• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamilemiyimmmmmmmm ????? Yardım ltfn

ben busabah saglık ocagına gıttım hem hcg degerıme baktırıym hemde kaydımı yaptırıym dıye.makınaları bozukmus..yarın sabah gel dedı..en son ben gıdıcem herhalde doktora..kızlar hemen bızede yazın hee..

hadı ya canım şansına :( neyse ben yarın gıtcem canm doktor bana kendı dedı perşembe sabah 10 da gel dıye kendı hesapladı yanı ama yınede merak edıom haırlısıyla saglıklı hamılelıkler ve güzel bır avazda doğumlar nasıp etsın allahım bıze canm.
seraptan bi haber alabılseydık yarında ben yazarım sonrada senınkını ögrenırız canm heyecan merak yıyor bızı işte :)

kızlar doktordan geliyorum keseyi gördüm doktor bi sorun yok dedı 10 gun sonra bı daha gel embriyoyu gorelım hemde kalp atışını duyalım geç döllenme olmus sende dedı 5 hafta 5 günlükmüş meleğimmmmmm:16: allah isteyen herkese nasip etsin insallahhh :49:

kızlar doktordan geliyorum keseyi gördüm doktor bi sorun yok dedı 10 gun sonra bı daha gel embriyoyu gorelım hemde kalp atışını duyalım geç döllenme olmus sende dedı 5 hafta 5 günlükmüş meleğimmmmmm:16: allah isteyen herkese nasip etsin insallahhh :49:

aminnnnn cnm yaaaa :nazar: sanada hayırlı uğurlu olsun inş..güzel bi duygu yaşadığın..sağlıkla ilerler inş hamileliğin..geçmişi okumadım ama adetin ne kadar gecikti?

aminnnnn cnm yaaaa :nazar: sanada hayırlı uğurlu olsun inş..güzel bi duygu yaşadığın..sağlıkla ilerler inş hamileliğin..geçmişi okumadım ama adetin ne kadar gecikti?

oncelıkle cok tsk ederım tatlım:16:ben adetım 5 gun gecıktıgınde gıtmıstım 8 martta beta hcg 50.8 cıkmıstı 14 martta 1190 olmustu bugun beta hcg bakmadılar ama karından ultrasonla gorundu cnm

serapcımmmm gözün aydın bende yarın gitcem çok sevındım canmmm allahım tamamını erdırmemıze yardımcı olsun.
kalp atışları için 10 gun dedı demekkı bende yarın gıtcem bakalım benımkı tam kaç haftalık:)
canım bışey dıcem senın son ne zaman beta hgc yaptın degerın kaçtı ?

oncelıkle cok tsk ederım tatlım:16:ben adetım 5 gun gecıktıgınde gıtmıstım 8 martta beta hcg 50.8 cıkmıstı 14 martta 1190 olmustu bugun beta hcg bakmadılar ama karından ultrasonla gorundu cnm

hımm anladım..çok güzel..sorunsuz ve sağlıklı ilerler her şey inş..tebrikler tekrar :46: darısı bana umarım,bende çok istiyorum..

serapcımmmm gözün aydın bende yarın gitcem çok sevındım canmmm allahım tamamını erdırmemıze yardımcı olsun.
kalp atışları için 10 gun dedı demekkı bende yarın gıtcem bakalım benımkı tam kaç haftalık:)
canım bışey dıcem senın son ne zaman beta hgc yaptın degerın kaçtı ?

sağol tatlım en son 14 martta 1190 dı ama karından gorulebıldıgıne gore 6000 i gecmıs olmalı cnm 6000lerde karından goruluyomus

hımm anladım..çok güzel..sorunsuz ve sağlıklı ilerler her şey inş..tebrikler tekrar :46: darısı bana umarım,bende çok istiyorum..

insallah bıtanem allah ısteyen herkese nasip etsın ınsallah kimsenin kucağını boş bırakmasın arattırmasınn

:46::46::46:hayirli olsun cok sevindim haberini bekliyodummm:16::16::16::16:

bak kuzucuk tahmin ettigimiz gibi cikti sonuc kuzucugun seni hic birakmayacak inslalahhh:16::16::16::16:

rabbim kucagina almayida nasip edecek inslalahhhhh:49::49::49::49:

sağol tatlım en son 14 martta 1190 dı ama karından gorulebıldıgıne gore 6000 i gecmıs olmalı cnm 6000lerde karından goruluyomus

anladım canım benım doktorumda 2000 lerde karında görcez dedı yarına gün verdı oyuzden sordum canım bakalım ben görebılcekmıyım inş allahın ıznıyle aslında daha cok kalp atışlarını duymak emın olmak ıstıyorum allahım saglıklı evlatlar güzel hamılelıkler nasıp etsın canım ya bende yarın yazarım :)

serapcım senınde ılk gebelıgın demı buarada yaş kaç canım ben 25 :)

Konunuzu okurken sizin için çok heyecanlandım, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Bir de bana da nasip etsin artık ya çok imrendim, çok tatlı bir telaş olsa gerek :31:

Konunuzu okurken sizin için çok heyecanlandım, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Bir de bana da nasip etsin artık ya çok imrendim, çok tatlı bir telaş olsa gerek :31:

herseyın hayırlısı canm senınde anne olacagın bır zaman var demkkı o zaman daha gelmemış hayırlısından versın yakın zamanda rabbı.
umudunu hiçbirzaman yıtırme ve çevremde çok etkılı oldugunu gördüğüm birşey daha sakın heray o pıskolojıyle bekleme başka şeylerle oyalan heran aklında olmasın stres çok önemlı faktör canm emın ol

bırde canm bılmıom banamı denk geldı ama evde plates yap kendı ımkanlarınla yapabıldıgın kadar ama sadece bacak hareketlerını belkı tesaduftur benımkı ama sanada söylemek ıstedım canm dua edıcem senın için ...

:46::46::46:hayirli olsun cok sevindim haberini bekliyodummm:16::16::16::16:

bak kuzucuk tahmin ettigimiz gibi cikti sonuc kuzucugun seni hic birakmayacak inslalahhh:16::16::16::16:

rabbim kucagina almayida nasip edecek inslalahhhhh:49::49::49::49:

amin insallah bıtanem ınsallah :16: rabbım ısteyen herkese nasip etsin insallahhhhh :49:

anladım canım benım doktorumda 2000 lerde karında görcez dedı yarına gün verdı oyuzden sordum canım bakalım ben görebılcekmıyım inş allahın ıznıyle aslında daha cok kalp atışlarını duymak emın olmak ıstıyorum allahım saglıklı evlatlar güzel hamılelıkler nasıp etsın canım ya bende yarın yazarım :)

serapcım senınde ılk gebelıgın demı buarada yaş kaç canım ben 25 :)

evet tatlım ilk gebeliğim 23 yasındayım bende

ohh bee rabbıme bınlerce sukur..bıde kalp pıt pıtlarını duydugumuzda boyle delı gıbı sevınıcem..hadı gozun aydın serapcım yaa darısı nurla bana ınsallahhh:16::16::16::16::16::16::16:

herseyın hayırlısı canm senınde anne olacagın bır zaman var demkkı o zaman daha gelmemış hayırlısından versın yakın zamanda rabbı.
umudunu hiçbirzaman yıtırme ve çevremde çok etkılı oldugunu gördüğüm birşey daha sakın heray o pıskolojıyle bekleme başka şeylerle oyalan heran aklında olmasın stres çok önemlı faktör canm emın ol

bırde canm bılmıom banamı denk geldı ama evde plates yap kendı ımkanlarınla yapabıldıgın kadar ama sadece bacak hareketlerını belkı tesaduftur benımkı ama sanada söylemek ıstedım canm dua edıcem senın için ...

nurcum yarında senın guzel haberını beklıyorum insallah:16::16:

aLLahım hayırLı oLsun Serapcım Gözun aydın mevLam sağsağLım kucağına aLmayı nasip etsin :) Ay vaLLa Çok sevindim yaa :) :D

uff bıraz canım sıkıldı yaa.saglık ocagına gıttım degerıme bakabılırmıyız tekrar dedım e ogrenmıssın gebelıgı gerek yok dedı salak doktor..rutın kan degerlerıme bakıldı sadece..ordan geldım gecelerce oturup netten arayıp buldugum hastaneden randevu alıym dedım ıstedıgım doktor gebelık takıbı yapmıyomus..ne sacma..kadın doktorları hıc sevmem belkıde bana hep ıtıcılerı denk geldıgınden erkek doktor ısterım hep..kadın bı doktor gebelık takıbı yapıyomus sadece mecbur ona aldım..bugun hıcbısey ıstedıgım gıbı gıtmıyo yanı mutsuzumm okadar:43::43::43::43:

kızlar kociş bana suprız yaptı..hep pahalı dıye cekındıgımız hastaneden randevu almıs.ıstedıgım doktor pazartesı ancak musaıtmıs pazartesıye almıs.bıraz olsun moralım duzeldı..hadı nur senınde sevınclı haberını alayımda moralım dahada yukselsın:16::16:

en son adetim 18 şubat- 28 gün dedimi kesin adet oluyorum 32 gün oldu hala adet olmadm.15 gün öncesinden başlayan bel ve kasık ağrısı var bir de çok susuzluk oluyor.bunun yanında 3-4 gündür adet ağrım da var.birazda uykum var.bunların harici bişi yok bekliyorum boş boş..bi de geçen ay rahim filmi çektirdim bunun bi etkisi olur mu bilmiyorum.yardım edebilir misiniz tatlılar bana:))

Back