- 30 Ağustos 2017
- 755
- 1.243
- 33
- 32
Geniş ve yeni evler de çok pahalı kuzum ya. 300 bin kredi çekmek gerekiyorbiraz daha araştırıp tam tamına geniş ama yeni bir ev bak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geniş ve yeni evler de çok pahalı kuzum ya. 300 bin kredi çekmek gerekiyorbiraz daha araştırıp tam tamına geniş ama yeni bir ev bak
1 kızım var ama bir tane daha istiyoruz eşimle. Ilerde de rahatlık olur diye geniş eve şimdiden bakmaya başladık.Çocuk var mı?
2 çocuk var bende, evim 2+1, zor oluyor, bir odaya daha ihtiyaç duyuyorum, çocukların odası ayrı olsun isterdim, biri diğerini uyandırıyor gece.
İhtiyaca göre değerlendirmek lazım. Günümüzde küçük ev daha avantajlı, hem daha az masraflı, hem temizliği bakımı kolay.
Test sonuçları iyiyse alın,Mantolama da yapılacakmış.İçini de ilk etapta doğalgaz,parke,kapı ve boya işlerini yaptırırsınız..Sonra istediğiniz zaman mutfağını,banyo dolaplarını değiştirirsiniz..Bina zaten Mantolama’ya birlikte dıştan daha güzelleşir.Mantolama yok sonradan yapılacak alırsak eğer. Binanın temelinden parça alınıp numune yani depreme dayanıklı mı diye bakılmış gayet iyiymiş binanın durumu
Konudan alakasız birşey sorabilir miyim? Banyo fayanslari kırılmadan üzerine yeni fayans yapılıyor mu?Test sonuçları iyiyse alın,Mantolama da yapılacakmış.İçini de ilk etapta doğalgaz,parke,kapı ve boya işlerini yaptırırsınız..Sonra istediğiniz zaman mutfağını,banyo dolaplarını değiştirirsiniz..Bina zaten Mantolama’ya birlikte dıştan daha güzelleşir.
Evet canım üzerine yapılıyor,ama onu ben sağlıklı bulmuyorum.Fayanslar sıvalı duvara yapıştığı gibi yapışmıyor,zamanla fayansların düşme gibi durumları olabiliyor.En güzeli fayansların sökülüp tekrar yapılması..Konudan alakasız birşey sorabilir miyim? Banyo fayanslari kırılmadan üzerine yeni fayans yapılıyor mu?
Çok teşekkür ederim cnmEvet canım üzerine yapılıyor,ama onu ben sağlıklı bulmuyorum.Fayanslar sıvalı duvara yapıştığı gibi yapışmıyor,zamanla fayansların düşme gibi durumları olabiliyor.En güzeli fayansların sökülüp tekrar yapılması..
Rabbim gönlüne göre bir ev nasip etsin inşallah,başka soruların olursa da mesajla sorabilirsin.. Yardımcı olurum elimden geldiğinceÇok teşekkür ederim cnm
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim. Başarılar diliyorum.Rabbim gönlüne göre bir ev nasip etsin inşallah,başka soruların olursa da mesajla sorabilirsin.. Yardımcı olurum elimden geldiğince
Amin cnm inşallah çok teşekkür ederimGeniş evi tercih ederdim ,oh ferah ferah.
Ailenizle mutlu bir hayat diliyorum . Hayırlısı olsun.
Yarama tuz bastın kuzum yaYeni ama genis ev diyorum ben kucuk evde hele de gurbetciysen hic olmuyor hele de balkonsuzsa bittin demek 1 oda kiler olarak gidiyor tamamen yataklar oluyor haliyle misafirin gelecegi icin..sebze meyve utu masasi fazlaliklar hep o odada kaliyor..batida evler hep boyle genelde maalesef![]()
Allah genis ferah bir ev nasip etsin insallah sana sirayla hepimize deYarama tuz bastın kuzum yabalkonum yok odaya asiyorum ütü masası elektrik süpürgesi yedek halılar hep orda.
Amiiin canimmmAllah genis ferah bir ev nasip etsin insallah sana sirayla hepimize de![]()
Daha geniş ev eski yapı olacaksa asla yapmayın. Ama üstüne biraz daha koyup daha büyük bir eve geçecekseniz olabilir. Bir başka seçenek, daha küçük eşyalarla minimal bir eviniz olmuş olur :) 75 m2 olsun ne olacak. Kutu gibi şirin bir yuva yaparsınız siz orayı.Kızlar bizim 75 m2 evimiz var yeni yapı yani biraz küçük olmasından muzdaribim. 3+1 ev bulduk eski bina ama 25 yıllık içinde tadilat gerekli parke kapı doğalgaz filan. Şimdiki evimizi sattıktan sonra elimizde biraz para kalıyor. Sizce mantıklı olan şimdiki evi satıp daha geniş bir ev mi yoksa küçük da olsa oturmalımıyız? Muhit aynı bu arada.