• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİZCE HAMİLE MİYİM

Canım pembe çizgi yani var gibi kuruma kahve regi oluyor
Ay bilmiyom kuzu ya çok karışığım regli geçmeden de gidip kan vermek istemiyorum. Baksana bugün tekrarladım böyle çıktı anlamıyorum cidden. Varsa da bugün daha koyu çıkması gerekmiyomu?

Eklentiler

• IMG_20230202_093225.jpg
    IMG_20230202_093225.jpg
    54,7 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20230202_093214.jpg
    IMG_20230202_093214.jpg
    53,2 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20230202_092813.jpg
    IMG_20230202_092813.jpg
    48 KB · Görüntüleme: 42
Ay bilmiyom kuzu ya çok karışığım regli geçmeden de gidip kan vermek istemiyorum. Baksana bugün tekrarladım böyle çıktı anlamıyorum cidden. Varsa da bugün daha koyu çıkması gerekmiyomu?
Bekle canım yine var pembe çizgi ama yinede umutlandırmayım kaç gün kaldı adete

Bekle canım yine var pembe çizgi ama yinede umutlandırmayım kaç gün kaldı adete
2 günüm kaldı kuzu normal şartlarda 4 ünde regl gösteriyo. Ama ben regli olacağım zaman 1 hafta önce göğüslerim taş gibi olur acır. Göğüsler de bir hareket yok. Belim ağrıyo çok gazım var ve ufaktan kasığım ağrıyo. 😞 Bende pembelik görüyorum ama işte emin olamıyorum. Görmek istediğim için mi görüyorum diyorum

2 günüm kaldı kuzu normal şartlarda 4 ünde regl gösteriyo. Ama ben regli olacağım zaman 1 hafta önce göğüslerim taş gibi olur acır. Göğüsler de bir hareket yok. Belim ağrıyo çok gazım var ve ufaktan kasığım ağrıyo. 😞 Bende pembelik görüyorum ama işte emin olamıyorum. Görmek istediğim için mi görüyorum diyorum
şimdi dünkü fotoyla farka baktım aynı yani dündende çok zaman geçmemiş koyulaşmasıçin sıkma canını her şey olacağına varır inşallah hamişsin canım banada dua edersin ;)

şimdi dünkü fotoyla farka baktım aynı yani dündende çok zaman geçmemiş koyulaşmasıçin sıkma canını her şey olacağına varır inşallah hamişsin canım banada dua edersin :KK66:
İnşAllah canım valla yapmıycaktım cumartesi gününe kadar gene dayanamadım 😞. Inşallah Allahım olsun da herkese versin rabbim.

Ben kimyasal geçirdiğimde 1 gün pembe gösterde ertesi gün kayboldu yani bu günde varsa demekki iyi bişey yarın yine yap at fotoyu bakalım inşallah vardır

Ben kimyasal geçirdiğimde 1 gün pembe gösterde ertesi gün kayboldu yani bu günde varsa demekki iyi bişey yarın yine yap at fotoyu bakalım inşallah vardır
Testim kalmadı kuzu ya sipariş verdim ya yarın yada cumartesi gelcek. Ya arkadaşım da diyo ki eğer olsa adetine 2 gün kaldı kop koyu çıkması lazımdı. Oda kafamı karıştırdı yok sanki dedi. Bilmiyom ya. Dünkü testin kuruma çizgisine baktım pembe duruyo sanki. Atayım mı dünkünü anlaşılır mı

Testim kalmadı kuzu ya sipariş verdim ya yarın yada cumartesi gelcek. Ya arkadaşım da diyo ki eğer olsa adetine 2 gün kaldı kop koyu çıkması lazımdı. Oda kafamı karıştırdı yok sanki dedi. Bilmiyom ya. Dünkü testin kuruma çizgisine baktım pembe duruyo sanki. Atayım mı dünkünü anlaşılır mı
adetin geçmemişki koyulaşsın yani daha erken at bakim

tama o zaman bekle az kalmış zaten

İnşallah kuzum allah heisteyenlerin hepsine versin kuzum sen kaç gününde adet oluyorsun
Ben 28 günde 1 adet oluyorum kuzum. Doktora da gittim çok şükür yumurtalıklarım çok sağlıklı kist falan da yok. Bu ay ovilasyon testi ile yaptım o yüzden daha çok güvendim.

Back