Mutfak Dekorasyonu sizce hangi yemek takımı (fotoğraflı)

tatlım bana en iyi ilki geldi
fakat 2.de ona benzer yakın bir model ama daha çok kabartmaya 1 sahip
gümüş renkler dimi canm
motifli olandan sıkılabilirsin hemen. modası da geçer
hangi marka ne kadar canm
daha ilginç modeller baksana

bunlar schafer canım nişanlımla beraber baktık bunlardan birini seçmemi istiyo o yüzden bende napcam bilmiyorum modeller hep böyle schafer da :KK43:

bunlar schafer canım nişanlımla beraber baktık bunlardan birini seçmemi istiyo o yüzden bende napcam bilmiyorum modeller hep böyle schafer da :KK43:
tatlım ne kadar
schferların tencereleri kötü
bende iyi bir model bulur muyum diye baktımda yoktu pek model
neden nişanlın mı alacak canm??
düğün ne zaman??
çeyiz paketi mi??

tatlım ne kadar
schferların tencereleri kötü
bende iyi bir model bulur muyum diye baktımda yoktu pek model
neden nişanlın mı alacak canm??
düğün ne zaman??
çeyiz paketi mi??

düğünümüz ekim 2016 da olcak o almıcak ama ben o da beğensin istiyorum sonuçta birlikte kullanıcaz :KK60:

bedavaymış canm ya istanbulda mı kız :KK70: nakit taksit ??

hahaha biraz öyle :KK48::KK48: ödeme şeklini sormadık ama ben zaten evkur tarzı biyerden alırım diye düşünmüştüm bu kendi mağazasında baktığımız ben oradan kalın bir katalag alıp çıktım ayrıca istediğimiz ürünü istediğimiz başka bir ürün ile değiştirebiliyormuşuz bende baharat takımını bıçak takımıyla kahvaltı takımını da günlük yemek takımıyla değiştiririm diye düşünmüştüm

hahaha biraz öyle :KK48::KK48: ödeme şeklini sormadık ama ben zaten evkur tarzı biyerden alırım diye düşünmüştüm bu kendi mağazasında baktığımız ben oradan kalın bir katalag alıp çıktım ayrıca istediğimiz ürünü istediğimiz başka bir ürün ile değiştirebiliyormuşuz bende baharat takımını bıçak takımıyla kahvaltı takımını da günlük yemek takımıyla değiştiririm diye düşünmüştüm
fiyatı iyi canm fakat neden ucuz düşünmeni tavsiye ederm yani tencere kalitesinde schaferı kimse önermiyor teneke gibi dedi bizim komşu
bende bizim burada yemek takımı, çbk takımı,kahvaltı takımı ve tencere takımına 2100 tl fiyat almştm
bi dahada yanından geçmedm

fiyatı iyi canm fakat neden ucuz düşünmeni tavsiye ederm yani tencere kalitesinde schaferı kimse önermiyor teneke gibi dedi bizim komşu
bende bizim burada yemek takımı, çbk takımı,kahvaltı takımı ve tencere takımına 2100 tl fiyat almştm
bi dahada yanından geçmedm

Bu fiyata yakın başka biyer yokki canım ya ama mağazaya giderken nişanlımla gidicem belki başka marka beğeniriz orada :KK39:

Bu fiyata yakın başka biyer yokki canım ya ama mağazaya giderken nişanlımla gidicem belki başka marka beğeniriz orada :KK39:
diğer markaları bi gez araştır çöp ürün alma derim
o kadar para verip alacaksın tenceren hemen mahvolunca en aşağı bi tencere 1000 tl belki daha fazla
çeyiz paketi diye uyguna alıyoruz
tek tek alsak çok pahalı
e seninde öyle olmasn geze geze fikir sahibi olursn canm

bu takım nasıl arkadaşlar Kütahya Porselen'in yemek takımı 83 prç.

Eklentiler

• [img][5][1][900x1234].jpg
    [img][5][1][900x1234].jpg
    76 KB · Görüntüleme: 74
bu takım nasıl arkadaşlar Kütahya Porselen'in yemek takımı 83 prç.
Bir tek, motiflerinin yemek koyulan kısımda olmasını istemediğim için elemiştim. Sonuçta çatal bıçak değen yerler. Zamanla aşınıp boyası çıkabilir ve sağlığa zararlı olabilir. Yine de sizin tericihiniz :)

X