• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİZCE HAMİLE MİYİM

Yapacak birşey yok kuzu varsa da allahtan yoksa da ❤️ ben öyle bakıyorum o yüzden 2 gün sonra ha regli olmuşum ha şimdi negatifi görmüşüm en azından onun stresini çekmiyorum. Güzel düşün dua et ve yap hadi ❤️
Elimde hic test yok ya eşime soylesem alsami🥹

Bende de şeffaf akıntı geliyo dünden beri 🤣🤣 normalde leke gelmesi lazım dı ben adet olurken hep öyle olurdu 🤣 hadi nolurr gitt 🥰
😄😄 Kz dur heyecanlandirma ya uzulcm sonra kendimi zor durduruyorum zaten 😄 hangi testi yaptniz siz o dediğin kişiyle 😄 ilk idrarda belli oluyor ya

😄😄 Kz dur heyecanlandirma ya uzulcm sonra kendimi zor durduruyorum zaten 😄 hangi testi yaptniz siz o dediğin kişiyle 😄 ilk idrarda belli oluyor ya
Kızzz sen diyince bende heyecanlanıyorum 🤣🤣🤣 erken gebelik testi aldı geldi hemen eczaneden yaptı benimkinden koyu çizgisi çıktı 🤣 sen bilirsin kuzum negatifte olsa üzülme ama ❤️ rabbim verir elbet bir gün ❤️ haber verr banaaa yaptığında 🤣 merak ederim bak 🤣

Kızzz sen diyince bende heyecanlanıyorum 🤣🤣🤣 erken gebelik testi aldı geldi hemen eczaneden yaptı benimkinden koyu çizgisi çıktı 🤣 sen bilirsin kuzum negatifte olsa üzülme ama ❤️ rabbim verir elbet bir gün ❤️ haber verr banaaa yaptığında 🤣 merak ederim bak 🤣
Sabretmek istiyorum ya ,😄😄 tam da cumartesi ye geliyor regl zaten haftasonu bde uf 😄 ne güzel sizde ümit var

Canım çıkar aslında 2 gün mü kaldı adete
Evet kuzu 2 günüm kaldı cumartesi günü adet günüm. Normalde ben 3 4 gün öncesi lekelenir adet tarihinden 1 gün önce de regli olurum. Yani takvim cumartesi ama yarın olmam lazım normal şartlarda. İnşallah olmam da

Evet kuzu 2 günüm kaldı cumartesi günü adet günüm. Normalde ben 3 4 gün öncesi lekelenir adet tarihinden 1 gün önce de regli olurum. Yani takvim cumartesi ama yarın olmam lazım normal şartlarda. İnşallah olmam da
İnşAllah kuzum bnmde yumurtlma oldu buğün ☺️

Eklentiler

• BF25302A-6CB3-4C64-BAD4-3783D61F18E5.jpeg
    BF25302A-6CB3-4C64-BAD4-3783D61F18E5.jpeg
    179,3 KB · Görüntüleme: 47
Bata 4 gün var sizce ?

Eklentiler

• B04447B5-264C-49F8-B226-D71CD99CC810.jpeg
    B04447B5-264C-49F8-B226-D71CD99CC810.jpeg
    118,8 KB · Görüntüleme: 46
Back