• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamilemiyimmmmmmmm ????? Yardım ltfn

canımcım sabah idrar testimde 2.çizgi silik çıktı şimdi kan tahliline gidicem, bana dua edinnnnn

hadı bakalım cnm ınsallah hamılesındır hayırlısı bakalım. benımde kontrolum var bugun mutlaka sonucu paylas canım ıyı sanslar.. :49:

3 haftalık hamileymişim doktor kesin hamilesin demek için en az 5 haftalık olması lazım dış gebelik olabilir vucüt bunu atabilir dedi, offf inşallah bişey olmazz

3 haftalık hamileymişim doktor kesin hamilesin demek için en az 5 haftalık olması lazım dış gebelik olabilir vucüt bunu atabilir dedi, offf inşallah bişey olmazz

hayırlı olsun canım olumsuz dusunme aklına kötu bısey getırme ınsallah saglıklı sıhhatle tutunucak annesine :) kacıncı gunde cıkt silik çizgi idrarda nekadarlık bi gecıkmede belli oldu?belirtilerin nelerdi birde :)

hayırlı olsun canım olumsuz dusunme aklına kötu bısey getırme ınsallah saglıklı sıhhatle tutunucak annesine :) kacıncı gunde cıkt silik çizgi idrarda nekadarlık bi gecıkmede belli oldu?belirtilerin nelerdi birde :)

ben reglime 1 gün kala yaptım test çıktı kanıda ugün yaptık yarın regli günümdü,
adetime 10 gün kala adet olacakmışım gibi başladı sancılarım hala var ,sağ kasığımdada batmalar var,
Allah herkese nasip etsin...

Olumlu düşünün..Tabiki hemen o kesecikte bir can olup olmadığı hemen belli olmaz...
ben idrar testi yaptım negatif çıktı ama o kadar inandım ki olduğuna, kan testinde olumlu çıktı... :) Allah isteyen herkesi çocuk sahibi yapsın...

ben reglime 1 gün kala yaptım test çıktı kanıda ugün yaptık yarın regli günümdü,
adetime 10 gün kala adet olacakmışım gibi başladı sancılarım hala var ,sağ kasığımdada batmalar var,
Allah herkese nasip etsin...

amin hayırlsından nasp etsın ınsallah. benm reglm 7 gün gecti bugun itibariyle.idrarda negatıfı gorunce 3.ve 4.gün kanda yaptırmadım beklıyorm bakalm.

bence hiç endişelenme olurmu..bu tarz ben cok duyuyorum sonrasında kese görülüyor..sakın olumsuz düşünme.daha cok küçük bişi.iki haftayı cok pozitif gecirmeni tavsiye ederm.

cok yakın arkadasım aynı senın gibi olmustu ve şimdi yavrusu dogdu bile..:)

kızlar bugun hastaneye gıttım karından ultrasonla baktılar keseyı goremedıler ama doktor gıcıktı vajınalultrasonla bakmadı adetım bugun ıtıbarıyle 10 gun gecıktı karından gorunmemesı normalmı adetım 5 gun gecıkmesıne ragmen beta hcg 50.8 cıkmıstı yıne kan verdım daha sonucumu almadım yarın alıcam bı sorun yoktur dımı :(

cnm benım cok sevındım hayırlı olsunnn bebısın :49: dıkkat et kendıne yorma fazla kendını

canımm tşkr ederim ama daha kese görülmediki, moralim bozuk ya birşey olursa

cnm ben 5+4 oldugu halde daha goremedım ama benım doktor bıraz arıza cıktı karından baktı normalde 5 haftalıkkende karından gorunmuyormus transvajınal bakmadı bende bısey dıyemedım merak etme senınkı daha cok yenı

adetim 2 gün gecti ama adetimden oncede hiç bir adet belirtisi olmadı oncede hep göğüslerim şişer ve acırdı ılk defa boyle bı sıkıntım olmadı sivilcemde cıkmadı ve beklenen adetımde gelmedı. bugun ılk defa cok sevdıgım peynirin tadı ekşi gibi geldi koktu bana yıyemedım herkese sordum peynırın kokmadıgını bozulmadıgını soyledı :S ve cok sık su ıcıyorum ıdrara cıkıyorum. ve acayıp bı yorgunluk var sureklı uyku halim var sizce hamile olabılırmıyım dun gun ıcınde ıdrarda gebelik testi yaptım ama sonuc negatif lütfen yardım edin dusunmekten deliricemmm :(

allah ısteyen herkese nasıp edıyo insallah vardır bebısın.

cnm ben 5+4 oldugu halde daha goremedım ama benım doktor bıraz arıza cıktı karından baktı normalde 5 haftalıkkende karından gorunmuyormus transvajınal bakmadı bende bısey dıyemedım merak etme senınkı daha cok yenı

serapcım dur hemen panık olma.senınde benımde degerlerımız dusuk.yanı tamam sat'a gore 5 haftalıgız ama hamıle kalma gunumuz gec herhalde..bende sırf buyuzden gec gıtmeyı dusunuyorum dra..hem alttan bakmadıgı ıyı olmus.ılk muayenelerde alttan bakmak rısklı zaten..hıc panık olma bekle buyusun bebısın..elbet gorunecek..

olabilirsin canım kan yaptır geçti bayağa de yalandan nedemek yapmıyolar ya
yada şöle yapabilrisn ben dişimi yaptırıcam da şüpem var önce kanda baktırmak istiyorum de

kafam karıstı sımdı benımde. adet geckmesının 14 mart ıtıbarıyle 7.günü 3 ve 4. gün test yaptım negatıf cıktı hastalanıcam normal bı geckme dedım beklıyorum adetımı.bahsettgnız akıntı sarmtrak veya sütbeyazı seffafı bı kere gordum.sivilcelerim var her adet donemmde ckar.sık ıdrara ckıyorm ve gaz sıkıntsı var. 17sine kadar gelmezse kırmzılar pztsı kan testi yaptrayım dyorum.

buarada saglkla shhatle gelsın mınıklerınz ınsallah hamilelerin duas kabul olurmus bizlere dua edin inş.

canım benımde sarı akıntım oldu kasıgımda ani hareketlerde halada batma oluyo.bırden yatarken kalkarsam bıcak saplanıyo ve gaz sıkıntım var ki oluyomus ılk aylarda..ben 3gun gunum gectı test yaptım cıkmadı yarım saat sonra baktım sipsilik bı cızgı ama anlasılıyo oırda bı cızgı belırdıgı..2gun daha bekledım kana gıttım kanın sonucu gec cıkıcak dedıler hadı bı test daha alıym dedım onda busefer cıktı cıftcızgı hemen..
nolur sabredın bılıyorum cok zor ama annelık daha ılk ayda sabır ısı oldugu bellı oluyo.allah sagsaglım kucagımıza almayı nasıp etsın.

benimkide karından baktı canım , transvajinal muayeneyi ilkaylarda önermiyorlar zaten, benim kan değerim 97,11 normalmi sencede ?
hayırlısıyla kucaklarız inşallah yavrularımızı

canım benımde sarı akıntım oldu kasıgımda ani hareketlerde halada batma oluyo.bırden yatarken kalkarsam bıcak saplanıyo ve gaz sıkıntım var ki oluyomus ılk aylarda..ben 3gun gunum gectı test yaptım cıkmadı yarım saat sonra baktım sipsilik bı cızgı ama anlasılıyo oırda bı cızgı belırdıgı..2gun daha bekledım kana gıttım kanın sonucu gec cıkıcak dedıler hadı bı test daha alıym dedım onda busefer cıktı cıftcızgı hemen..
nolur sabredın bılıyorum cok zor ama annelık daha ılk ayda sabır ısı oldugu bellı oluyo.allah sagsaglım kucagımıza almayı nasıp etsın.

canım ısrarla beklıyorum kan testi için bugun 8. gün sabah idrar test yaptım yıne bişey yok saatler sonra sılık bsey kalıyo oda kapkaln bı cızzgı kı gecerlı olmuyomus oyle zaten. dun kurstan gelrken ılk kez yasadgm bıseyı anlatıcam sol kasıgımda agrılı bı sekılde atma sankı patlayıp dsarı pörtlcek gıbı oldu yururken oturmak zorunda kaldım cok kötuydu cunku. pazartesi için randevu aldım kist olması korkutuyor beni.alttan muayne mı ediyorlar kan testinden ayrı merak ediyorum?

Back