Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederm fikrinz için2 ve 3 nr foto daki yemek takımları harika..
ha bir de dün daha almamış olduğum hatta modeli konusunda karar dahi veremediğim yemek takımım için amerikan servis aldım doreli falanhiç hatırlamıyorum ama öyle bone chına lar ek ücretli oluyor sanırım üstüne para ödeniyor
aynen yaa öff alsakta kurtulsam daha bir sürü şey alınacak varya süpürge küçük ev aletleri onları aldınmı sen
onlarda hoş ama 2 nr sanki şekli itibariyle ilerki zamanlarda sıkıldığınızda düz tabaklarla kombin yapıp kullanılır gibi geldi...düz serviz tabağının üzerinde bunun çukuru mesela....teşekkür ederm fikrinz için
fakat 4 numarada benziyor 3e o daha parlak olduğu için kararsızm??
bir de kenarları dore olan var 8 numara ona ne dersinz??
çok teşekkür ederm canm. anladm ben merak etme.onlarda hoş ama 2 nr sanki şekli itibariyle ilerki zamanlarda sıkıldığınızda düz tabaklarla kombin yapıp kullanılır gibi geldi...düz serviz tabağının üzerinde bunun çukuru mesela....
2 nr lı klasik 3 nr da biraz daha italyan spor bir hava sezinledim bütçem uygun olsa şu an ikisinide alır farklı farklı kullanırdım.
8 nr gelirsek bilemedim şekil itibariyle değişik görünüyor ama soğuk bir havası var..
yalnız sanarsın hava durumunu sordun :) nasıl anlatsam bilemedim idare ediver
tamam canm çok sağol ama tutturdum kare alıcam diye
hemde oval kare çok kullanışsız olmaz ya bence
karaca 2 tane var canm 3 mü 8 mi?? tencerede ne gibi sıkıntılar var kuzenmde kulpları yandı diyordu ocağı çok açmakla mı alakalı ?? :)karaca çok şık duruo... tencerelerini önermesemde takımı guzel...
teşekkür ederm canm bende kare düşünüyorum zaten. karacada görmüştüm evet aynı modeli. kenarı dore mi yoksa gümüş mü sizinkiler? karaca nın fotodakiler daha şık durmuş korkmaz eski mi ya da fotodan değilde canlı bakınca karaca da mı öyle duruyor acaba??Canım en sonuncusunu aldın sanırım çok beğendim ben kare yemek takımları çok modern duruyor bence
edit: Pardon yanlış anlamışım. Ben 2 diyorum benimkine benziyor. Karaca'da benzeri var Karaca'daki daha güzel bence ordakine baktınız mı? Kendime aldığım yemek takımı (belki fikir olur):
http://www.krc.com.tr/yemek-takimi/fine-bone-porselen/
teşekkür ederm canm bende kare düşünüyorum zaten. karacada görmüştüm evet aynı modeli. kenarı dore mi yoksa gümüş mü sizinkiler? karaca nın fotodakiler daha şık durmuş korkmaz eski mi ya da fotodan değilde canlı bakınca karaca da mı öyle duruyor acaba??
sende o riske varım mı diyorsun??karaca almayın diyor millet ısrarla benimde yengem karaca kullanıyor çok memnun bence bu biraz şans işi
güzel takım evet ama ben dore istiyorumCanım benimkinin kenarları gümüş. Gümüş olmasını çok sevdim. Bence gerçekte de çok güzel yani ben çok beğenerek aldım
galiba bende ona karar verdm fiyatın düşmesini beklicem birazkulpları yanıo hemen o ayrı kenarlarını ince yapmışlar epey keskin ... kenarında altın rengi olan...
1 ve 2 numara benim de favorimdi. zevklerimiz aynıymış canım. ama sonradan düşününce kare yemek takımının modası geçebilir. ve bulaşık makinesine yerleştirirken de sorun yaratıyormuş. çok fazla yer kaplıyormuş... kırılabiliyormuş... bunları düşünüp Hisar'dan yuvarlak bi model aldım.merhaba kızlar
modelleri ekleyerek çıkararak en son bu hale getirdim. en azından nasıl bir tarz seçmeliyim onu belirlemeliyim.
içlerinde beğendiklerim var fakat ''işte kesin bu'' diyeceğim bir model yok.bu takımlar çeyiz paketi aslında. yemek takımı modelini belirlersem diğerlerinde işim daha kolay diye düşündüm. sizler hangisini beğeneceksiniz önerilerinizi bekliyorum. marka benim için önemli değil yine de resimlerin üzerine yazdım. ayrıca numaralandırdımda
sizce hangi numara ya da numaralar?? yorumlarınızla birlikte bekliyorum.
1-) KORKMAZ
Eki Görüntüle 1699598
2-) KORKMAZ
Eki Görüntüle 1699597
3-) KARACA
Eki Görüntüle 1699595
4-)TAÇ
Eki Görüntüle 1699593
5-)TAÇ
Eki Görüntüle 1699591
6-)PİERE CARDİN
Eki Görüntüle 1699589