Tut kendini mutlaka atlama Allahın izniyle. Zencefil limon bal ya içtamda boğaz ağrısından ölüyoken öksürük kırizi tuttu herhalde öksğrmekten içerde bişi kalmıcak
Yapıp içerim kuzum saol elinden geldikçe değerlendirşcem ama tutunacağını sanmıyorum çünkü çok öksürüğüm varTut kendini mutlaka atlama Allahın izniyle. Zencefil limon bal ya iç
Öksürükle hiç bi alakası yok kuzum onu düşünme. Birde buzdolabının dondurucunu aç bi kaç saniye kokla Keser öksürüğüYapıp içerim kuzum saol elinden geldikçe değerlendirşcem ama tutunacağını sanmıyorum çünkü çok öksürüğüm var
Denerim kuzum kızımda ateşli yeni acilden geldimÖksürükle hiç bi alakası yok kuzum onu düşünme. Birde buzdolabının dondurucunu aç bi kaç saniye kokla Keser öksürüğü
Çok geçmiş olsun canım benim dikkat et kendineDenerim kuzum kızımda ateşli yeni acilden geldim
Çok teşekkür ederim canmÇok geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine
Ya Rabbim gönlüne göre versin kuzum inşAllah meleğin seninledirKızlar selamlar 10 yıllık evliyim bende bu ay tam 6 gün gecikme yaşıyorum normalde 29 günde bir adetim gelir ver belirtilerim hiç değilse 3 gün önce başlar bu belirtiler her ay şaşmaz kesin çok ağrılı göğüsler mide bulantısı kasıklarda ağrı sinirlilik ve mutlaka lekelenme yani namazı bile 3 gün önceden bırakmam gerekirdi ancak bu ay aksine hiç bir belirtim yok göğüslerim hiç ağrımıyor midem bulanmıyor ama bir hafta önce şiddetli baş ağrılarım oldu şuan akıntım ara ara ancak aferdersiniz idrarda koku var biraz bel ağrım ve ararlıklı sızlama gibi kasık ağrım bir haftadır var ancak lekelenme ve bulantı sinir gibi aşırı belirtiler yok sizce hiç gecikme yaşamadım bu zamana kadar ve 3 ay önce tüp bebek tedavisi için prp oldum gebelik olmuş olabilir mi korkumdan test yapamadım evde testim var ama korkuyorum var mıdır bebişim sizce lütfen yardım eden benim gibi adet belirtileri ortadan kaybolup hamile olan var mı aranızda lütfen yardım edin banaümitleniyorum 10 yıldır uğraşıyorum 3 tüp bebek 3 aşılama geçmişim var hsg histerskopi ameliyatları geçirdim korkuyorum ya olumsuz olursa ne yapayım sizce????
Canım kendini hırpalamaktansa yap bi test rahatla inşşallah iyi bir haber verirsin yani böyle düşüncelerle strese sokma kendiniKızlar selamlar 10 yıllık evliyim bende bu ay tam 6 gün gecikme yaşıyorum normalde 29 günde bir adetim gelir ver belirtilerim hiç değilse 3 gün önce başlar bu belirtiler her ay şaşmaz kesin çok ağrılı göğüsler mide bulantısı kasıklarda ağrı sinirlilik ve mutlaka lekelenme yani namazı bile 3 gün önceden bırakmam gerekirdi ancak bu ay aksine hiç bir belirtim yok göğüslerim hiç ağrımıyor midem bulanmıyor ama bir hafta önce şiddetli baş ağrılarım oldu şuan akıntım ara ara ancak aferdersiniz idrarda koku var biraz bel ağrım ve ararlıklı sızlama gibi kasık ağrım bir haftadır var ancak lekelenme ve bulantı sinir gibi aşırı belirtiler yok sizce hiç gecikme yaşamadım bu zamana kadar ve 3 ay önce tüp bebek tedavisi için prp oldum gebelik olmuş olabilir mi korkumdan test yapamadım evde testim var ama korkuyorum var mıdır bebişim sizce lütfen yardım eden benim gibi adet belirtileri ortadan kaybolup hamile olan var mı aranızda lütfen yardım edin banaümitleniyorum 10 yıldır uğraşıyorum 3 tüp bebek 3 aşılama geçmişim var hsg histerskopi ameliyatları geçirdim korkuyorum ya olumsuz olursa ne yapayım sizce????
Allah bu kadar isteyini görüb vericek elbetCanım kendini hırpalamaktansa yap bi test rahatla inşşallah iyi bir haber verirsin yani böyle düşüncelerle strese sokma kendini
Amin inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versin korkuyorum ya yoksaYa Rabbim gönlüne göre versin kuzum inşAllah meleğin seninledirbende 10 yıllık evliyim 8 senemde bir kızım oldu çok şükür şimdi tekrar istiyoruz rabbim nasip ederse inşAllah
Haklısın canım ama psikolojik olabilir mi ben öyle hissediyor olabilir miyim daha önce hiç böyle olmamıştı da bilmiyorum çok stresliyim gerçektenCanım kendini hırpalamaktansa yap bi test rahatla inşşallah iyi bir haber verirsin yani böyle düşüncelerle strese sokma kendini
İnşallah allahım tüm isteyenlere nasip etsin sağlıklı sıhhatli evlatlarımızı büyütmeyiAllah bu kadar isteyini görüb vericek elbet
Düşünsene o kadar tedavi 6 deneme ve her seferde negatif sonuç çok korkuyorum test yapmaktan galiba beklicem biraz dahaHaklısın canım ama psikolojik olabilir mi ben öyle hissediyor olabilir miyim daha önce hiç böyle olmamıştı da bilmiyorum çok stresliyim gerçekten
Yani en azında haberin olur strese düşmezsin yani kendini her 2 duruma da hazırla üzülme tamammı inşallah iyi haberler alırız sendenHaklısın canım ama psikolojik olabilir mi ben öyle hissediyor olabilir miyim daha önce hiç böyle olmamıştı da bilmiyorum çok stresliyim gerçekten
Anllyorum canım bende 1 yıldan fazladlr her ay hüsranla karşılaşıyorum inşallah bu ay 2mizçin çok güzel olur isteyen her kesçinde güzel olurDüşünsene o kadar tedavi 6 deneme ve her seferde negatif sonuç çok korkuyorum test yapmaktan galiba beklicem biraz daha
Tamam canımDüşünsene o kadar tedavi 6 deneme ve her seferde negatif sonuç çok korkuyorum test yapmaktan galiba beklicem biraz daha
Sorun yoksa yaşnızı örgene bilirmiyizİnşallah allahım tüm isteyenlere nasip etsin sağlıklı sıhhatli evlatlarımızı büyütmeyi
Evet oldum canım hatta neredeyse bitti bile :) 2 gün yoğun oluyorum sonra bitti sayıyorum :)Amin cnm benm Amin tam olarak adet oldunmu canm sen
Ahahahhaha :) Bence de bunun adı profesyonelleşmekİnşallah rabbim kalbimize göre versin6 yıllık evliyiz canım biz 7.yıla giricez. 6 7 aydır deniyoruz kuzum yeni karar verdik. Kızıyorlar ama bizde 6 senedir geri çekilme yöntemiyle korunduk professionalmişiz demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?