Evim küçük ama çabucak ısınıyor. Sadece istediğim gibi misafir cagiramiyorum. Eşyalarım üst üste sankiYeni yapili olan tabiki
Eşyalarınızı azaltin 75m2 o kadar da kucuk degil ki. Esya kalabaligindan kurtulabilirsiniz. Ama eski evdense yeni olsun küçük olsun derim benEvim küçük ama çabucak ısınıyor. Sadece istediğim gibi misafir cagiramiyorum. Eşyalarım üst üste sanki
Binanın yaşı dışında herşey istediğim gibi aslında. 3.kat bol güneşli ferah geniş wc banyo ayrı mutfağına masa konulabilirHangisi içinize siniyorsa o. 75 metrekare sıfır binadansa, çok daha geniş bakımlı eski bir binadan yeni aldık evimizi.
Ev için kriterlerinizi belirleyip ona göre karar verin derim. Katı, cephesi, metrekaresi benim için öncelikli, ikinci plan binanın yaşı.
Evim küçük ama çabucak ısınıyor. Sadece istediğim gibi misafir cagiramiyorum. Eşyalarım üst üste sanki
Binanın yaşı dışında herşey istediğim gibi aslında. 3.kat bol güneşli ferah geniş wc banyo ayrı mutfağına masa konulabilir
Haklısın cnm da stres yaptım iyice. Geçen yıl bebek mevlutu yapamadım evim küçük diye. Istediğim gibi dizayn edemiyorum eşyalarımı.Semt ayni olacaksa kucuk ama yeni evi tercih ederim. 25 yillik bina dokuluyordur zaten siz icini yaptirsaniz nolacak
Binanın yaşı dışında herşey istediğim gibi aslında. 3.kat bol güneşli ferah geniş wc banyo ayrı mutfağına masa konulabilir
Esyaya gore ev mantigi yanlis ama,dogrusu eve gore esyaHaklısın cnm da stres yaptım iyice. Geçen yıl bebek mevlutu yapamadım evim küçük diye. Istediğim gibi dizayn edemiyorum eşyalarımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?