tatlım bana en iyi ilki geldiönemli değil canım evet bende kararsızım yardımcı olursan sevinirimsence hangisi
1)
Eki Görüntüle 1724984
2)Eki Görüntüle 1724986
3)Eki Görüntüle 1724987
tatlım bana en iyi ilki geldi
fakat 2.de ona benzer yakın bir model ama daha çok kabartmaya 1 sahip
gümüş renkler dimi canm
motifli olandan sıkılabilirsin hemen. modası da geçer
hangi marka ne kadar canm
daha ilginç modeller baksana
tatlım ne kadarbunlar schafer canım nişanlımla beraber baktık bunlardan birini seçmemi istiyo o yüzden bende napcam bilmiyorum modeller hep böyle schafer da
tatlım ne kadar
schferların tencereleri kötü
bende iyi bir model bulur muyum diye baktımda yoktu pek model
neden nişanlın mı alacak canm??
düğün ne zaman??
çeyiz paketi mi??
sen kafanda belirleyp en son en beğendklerini ona sunsan ya canmdüğünümüz ekim 2016 da olcak o almıcak ama ben o da beğensin istiyorum sonuçta birlikte kullanıcaz
2250tl yemek takımı, çatal bıçak takımı ,çelik ve seramik tencere takımı, çay bardağı takımı ,baharatlık takımı ,kahvaltı takımı , su bardağı takımı var içinde yanlış hatırlamıyosamsen kafanda belirleyp en son en beğendklerini ona sunsan ya canm
ne kadar çeyiz paketi mi demiştim canm
bedavaymış canm ya istanbulda mı kız2250tl yemek takımı, çatal bıçak takımı ,çelik ve seramik tencere takımı, çay bardağı takımı ,baharatlık takımı ,kahvaltı takımı , su bardağı takımı var içinde yanlış hatırlamıyosam
bedavaymış canm ya istanbulda mı kıznakit taksit ??
fiyatı iyi canm fakat neden ucuz düşünmeni tavsiye ederm yani tencere kalitesinde schaferı kimse önermiyor teneke gibi dedi bizim komşuhahaha biraz öyleödeme şeklini sormadık ama ben zaten evkur tarzı biyerden alırım diye düşünmüştüm bu kendi mağazasında baktığımız ben oradan kalın bir katalag alıp çıktım ayrıca istediğimiz ürünü istediğimiz başka bir ürün ile değiştirebiliyormuşuz bende baharat takımını bıçak takımıyla kahvaltı takımını da günlük yemek takımıyla değiştiririm diye düşünmüştüm
fiyatı iyi canm fakat neden ucuz düşünmeni tavsiye ederm yani tencere kalitesinde schaferı kimse önermiyor teneke gibi dedi bizim komşu
bende bizim burada yemek takımı, çbk takımı,kahvaltı takımı ve tencere takımına 2100 tl fiyat almştm
bi dahada yanından geçmedm
diğer markaları bi gez araştır çöp ürün alma derimBu fiyata yakın başka biyer yokki canım ya ama mağazaya giderken nişanlımla gidicem belki başka marka beğeniriz orada
Kendi yemek takımımı alırken beğendiğim birkaç takım içindeydi bu model de :) Bence çok şıkbu takım nasıl arkadaşlar Kütahya Porselen'in yemek takımı 83 prç.
Bir tek, motiflerinin yemek koyulan kısımda olmasını istemediğim için elemiştim. Sonuçta çatal bıçak değen yerler. Zamanla aşınıp boyası çıkabilir ve sağlığa zararlı olabilir. Yine de sizin tericihiniz :)bu takım nasıl arkadaşlar Kütahya Porselen'in yemek takımı 83 prç.