- 27 Ağustos 2011
- 11.322
- 2.764
hangisi sade olan canmSelam canim, yemek takimlari icin butcen nekadar once o onemli, pierre cardinde cok hos modeller var ama cevremde kullanan olmadigindan kalitesini bilemiyorum, begendigin model benm alacagim tarzda degil cok sade buldum, renkli takimda sevmiyorum icinde yemegin kotu duracagini dusunuyorum tabagi dolu hayal et modellere bakarken, ama bi tik daha agir bi model secebilirsin:) kare modeller cok revacta , bana kalirsa yine yuvarlaklara donulecek daha kibarlar cunku:) ceyiz topigimi inceledinmi bilmiyorum ben bernardodan aldim icime sindi onemli olan ne alirsan al icine sinmesi, zevk herkese gore degisir ama bisey ya kalitelidir yada degildir, onemli olan o yaldizlarin cikip cikmamasi uzun omurlu olmasi, ornegin bernardoda en ucuz takimlari satici kendi eliyle desenlerini cikarabildi, her zlmagazanin her malida iyi degil. porselenin parlakligi bile kendini ele veriyor, heryeri gez eline al tabaklari en pahalisindan en ucuzuna, bisure sonra fark anlasiliyor ona gore seciyorsun:) bu baktigin takimlari almadan bol alternatif gor derim.. illa pierre cardinse linenste daha cok secenek bulabilirsin, sevgiler :))
birden fazla olduda önerimdekiler