modasi gecmez ve uydurmasi daha kolay olur. Ben bundan almistim gayette memnunum. Cok da SIK duruyor.
Aslinda gural marka olarak ilk uce girer kutahyayla ayni sirketlermis sanirim ve uzun yillardir varlar guralin takimi bu 1500 civariyok canm inanmaman derken nedenini sormak istemiştim aslında :)
güral nasıl kalite olarak hangi sırada acaba?
taç daha mı iyi tacı da çok bilmiyorum.
modeli nasıl sence ben daha modern buldum. diğerlerinin sırları dökülür dediler hangi marka olursa olsun dediler. ama bu da sofra da çok mu silik durur renk olmadığından. ya da yıkandıkça fotodaki gibi parlamaz mı?
elimde yıkarım ayyD
bu arada o modelin karacasının kenarları ince dore olan modelini gördüm tam benlik işte dedm.
dore dore diye tutturmuştum sonra beyaz olan bu takımda hoşuma gidince ikisini bi arada görmek mutlu etti beni ama bütçeme uygun değil
9 taksitli fiyatı 2997
nakitte 2850. çok değil mi canm ya
diğer modeller 2100-2500 arasında geziniyor fiyat olarak.
sanırım bu yeni model diye.
karaca nın diğer modellerinde çeyiz paketi yoktu zaten karaca çok mu palıda benm mi haberim yok =(
sadece yemek takımı mı bu fiyat canmAslinda gural marka olarak ilk uce girer kutahyayla ayni sirketlermis sanirim ve uzun yillardir varlar guralin takimi bu 1500 civari
alttaki takım doreliymiş galiba o da mı aynı fiyat?Aslinda gural marka olarak ilk uce girer kutahyayla ayni sirketlermis sanirim ve uzun yillardir varlar guralin takimi bu 1500 civari
Nasıl hepsine 800 neler varmış içindekızlar
bir de şu markasız takımlar nasıl ya benm bi arkadaş toptancıda görmüş ben daha gidemedm. markası aklında kalmamış hepsine 800 dedi
canm sen hangi şehirdesin??Nasıl hepsine 800 neler varmış içindeya araştırdıkca para veresim gelmiyor ya bin lira versek hepsini alsak
birde toptancıyı nereden bulcaz ki yaa
neden araştırdıkça para veresn gelmiyor canm ??Nasıl hepsine 800 neler varmış içindeya araştırdıkca para veresim gelmiyor ya bin lira versek hepsini alsak
nerelerdesin canm naptın yaaaNasıl hepsine 800 neler varmış içindeya araştırdıkca para veresim gelmiyor ya bin lira versek hepsini alsak
neden araştırdıkça para veresn gelmiyor canm ??
sana fiyatları yazdım okudun mu canm
nerelerdesin canm naptın yaaa
yazdım yazdım görmedn herhalde
ne iş yapıyorsun canm düğün ne zaman konuşamadıkİşlerden fırsat buldukça giriyorummm
rica ederim canımcım.Herkes demiş ne gereği var boşa masraf başka şeyler algereksiz ayrı al herkes her kafadan bir şey söylüyor yaa veee ben hala bir şey alamadııımmm sen ne yaptınn baktım fiyatlara tabii çok teşekkür ediyorummm
rica ederim canımcım.
evet bende ucuz alma taraftarıyım ama en ucuzu bile pahalı
sen hangi semtlere baktın canm. fiyatlar sende hangi aralıklarda. nasıl modeller beğendin??
ne iş yapıyorsun canm düğün ne zaman konuşamadık
misafir olmasada kendimiz içinde gerekli gibivalla hepsi pahalı hepsi millet hep şey yazmış şahsen ben tabak çanağa okadar para vermem televizyon parası oturma grubu parası falan yazmışlar ama sonuçta o eve misafir gelip gidecek insan istiyor ki özenle seçsin özenle ağırlasın misafirlerini
özel sektörde çalışıyorum ben
misafir olmasada kendimiz içinde gerekli gibi
bazen şeytan diyor en ucuzunu al çık
ki en ucuzunu ben 1800e taçtan buldum.
ya da gidip bir züccaciyede set oluşturacaz
kim icat etti hakkaten bunları
canm senin baktıklarında bone chına falan yazıyor muydu??
yok canm nerdeee şu takımı aradan çıkarayımda bi ona da bakarız inşallah. ay ne almamız lazm küçük ev aletleri olarak kafamda bi toparlamalıyımhiç hatırlamıyorum ama öyle bone chına lar ek ücretli oluyor sanırım üstüne para ödeniyor
aynen yaa öff alsakta kurtulsam daha bir sürü şey alınacak varya süpürge küçük ev aletleri onları aldınmı sen