• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamilemiyimmmmmmmm ????? Yardım ltfn

SorunLarımLa Çok bunaLttım senı Serapcım ama son bişi daha sormak istiyorum :)
GeÇen ay kan testim 0.100 idi bu ay ise 2.0 sence düşük mü iyimi yukseliş gitsem mi kan testi yaptırmayaa ? :) Git dersen gidicem düşünmeden vaLLa :):)

estafurullah cnm ıstedıgın kadar sorabılırsın bende senın gıbı sorardım boyle :D cnm 2 pek parlak bı sonuc degıl 5 i gecmedıkce gebelıkten soz edılemez aslında 5 bıle şüphelı ama dıyorumya adetın gecmeden yapmıssın belkı yenı yukselıyo olabılır o zamanlarda yenıden yaptırmanda fayda var cnm

O zmn şimdi gidiyorum :) yaptırdıktan sonra geLiyorum :) dua ed benım iÇin gzL haberLeLe geLirim inş mevLam buyuktur :)

O zmn şimdi gidiyorum :) yaptırdıktan sonra geLiyorum :) dua ed benım iÇin gzL haberLeLe geLirim inş mevLam buyuktur :)

dualarım senınle cnmmm :16: allah yardımcın olsunnn hayırlı haberlerını beklıyorumm :16: ama sonuc ne olursa olsun uzulme tamammııı

tatlım zaten hamılelıkte kasık batması sadece sag tarafta oluyor boyle soguk algınlıgı gıbı dolasmıyo o hep aynı yerde boyle ayırt et buarada ıyıdıleklerın ıcınde cok tsk ederım rabbım ınsallah sanada tez zamanda nasip eder:16:

anladım canım çok tşk edrim senin iyi dileklerin içinde bizlerlede paylaş yaşadıklarını olurmu merak ediyorum ben bir kadın nasıl değişebiliyo rabbim o güzel duyguları tüm isteyenlere nasip etsin biraz sabır lazım sanırım oda bende kalmadı bir buçuk yıldır o yüzden soruyorum umarım sıkmıyorumdur seni

kızlar belirtilerini paylaşacak kimsecikler yokmu :)))))) farklılık gösteriyor kişiden kişiye ama yine de paylaşalım benzer yanlar vardır mutlaka hayırlı haberlerle inşallah

canım ya neden bukadar beklıyosunkı..hem farzet bebek yok ki bana var gıbı gelıyo..olmasa bıle gunun artık cok gecmıs doktora gıdıp neden ben adet olmuyorum demen lazım.o da ınsana bı sıkıntı cunku.bence bıan once yaptır şu kan testını..ona gore kendıne yol cızersın..saglk ocaklarında ucretsız yapıyolarmıs ama haftasonu gırdı artık ozelde 25 mılyona yaptırdım ben cok bısey degıl yanı..

canım daha önce 10 günlük bi gecikmede negatif cıkmıstı oyuzden bekledim.pztsi ye randevu aldım haftasonu mısafırım var oo yuzden gidemezdim.gerginlikte var tabi üzerimde belirsizlikten dolayı.inşallah hamilelik gibi güzel bi sebebtendir bu gecıkme.akıntım felan yogun degıl testlerde negatıf olunca hamılelıkten ümidimi kestim kist mi diye korkar oldum.dua edin inşallah hamile arkadaslar :)

Merhaba bende sizdenim 6 gün geçti idrarda çıkmadı bugün kan verdim bakalım ....

anladım canım çok tşk edrim senin iyi dileklerin içinde bizlerlede paylaş yaşadıklarını olurmu merak ediyorum ben bir kadın nasıl değişebiliyo rabbim o güzel duyguları tüm isteyenlere nasip etsin biraz sabır lazım sanırım oda bende kalmadı bir buçuk yıldır o yüzden soruyorum umarım sıkmıyorumdur seni

kızlar belirtilerini paylaşacak kimsecikler yokmu :)))))) farklılık gösteriyor kişiden kişiye ama yine de paylaşalım benzer yanlar vardır mutlaka hayırlı haberlerle inşallah

yok tatlım sıkmıyorsun olurmu oyle sey bende ılk baslarda sadece karın agrısı kasık batması uyku hali avuç içinde yanma alt kipriklerim uzamıs gibi gorunuyordu ve karışma. ates basması yada usume oldu cnm

kızlar bu arada akıntı gercekten artıyor ılk basta boyle seffaf sumuksu sonrada su gıbı sadece ıslanma seklınde oluyor akıntı

merhaba canım ben hamıle oldugumu 3 gün önce ögrendım ve adetımın gecıktıgı ıkıncı gun te yaptım ıkıncı çızgı soluk çıktı.
bekledım ertesı gun tekrar yaptım yıne soluktu ama ıkıncı çızgı bariz ortada yanı
ama canım benım gögüslerim şiş ve dokununca acıyor bırde dıkktımı ceken ıdrr rengım koyulastı koyu sarı yanı şimdilik bunlar ılk tespıtlerım canım
inş senınde hakkında hayoırlısı olur canım ben kan testı yaptım doktora gıttım degerlerın çok küçük dedı 2 gunde bır ıkıye katlıyormuş degerler hesap yaptıve ayın 21. gel 1 aylık olur keseyı görebılcez ınş dedı sabırla beklıyorum
saglıklı hamılelıkler gecirebılme hayırlı evlatlar yetıstırebılme temennımle sana tavsıyem bı saglık ocagında kan testı yaptır canm saglık ocagı sormadan yapıo kaç gun gecıktı vs sorular yoneltmıo

merhaba canım ben hamıle oldugumu 3 gün önce ögrendım ve adetımın gecıktıgı ıkıncı gun te yaptım ıkıncı çızgı soluk çıktı.
bekledım ertesı gun tekrar yaptım yıne soluktu ama ıkıncı çızgı bariz ortada yanı
ama canım benım gögüslerim şiş ve dokununca acıyor bırde dıkktımı ceken ıdrr rengım koyulastı koyu sarı yanı şimdilik bunlar ılk tespıtlerım canım
inş senınde hakkında hayoırlısı olur canım ben kan testı yaptım doktora gıttım degerlerın çok küçük dedı 2 gunde bır ıkıye katlıyormuş degerler hesap yaptıve ayın 21. gel 1 aylık olur keseyı görebılcez ınş dedı sabırla beklıyorum
saglıklı hamılelıkler gecirebılme hayırlı evlatlar yetıstırebılme temennımle sana tavsıyem bı saglık ocagında kan testı yaptır canm saglık ocagı sormadan yapıo kaç gun gecıktı vs sorular yoneltmıo

cnm merak ettım adetın kac gun gectıgınde degerlerın kactı

buarada hayırlı olsun cnm rabbım saglıcakla dunyaya getırmenı nasip etsın bebegını nurcum :49:

cnm merak ettım adetın kac gun gectıgınde degerlerın kactı

serapcım tşk ederım inş saglıklı bışekılde kucagım alırım canm çok sagol. canm ben 3 gun gectıgınde kan testı yaptım şuan iş yerındeyım suan yanımda yok sonuç ama 440 gıbı kusuratlı bı rakamdı. doktor ıkı gunde bır ıkı katı yukselecek dedı ve 2000 oldugunda ultrasonla görebılcez yanı 1 aylık oldugunda dedı simdi ayın 21. beklıom canm böyle

serapcım tşk ederım inş saglıklı bışekılde kucagım alırım canm çok sagol. canm ben 3 gun gectıgınde kan testı yaptım şuan iş yerındeyım suan yanımda yok sonuç ama 440 gıbı kusuratlı bı rakamdı. doktor ıkı gunde bır ıkı katı yukselecek dedı ve 2000 oldugunda ultrasonla görebılcez yanı 1 aylık oldugunda dedı simdi ayın 21. beklıom canm böyle

anladım cnm benımde suan 1190 bende hala keseyı goremedımde ondan sordum tatlım hadı bakalım hayırlısı dua edelımde miniklerimizi tez zamanda gorelım ınsallah:16:

anladım cnm benımde suan 1190 bende hala keseyı goremedımde ondan sordum tatlım hadı bakalım hayırlısı dua edelımde miniklerimizi tez zamanda gorelım ınsallah:16:

amın canım ıni şimdi kan deger testım elım ulaştı canım tam olarak 413,95 miş 440 yanlış hatırlamışım:)
canım senınkı ıkı gun sonra görünüğr kese inş hanerlerını beklıyorum canım inş devamını getıttırır allahım saglıkla kavuşurus bebışlerımıze.

amın canım ıni şimdi kan deger testım elım ulaştı canım tam olarak 413,95 miş 440 yanlış hatırlamışım:)
canım senınkı ıkı gun sonra görünüğr kese inş hanerlerını beklıyorum canım inş devamını getıttırır allahım saglıkla kavuşurus bebışlerımıze.

amin kuşum insallahhhhhhhhhhh :16:

Dün gece kan testi yaptırdım gecenın saat 4 ünde aradım gecikmem oLduğu iÇin 3 saatte sonucu verdiler ama değerLerim 10 gün önce yaptırdığım testle aynı ne gebeLik var nede adet yanı :S

Dün gece kan testi yaptırdım gecenın saat 4 ünde aradım gecikmem oLduğu iÇin 3 saatte sonucu verdiler ama değerLerim 10 gün önce yaptırdığım testle aynı ne gebeLik var nede adet yanı :S

allah allah cnm kac çıktı degerın

Buda 2.0 çıktı en son ayın 5 inde yaptırmışım bide dün yaptırdım işde herşey aynı değer bişle anLamadım ben hiÇ bişi bu işden :S

Back