buda 2.0 çıktı en son ayın 5 inde yaptırmışım bide dün yaptırdım işde herşey aynı değer bişle anlamadım ben hiç bişi bu işden :s
cnm belkı gecıkmen psikolojık olabılır bı doktora muayene ol ıstersen tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buda 2.0 çıktı en son ayın 5 inde yaptırmışım bide dün yaptırdım işde herşey aynı değer bişle anlamadım ben hiç bişi bu işden :s
serapcım kac gun arayla degerın nekadar yukselmıs sana zahmet bana bı yazarmısın merak edıyorum bende.gorulecek kadar olmusmudur dıye..pazartesı 116ydı..sırf bu yuzden 25ine kadar sabretmek zorundayım beklıyorumkı gıttıgımde bana gorunmuyo demesın dıye
sağlık ocağında yada hastanede herhangi bir ücreti oluyor mu bu kan testinin
hamile arkadaslarım ilginç bişey oldu sordummu daha once sıze bılmyrm sordysamda merakımı mazur gorun :)
kasık agrısı degıl ama kasıgın dısa dogru atması sankı ıcerıden bırısı yumrukluyordu sol kasıgımda oldu yururken oturmak zorunda kaldım sonra gectı bıdahda olmadı.
böyle bi durum yasayanınız oldumu?
pazartesı sorulardan kurtarıcam sızlerı kan testıne gıdıyorm hadi yine iyisiniz heheh:)11.günde kan testine gıdıyorm rekor bendeeee:))
8 Mart 50.8
14 mart 1190 dı cnm ama bende hala keseyı goremedım karından gorebılmek ıcın 3000lere cıkması gerekıyormus sanırım en az
hamile arkadaslarım ilginç bişey oldu sordummu daha once sıze bılmyrm sordysamda merakımı mazur gorun :)
kasık agrısı degıl ama kasıgın dısa dogru atması sankı ıcerıden bırısı yumrukluyordu sol kasıgımda oldu yururken oturmak zorunda kaldım sonra gectı bıdahda olmadı.
pazartesı sorulardan kurtarıcam sızlerı kan testıne gıdıyorm hadi yine iyisiniz heheh:)11.günde kan testine gıdıyorm rekor bendeeee:))
hayır cnm hıc bı ucretı yok ben ılk saglık ocagında ogrendım hamıle oldugumu
bende sadece ani hareketlerde hafıf bı bıcak saplaması oluyodu.gerı oturuyodum mesela yerıme..o da sımdılerde olmuyo artık.ılk haftada oluyodu..
serap saglık ocagında kıme gıdıyosun kan degerlerıme baktırıcam dıye..
serap saglık ocagında kıme gıdıyosun kan degerlerıme baktırıcam dıye..
hamile arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum hayırlısı ile rabbim kucaklarına almayı nasip etsin son 3 gün bekliyorum ama sabırsızlanıyorum dua edelim birbirimize öpüyorum sevgiyleyok tatlım sıkmıyorsun olurmu oyle sey bende ılk baslarda sadece karın agrısı kasık batması uyku hali avuç içinde yanma alt kipriklerim uzamıs gibi gorunuyordu ve karışma. ates basması yada usume oldu cnm
bende sadece ani hareketlerde hafıf bı bıcak saplaması oluyodu.gerı oturuyodum mesela yerıme..o da sımdılerde olmuyo artık.ılk haftada oluyodu..
canım öyle batmalar yasadımda budaha farklıydı sanki sol kasıgımda bısey var aynı kalp atısı gıbı tık tık atııyodu yanı basınc yaptı baya dısarıya oturunca gectı 1 kez yasadım bıdahada olmadı. bakalım yarın bellı olucak neden oldugu sabah dr a gıdıyorum:)
AiLe hekimine gidiosun yanLış biLmiosam eğer . MevLam kucağına aLmayı nasip kısmet etsin inş hamiLesindir :)