- 5 Temmuz 2019
- 1.345
- 664
- 123
- 28
Tm kuzumaynen öyle canım daha net çıkmıs bugun mutlaka değerlendir ki,yarın yumurta çatladıgında tüplerde sperm olsun:)) bununla illğili komik bir video vardıya dur bulursam atarım:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tm kuzumaynen öyle canım daha net çıkmıs bugun mutlaka değerlendir ki,yarın yumurta çatladıgında tüplerde sperm olsun:)) bununla illğili komik bir video vardıya dur bulursam atarım:)
Ay bilmiyom kuzu ya çok karışığım regli geçmeden de gidip kan vermek istemiyorum. Baksana bugün tekrarladım böyle çıktı anlamıyorum cidden. Varsa da bugün daha koyu çıkması gerekmiyomu?Canım pembe çizgi yani var gibi kuruma kahve regi oluyor
Bekle canım yine var pembe çizgi ama yinede umutlandırmayım kaç gün kaldı adeteAy bilmiyom kuzu ya çok karışığım regli geçmeden de gidip kan vermek istemiyorum. Baksana bugün tekrarladım böyle çıktı anlamıyorum cidden. Varsa da bugün daha koyu çıkması gerekmiyomu?
2 günüm kaldı kuzu normal şartlarda 4 ünde regl gösteriyo. Ama ben regli olacağım zaman 1 hafta önce göğüslerim taş gibi olur acır. Göğüsler de bir hareket yok. Belim ağrıyo çok gazım var ve ufaktan kasığım ağrıyo. Bende pembelik görüyorum ama işte emin olamıyorum. Görmek istediğim için mi görüyorum diyorumBekle canım yine var pembe çizgi ama yinede umutlandırmayım kaç gün kaldı adete
şimdi dünkü fotoyla farka baktım aynı yani dündende çok zaman geçmemiş koyulaşmasıçin sıkma canını her şey olacağına varır inşallah hamişsin canım banada dua edersin2 günüm kaldı kuzu normal şartlarda 4 ünde regl gösteriyo. Ama ben regli olacağım zaman 1 hafta önce göğüslerim taş gibi olur acır. Göğüsler de bir hareket yok. Belim ağrıyo çok gazım var ve ufaktan kasığım ağrıyo. Bende pembelik görüyorum ama işte emin olamıyorum. Görmek istediğim için mi görüyorum diyorum
İnşAllah canım valla yapmıycaktım cumartesi gününe kadar gene dayanamadım . Inşallah Allahım olsun da herkese versin rabbim.şimdi dünkü fotoyla farka baktım aynı yani dündende çok zaman geçmemiş koyulaşmasıçin sıkma canını her şey olacağına varır inşallah hamişsin canım banada dua edersin
Ben kimyasal geçirdiğimde 1 gün pembe gösterde ertesi gün kayboldu yani bu günde varsa demekki iyi bişey yarın yine yap at fotoyu bakalım inşallah vardır2 günüm kaldı kuzu normal şartlarda 4 ünde regl gösteriyo. Ama ben regli olacağım zaman 1 hafta önce göğüslerim taş gibi olur acır. Göğüsler de bir hareket yok. Belim ağrıyo çok gazım var ve ufaktan kasığım ağrıyo. Bende pembelik görüyorum ama işte emin olamıyorum. Görmek istediğim için mi görüyorum diyorum
Testim kalmadı kuzu ya sipariş verdim ya yarın yada cumartesi gelcek. Ya arkadaşım da diyo ki eğer olsa adetine 2 gün kaldı kop koyu çıkması lazımdı. Oda kafamı karıştırdı yok sanki dedi. Bilmiyom ya. Dünkü testin kuruma çizgisine baktım pembe duruyo sanki. Atayım mı dünkünü anlaşılır mıBen kimyasal geçirdiğimde 1 gün pembe gösterde ertesi gün kayboldu yani bu günde varsa demekki iyi bişey yarın yine yap at fotoyu bakalım inşallah vardır
Bende dayanamıyordum yapıyordum 1-2 aydır yapmıyorum test şimdi bekliyorum bende 5 gün kaldı benimkineİnşAllah canım valla yapmıycaktım cumartesi gününe kadar gene dayanamadım . Inşallah Allahım olsun da herkese versin rabbim.
İnşAllah vardır kuzum inşallah hamilesindirBende dayanamıyordum yapıyordum 1-2 aydır yapmıyorum test şimdi bekliyorum bende 5 gün kaldı benimkine
adetin geçmemişki koyulaşsın yani daha erken at bakimTestim kalmadı kuzu ya sipariş verdim ya yarın yada cumartesi gelcek. Ya arkadaşım da diyo ki eğer olsa adetine 2 gün kaldı kop koyu çıkması lazımdı. Oda kafamı karıştırdı yok sanki dedi. Bilmiyom ya. Dünkü testin kuruma çizgisine baktım pembe duruyo sanki. Atayım mı dünkünü anlaşılır mı
tama o zaman bekle az kalmış zatenTestim kalmadı kuzu ya sipariş verdim ya yarın yada cumartesi gelcek. Ya arkadaşım da diyo ki eğer olsa adetine 2 gün kaldı kop koyu çıkması lazımdı. Oda kafamı karıştırdı yok sanki dedi. Bilmiyom ya. Dünkü testin kuruma çizgisine baktım pembe duruyo sanki. Atayım mı dünkünü anlaşılır mı
Ne biliyim kafam karma karışıkadetin geçmemişki koyulaşsın yani daha erken at bakim
Valla ben pembe görüyorum ben bu testlerden yaptığım zaman hiç bi şekilde böyle çizgi oluşmadı yani bozuk değilNe biliyim kafam karma karışık
Valla ben pembe görüyorum ben bu testlerden yaptığım zaman hiç bi şekilde böyle çizgi oluşmadı yani bozuk değil Allahım inşallah haber veririm gelişmelerden sende bana yaz oldumu
İnşallah kuzum allah heisteyenlerin hepsine versin kuzum sen kaç gününde adet oluyorsunİnşAllah vardır kuzum inşallah hamilesindir
Ben 28 günde 1 adet oluyorum kuzum. Doktora da gittim çok şükür yumurtalıklarım çok sağlıklı kist falan da yok. Bu ay ovilasyon testi ile yaptım o yüzden daha çok güvendim.İnşallah kuzum allah heisteyenlerin hepsine versin kuzum sen kaç gününde adet oluyorsun
Aynen bende 27-28 günde adet oluyorumBen 28 günde 1 adet oluyorum kuzum. Doktora da gittim çok şükür yumurtalıklarım çok sağlıklı kist falan da yok. Bu ay ovilasyon testi ile yaptım o yüzden daha çok güvendim.
Senin bat ne kuzuAynen bende 27-28 günde adet oluyorum