• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamilemiyimmmmmmmm ????? Yardım ltfn

serapcım dur hemen panık olma.senınde benımde degerlerımız dusuk.yanı tamam sat'a gore 5 haftalıgız ama hamıle kalma gunumuz gec herhalde..bende sırf buyuzden gec gıtmeyı dusunuyorum dra..hem alttan bakmadıgı ıyı olmus.ılk muayenelerde alttan bakmak rısklı zaten..hıc panık olma bekle buyusun bebısın..elbet gorunecek..

ınsallah bıtanem ya ama alttan ultrason zararlı degılmıs cok arastırdım ben

canım ısrarla beklıyorum kan testi için bugun 8. gün sabah idrar test yaptım yıne bişey yok saatler sonra sılık bsey kalıyo oda kapkaln bı cızzgı kı gecerlı olmuyomus oyle zaten. dun kurstan gelrken ılk kez yasadgm bıseyı anlatıcam sol kasıgımda agrılı bı sekılde atma sankı patlayıp dsarı pörtlcek gıbı oldu yururken oturmak zorunda kaldım cok kötuydu cunku. pazartesi için randevu aldım kist olması korkutuyor beni.alttan muayne mı ediyorlar kan testinden ayrı merak ediyorum?

canım ya neden bukadar beklıyosunkı..hem farzet bebek yok ki bana var gıbı gelıyo..olmasa bıle gunun artık cok gecmıs doktora gıdıp neden ben adet olmuyorum demen lazım.o da ınsana bı sıkıntı cunku.bence bıan once yaptır şu kan testını..ona gore kendıne yol cızersın..saglk ocaklarında ucretsız yapıyolarmıs ama haftasonu gırdı artık ozelde 25 mılyona yaptırdım ben cok bısey degıl yanı..

ınsallah bıtanem ya ama alttan ultrason zararlı degılmıs cok arastırdım ben

canım eger bakan doktor ultrasonda ıyı yetısmıs degılse bebege zarar verebılıyo.yasadıkda bunu doguda gorev yaparken.doktorun kendı ıtırafıyla hemde..neyse allah korusun ama bısey olmadıysa hayra yormak lazım bosver boyle rahatlat kendını.hem annesı naz yapıyo kuzu..sende accık sabret bı hafta 10 gun kadar..nekadar sonra gel dedı

canım eger bakan doktor ultrasonda ıyı yetısmıs degılse bebege zarar verebılıyo.yasadıkda bunu doguda gorev yaparken.doktorun kendı ıtırafıyla hemde..neyse allah korusun ama bısey olmadıysa hayra yormak lazım bosver boyle rahatlat kendını.hem annesı naz yapıyo kuzu..sende accık sabret bı hafta 10 gun kadar..nekadar sonra gel dedı

onunla pek muhattap olmadım acıkcası baska doktora gıdıcem devlet hastanesındekı doktorlar cok ilgisiz aldıkları paraya bakıyorlar tahlıl sonucuma bıle netten baktım gıtmedım ona baska doktora gıdıcem cnm

sLm arkadaşlar öncelikle merhaba ,
Ben aranıza yenı katıldım daha önceden hep takp ediyordum ama üye olmamıştımm .
Sizden bana yardımcı olmanızı istiyorum . Adetim 7 gün geçti hala olamadım kan testi yaptırdım 2.0 çıktı gebelik yok dendi idrar testi 2 günde bir yapıyorum neredeyse ama hepsi negatiff :( ne adet olucakmışım gibi hissediyrum nede başka bişi Lütfen bana cvp yazarsanız
sevinirim şimdiden tşkLer . .

sLm arkadaşlar öncelikle merhaba ,
Ben aranıza yenı katıldım daha önceden hep takp ediyordum ama üye olmamıştımm .
Sizden bana yardımcı olmanızı istiyorum . Adetim 7 gün geçti hala olamadım kan testi yaptırdım 2.0 çıktı gebelik yok dendi idrar testi 2 günde bir yapıyorum neredeyse ama hepsi negatiff :( ne adet olucakmışım gibi hissediyrum nede başka bişi Lütfen bana cvp yazarsanız
sevinirim şimdiden tşkLer . .

canım belkı gec döllenme olabilir ama 7 gunluk bı gecıkmede kanda mutlaka cıkardı tabı bazen boyle enteresanlıklar olabılıyor degerı gebelık belırtısı degılken bırden bıre yukselıp 1000lere cıkanlarıda okudum bence ıyı bı jınekologa gorunmen lazım allah korusun baska bıseyde olabılır cnm :(:50:

Tşk ederim cvp verdiğin için :) bilmiyorum ama korkuyorum doktora gitmektende çekiniyorumm . İnş geç döllenmdir . ama kan testini adetime 3 gün varken yaptırmıştımm bir dahada yaptırmadım idrar testi yaptım hep sonuçlar negatif çıktı . :(

Tşk ederim cvp verdiğin için :) bilmiyorum ama korkuyorum doktora gitmektende çekiniyorumm . İnş geç döllenmdir . ama kan testini adetime 3 gün varken yaptırmıştımm bir dahada yaptırmadım idrar testi yaptım hep sonuçlar negatif çıktı . :(

ozaman hamıle olabılırsın cnm degerın artmıs olabılır bıran once bıdaha kan testı yaptır bence

Ayy allah analı babalı buyutsun hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin mevlam inş Çokk sevindim darısı başımaa :) birde bişi daha sormak istiyorumm ateş basmalarınız oldumu gece baş dönmesi ara ara mide bulantısıı sık idarara çıkma v.s

Ayy allah analı babalı buyutsun hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin mevlam inş Çokk sevindim darısı başımaa :) birde bişi daha sormak istiyorumm ateş basmalarınız oldumu gece baş dönmesi ara ara mide bulantısıı sık idarara çıkma v.s

amin sagol tatlım rabbım ısteyen herkese nasip etsın kımsenın kucagını boş bırakmasın ınsallahhh :109::109:
belirtilere gelınce ben mıde bulantısı hıc yasamadım ama gece ates basması yada usume oluyordu bırde hıc bı adet belırtım yoktu kesın buay gecıkıcek demıstım goguslerım bıle hassaslasmamıstı. adetım gectıkten 4 gun sonra hassaslasmaya basladı. ama sık ıdrara cıkma vardı bıde aşırı duygu hali ani ruh hali değişimi falan. şunu unutma cnm her hamılelık kısıye ozeldır ben bunu ogrendım mutlaka farklı bişeyler oluyor herkesın belırtısı bırbırıne benzemıyor bende bulantı hala yok mesela. buarada kasık batması ve karın agrısıda vardı bende.

AnLadım cnm Çok Çok tşk ediyorum vaLLa bir nebzede oLsa iÇimi rahatLandın aLLah razı oLsun :) mide buLantıLarı dışında hemen hemen herşey aynı gibi görunuoo şimdii kan testi yaptırmaya gidicem az kaLdı :):)

amin sagol tatlım rabbım ısteyen herkese nasip etsın kımsenın kucagını boş bırakmasın ınsallahhh :109::109:
belirtilere gelınce ben mıde bulantısı hıc yasamadım ama gece ates basması yada usume oluyordu bırde hıc bı adet belırtım yoktu kesın buay gecıkıcek demıstım goguslerım bıle hassaslasmamıstı. adetım gectıkten 4 gun sonra hassaslasmaya basladı. ama sık ıdrara cıkma vardı bıde aşırı duygu hali ani ruh hali değişimi falan. şunu unutma cnm her hamılelık kısıye ozeldır ben bunu ogrendım mutlaka farklı bişeyler oluyor herkesın belırtısı bırbırıne benzemıyor bende bulantı hala yok mesela. buarada kasık batması ve karın agrısıda vardı bende.

inanın burada okuduğum her hamile arkadaş için çok ama çok seviniyorum rabbim sağ sağlim kucağınaalmayı cennet kokusunu içine çekmeyi nasip edr inşallah bende bekleyenler içersindeyim adetime 4 gün var ama ilk defa bu ay başıma gelen birşeyi paylaşayım sizlerle göğüslerim sızlıyor ara ara bazen sık sık uçlarına dokununca acıyo ve arra ara yine sağ kasığım sızlıyo çok nadir batma olur en son şubat 20 de adet oldum ama benim zaten düzensiz bakalım hayırlısı olur inş ama çok istiyorum dua edin ne olur hamile insanın duası kabul olurmuş

AnLadım cnm Çok Çok tşk ediyorum vaLLa bir nebzede oLsa iÇimi rahatLandın aLLah razı oLsun :) mide buLantıLarı dışında hemen hemen herşey aynı gibi görunuoo şimdii kan testi yaptırmaya gidicem az kaLdı :):)

durdugun kabahat kuşum yarın hemen yaptır bence. az bıraz yardımcı olduysam ne mutlu bana ınsallah hayırlı haberlerını duyarız mutlaka yaz tatlımm :16::16:

SorunLarımLa Çok bunaLttım senı Serapcım ama son bişi daha sormak istiyorum :)
GeÇen ay kan testim 0.100 idi bu ay ise 2.0 sence düşük mü iyimi yukseliş gitsem mi kan testi yaptırmayaa ? :) Git dersen gidicem düşünmeden vaLLa :):)

inanın burada okuduğum her hamile arkadaş için çok ama çok seviniyorum rabbim sağ sağlim kucağınaalmayı cennet kokusunu içine çekmeyi nasip edr inşallah bende bekleyenler içersindeyim adetime 4 gün var ama ilk defa bu ay başıma gelen birşeyi paylaşayım sizlerle göğüslerim sızlıyor ara ara bazen sık sık uçlarına dokununca acıyo ve arra ara yine sağ kasığım sızlıyo çok nadir batma olur en son şubat 20 de adet oldum ama benim zaten düzensiz bakalım hayırlısı olur inş ama çok istiyorum dua edin ne olur hamile insanın duası kabul olurmuş

tatlım zaten hamılelıkte kasık batması sadece sag tarafta oluyor boyle soguk algınlıgı gıbı dolasmıyo o hep aynı yerde boyle ayırt et buarada ıyıdıleklerın ıcınde cok tsk ederım rabbım ınsallah sanada tez zamanda nasip eder:16:

Back