SİZCE HAMİLE MİYİM

Şubat 7 si hala var beklemekte zor süreç
Off hemde nasıl zor varya. 2 gün kaldı ama cidden kalbim ağzımda. Eşime de söylemedin varsa süpriz yaparım yoksa hayal kırıklığı olmasın diye. Şiştim ya cidden. Normalde adet öncesinde benim hep 3 4 gün önce kahverengi leke gelir gider 2 gün önce yine gelir ve hep adet tarihinden 1 gün önce adet olurum. Ama bu sefer birşey de gelmedi. Beyaz akıntı geliyor çokk çokk hafif. Hiç olmazdı öyle

Bende de sizin gibi olurdu regl yaklaşınca göğüslerim şişip yanlarda vs acıma olurdu kol altına doğru şu an bsey yok dün akıntım başladı su an iki gün var reglime bde yumurtlamadan bir hafta sonra regl gibi sancı çektim.test yapmadım üzülmemek için inşallah ikimizde de vardır

Yaa evet evet benim yumurtlama ovilasyon ile takip ettim 20 sinde yumurtlama 22 inde çatlama oldu. Regli ağrısı gibi ağrı çektim. Birde afedersin öyle bir şeffaf yumurta akı gibi akıntı geldi avuç dolusu şok geçirdim. Normalde 3 4 gün önce lekelenir adet tarihinden 1 gün önce de regli olurdum. Şimdi göğüslerimde hiç bir şey yok normalinden daha sönük sanki. Sadece sol kasığımda regli olcak gibi çok ara ara ağrı giriyor. Belim ağrıyo sivilcelendim birde gazım var. Başka bişeyim de yok. Inşallah hamileyizdir valla ben yaptım işte test ama görmüşsündür. Anlayamadım

Benim de 20 su yumurtlama görünüyordu o dönemi hep değerlendirdim öncesi ve sonrası olarak.o dönemde akıntı geldiyse zaten yumurtlama zamanı oluyor o canım bende aşırı sivilcelendm çene kısmı ozellikle bende de reglden bir gün önce kahve lekelenme oluyor sonra regl oluyorum.insallah vardır canım az kaldı zaten stres yapma kendine bende sabrediyorum bakalm bende o bel ağrısı ve sancı yumurtlamadan bir hafta sonra oldu ve aynı anda akıntım oldu

İnşAllah kuzum ya sen test yapmadın mı?

Yok canım yapmadim .ilk korunmadigim iki ay aşırı belirti yaşadım kan testi bile vermiştim sonu hüsran olunca çok üzüldüm ondan beri yapmıyorum regl geciksin dye bekliyorum
Bekleyelim bakalım rabbim sonumuzu güzel eylesin şükürler olsun demeyi nasip etsin inşallah

Biz 6 yıllık evliyiz ama çalıştığım kariyer peşinde koştuğum için hiç düşünmemiştim.6 aydır deniyoruz işte bu 6. Deneme yani
Benimde öyle üzülmeyin zamanı vardır eminim .kimi ilk ayda tutuyor kimi de bekliyor .inşallah bze de kısmet olacak

Tabi verim sende ver olumlu olumsuz eğer regl olursam iki gün sonra kan vercem hormonlara baktırmak için bir sorun yoksa eşimle de gidip gerekli testleri yapcz inşallah.swn hc baktın mı değerlere vs
Bende regli olursam hormonlara batırmaya gidicem ne tesadüf yumurtalıklarımda faln hiç bir sıkıntı yok. Hamileliğe engel durumun yok sadece hormonlarına bakalım dedi

Ayy hiç umitlenmek istemiyorum ama ya
Yapacak birşey yok kuzu varsa da allahtan yoksa da ben öyle bakıyorum o yüzden 2 gün sonra ha regli olmuşum ha şimdi negatifi görmüşüm en azından onun stresini çekmiyorum. Güzel düşün dua et ve yap hadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…